Лотария "Зелена карта" 2026

• 27 670
  • 397
  •   3
Отговори
# 270
Има въпрос в ДС–260 :

Have you ever been in the U.S.?
Yes (тъй като съм била в САЩ)

Were you issued an Alien Registration Number by the Department of Homeland Security? / Тук какво точно се въвежда?
 Yes / No

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 23:37 от Liliya_k

# 271
Има въпрос в ДС–260 :

Have you ever been in the U.S.?
Yes (тъй като съм била в САЩ)

Were you issued an Alien Registration Number by the Department of Homeland Security? / Тук какво точно се въвежда?
 Yes / No
Имал ли си ССН, за да знаят дали да генерират нов, или да ползват номера от предишен път.

Ако си бил на туризъм, е не, ако си бил на бригада е да.

# 272
Да, имам Social Security Number

# 273
Тогава пишеш YES.

# 274
Има въпрос в ДС-260:

Have you ever been refused a U.S. Visa, been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry?

Аз имам отказ на j1 visa, но към този въпрос има и обяснение защо (Explain), което трябва да попълня...

Какво е подходящо да попълня тук?

# 275
Alien registration number Е различно нещо от social security number

# 276
Аз всъщност имам SSN, била съм на студентска бригада 2 пъти по 5 месеца, но за е сещам да ми беше издаден. Може ли някой да разясни какво е Alien registration number?

# 277
https://citizenpath.com/faq/find-alien-registration-number/

Нарича се още A-number или USCIS number. Ако не сте имали имигрантска виза или петиция, вероятно нямате такъв номер.

# 278
  • Сф
Не лъжи за отказаната J1 виза, опиши го случаят. Те нали ще видят в системите им и това може да голям проблем, ако скриеш

# 279
Аз ще попълня, че имам отказана виза със сигурност...но не знам какво да напиша, тъй като има подточка, в която трябва дa обясня защо (Explain)...?!

Това Ок ли е да въведа или е прекалено дълго като обяснение: I HAVE BEEN REFUSED j1 VISA IN 2015, BECAUSE THE INTERVIEWING OFFICER DECIDE, THAT I DIDNT DEMONSTRATED THAT I HAVE THE TIES THAT I WILL COMPEL I RETURN TO MY HOME COUNTRY AFTER MY TRAVEL TO USA.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:25 от Liliya_k

# 280
  • Сф
Да кажат спечелилите какво са попълвали, но аз бих написала I was refused  a J1 visa in 2015 after the interview at the embassy in Sofia. Те да си проверяват защо и как е отказана.

# 281
Моля те, поне да няма правописни грешки. Flushed

# 282
Аз ще попълня, че имам отказана виза със сигурност...но не знам какво да напиша, тъй като има подточка, в която трябва дa обясня защо (Explain)...?!

Това Ок ли е да въведа или е прекалено дълго като обяснение: I HAVE BEEN REFUSED j1 VISA IN 2015, BECAUSE THE INTERVIEWING OFFICER DECIDE, THAT I DIDNT DEMONSTRATED THAT I HAVE THE TIES THAT I WILL COMPEL I RETURN TO MY HOME COUNTRY AFTER MY TRAVEL TO USA.
Много обяснения, няма нужда.
My J1 visa has not been approved. Toчка.

# 283
Може просто да напишете immigrant intent. Или това дългото също става. Не е проблем, ако ви е отказана неимигрантска визс, защото са решили, че ще имигрирате - все пак сега интервюто е за имигрантска.

# 284
Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law?

Какво е подходящо според вас да попълня тук?

ОК ли е да попълня IF YOU NEED I WILL PROVIDE?!

Общи условия

Активация на акаунт