Лотария "Зелена карта" 2026

• 40 279
  • 539
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Въпросът е, че вече може би ще бъдат избирани по други начини, не чрез лотарии. С което аз съм горе-долу OK, всъщност.
Да, и аз така смятам. Време беше, честно казано.
И аз не го понасям, но с това съм съгласна - да не си отваряш вратите за всьо и вся, както направи кака ви Меркел.

# 511
Започна с рестрикциите за 19 държави, после добави нови 15 държави. Сега слага на пауза лотарията.
Знаете, че е временно но е неприятно за онези които сега искат да отидат в САЩ.

Стрелецът е можело да бъде дошъл и с годеническа или туристическа виза, ама шанс.

# 512
Имиграцията винаги е минавала някакви трансформации в САЩ от самото създаване на щатите. Винаги е имало контрол. Сега обаче тук не говорим за промяна на имиграцията, а за затварянето на САЩ и изолацията на САЩ от света. Имигрантите са обвинявани едва ли не за всичко, образа на имигранта се представя като терорист и вземащ работата на американеца който е там трето поколение имигрант. Това хейт говорене и насаждане на омраза е страшното.

# 513
Че то в България как се гледа на имигрантите и какво се говори за тях?

# 514
Хахаххаха не мога да повярвам, това е просто нереално, цялото забавяне и накрая това им е дошло супер удобно като повод...Този клоун трябва час по-скоро да се маха.
Иначе все още не намирам официална информация на сайта на посолството.
Не разбирам какъв Ви е проблема, че той бил такъв, оня бил онакъв!
Българите първо на първо, мразите Щатите после, зор да стигнете и да изплющите 100 снимки от Ню Йорк, или от където и да е?

# 515
FBID10204749174914681, що за щуротии пишеш?! Хората в тази тема едва ли мразят САЩ. Rolling Eyes

Не разбирам и защо говориш във второ лице, множествено число, все едно ти не принадлежиш към този народ.

# 516
FBID10204749174914681, що за щуротии пишеш?! Хората в тази тема едва ли мразят САЩ. Rolling Eyes

Не разбирам и защо говориш във второ лице, множествено число, все едно ти не принадлежиш към този народ.
Каквото и да говоря и пиша, няма значение за никой, и никой не го интересува. Достатъчно дълго време съм живял в България, и съм се нагледал на всякакви тарикатлъци, тертипи и т.н.
Отдавна съм се отдалечил от този народ, и не искам да  принадлежа, и не принадлежа по документи. Надявам се да съм останал разбран, и успех на всички с Американската заветна мечта.

# 517

Отдавна съм се отдалечил от този народ, и не искам да  принадлежа, и не принадлежа по документи.
Това, че не си подновяваш българските документи не означава, че нямаш българско гражданство, нали така?

# 518
  • Down south
Изтъкваш разграничаване? Какво  те кара да надничаш и пишеш в тази тема?

И по темата - лотария може да бъде спряна в точно този и вид, но едва ли ще бъде прекратена и много прекроена.
Мои мисли.

# 519
Аз се чудя на тези хора, които вече имат насрочени интервюта за зелена карта от лотарията, дали интервютата им са отменени.
Предполагам ги засяга и тях? Ако е така, голяма каръщина.

# 520
Изтъкваш разграничаване? Какво  те кара да надничаш и пишеш в тази тема?

И по темата - лотария може да бъде спряна в точно този и вид, но едва ли ще бъде прекратена и много прекроена.
Мои мисли.
Живеем във времето на демокрацията и свобода на словото, така че всеки има мнение, независимо дали ще се хареса на другите, или не.
Да приключим спора, като мъдри хора, и да пожелаем на всички успех!
Поздрави от New Jersey и стискам палци на всички Звлено-картовци😀

# 521
Те, Щатите, не могат без нови имигранти в дългосрочен план.

САЩ разрешават 670000 имиграционни визи годишно по закон, които не включват семейната имиграция. Легалните имигранти реално са над милион на година. Лотарията е буквално капка в морето и липсата й няма да се отрази на САЩ, ще се отрази на кандидатите.

В момента е най-неподходящото време за имиграция тук - икономически, политически, социално нещата не са добре и не виждам да вървят към подобрение. Поне до края на мандата на сегашната президент-вице двойка ще бъде така, вероятно.

# 522
За тези които се интересуват, Саймън е на живо:
https://www.facebook.com/BritSimonSays?__cft__
  • =AZYXv0QI-gxhSuHbyrTWuHIqqvTwp21aGDUlC4G7EIVBCIZaASH0WKj3WHX8z-GDIVQ4G3NJhhQ8deqhicKEQiJMVvJuHgUV7Ma9t4-tMpHp-Qn2uiZEBVcLIkjAjBdrO-1Se60LxGshHM2sU3bAcZ5rIQbKNqK_EkiOcEcGAmKYv2KsWrCWDyBrKnPWjFXeKrw77HFaAqkrUe_u6Szkfjoc&__tn__=-]C-R

# 523
Може би за 2ри път питам, но нямах никакъв отговор... Някой има ли опит/пробвал с I-90 form? не ми се дават 400+ долара напразно. Благодаря предварително!

# 524
Може би за 2ри път питам, но нямах никакъв отговор... Някой има ли опит/пробвал с I-90 form? не ми се дават 400+ долара напразно. Благодаря предварително!

Нямам личен опит. Имаме приятел, който е подал за подмяна на 10-годишната му зелена карта с нова 10-годишна. Подал е преди около 2 години, и още не е подновена.

Общи условия

Активация на акаунт