Пазаруване в НМ - тема 68

• 46 900
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Има промени по сайта. Сега ми предлага кой размер да си взема. Или е отдавна това и сега чак го виждам?

# 106
  • Сливен
от скоро е това с размера.

# 107
Малко по-назад в темата писах, че го забелязах при клиновете. Не за всички дрехи дават предложение за размера на база история на поръчките, но изглежда че ще го внедряват като препоръки.

# 108
Не знаех, че има такива машини за връщане. Благодаря, за информацията!

# 109
На мен ми излиза този банер. Нищо не харесах за децата, а и в любими няма нищо намалено.

# 110
Значи аз дочух, че може да се връща в магазин, но не знаех, че е на машина, не на каса. Интересно. Миналата год. си купих дънки за почти 100 лв, супер меки и удобни, тази година гледам, че на едното коляно леко са избелели.... Много съм разочарована. Надявах се, че за тези пари ще изкарат повече.

# 111
Здравейте, от години не съм пазарувала от сайта и съответно нямам никакво ниво. Днес обаче много си харесах едни дънки ако някоя добра душа иска да ми ги пусне с наложен платеж, защото доставката ми убива далаверата.Благодаря, и се надявам да не е много нахално.

# 112
Те машините са нови и мисля, че са само в реновираните магазини, защото нашия магазин дълго време не работеше или беше с ограничен достъп и от тогава го има това с машините.
В пробните пък има да си нагласяш светлините от едни копчета върху огледалото - намаляваш или увеличаваш светлината.
Нямахме и HM Home етаж, сега има такава секция, но доста от нещата са по-скъпи и от Икеа, Jysk и не съм пазарувала нищо.
 Има доста плюшени играчки, което много ме учуди. (Понеже търсихме подарък за дете и никаква подходяща играчка не намерихме по магазините, в HM случайно намерихме плюшена лама, много сладка и голяма).

# 113
  • София
Те машините са нови и мисля, че са само в реновираните магазини, защото нашия магазин дълго време не работеше или беше с ограничен достъп и от тогава го има това с машините.
В пробните пък има да си нагласяш светлините от едни копчета върху огледалото - намаляваш или увеличаваш светлината.
Нямахме и HM Home етаж, сега има такава секция, но доста от нещата са по-скъпи и от Икеа, Jysk и не съм пазарувала нищо.
 Има доста плюшени играчки, което много ме учуди. (Понеже търсихме подарък за дете и никаква подходяща играчка не намерихме по магазините, в HM случайно намерихме плюшена лама, много сладка и голяма).
Кой е този магазин?

# 114
Имам следния казус: поръчах маскараден костюм Хълк на детето, но днес като пристигна в опакования плик открих само гащеризона, няма маска, няма ръкавици. На снимките всичко това е показано обаче. В описанието пише 2 броя,  но какво означава това? Та въпросът е - има ли поне маска за главата,  че при мен липсва? Безумно ми се струва за цена 55лв да получиш само гащеризон...Или поне да го опишат какво да очаква да получи човек.

# 115
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1258577003.html
С ваучер поръчах тази жилетка, въпреки че ми идва над пъпа, стои много стилно и ще я задържа. За над рокля без ръкав и с висока талия панталон или пола е супер.

# 116
Имам следния казус: поръчах маскараден костюм Хълк на детето, но днес като пристигна в опакования плик открих само гащеризона, няма маска, няма ръкавици. На снимките всичко това е показано обаче. В описанието пише 2 броя,  но какво означава това? Та въпросът е - има ли поне маска за главата,  че при мен липсва? Безумно ми се струва за цена 55лв да получиш само гащеризон...Или поне да го опишат какво да очаква да получи човек.

Маска има със сигурност. Ръкавици обаче не.

# 117

Тази рокля купих от магазина на Витошка- 39.99лв., ползвах и ваучер - 5 лв. Вискоза е , пада тежко и стои чудесно на по- едра фигура. Струва ми се, че беше още по- намалена скоро, в сайта, но ако не я бях видяла на живо и пробвала, никога нямаше да я поръчам.

# 118
Браво. Супер попадение.
 Отново трябва да отбележим, че цените във физически магазин и онлайн са различни.
Понякога в полза на едното, понякога - на другото.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт