Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви размери да поръчам за детска рокля за дъщеря ми, която е висока 73 см и тежи 7,9 кг?
Кога се нулират точките в програмата за лоялност?
Как мога да проследя поръчките си и колко време отнема възстановяването на суми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви размери да поръчам за детска рокля за дъщеря ми, която е висока 73 см и тежи 7,9 кг?
При избора на размери за детска рокля е важно да се вземат предвид текущите мерки на детето и описанията на продуктите. Споделя се мнение, че ако дъщеря ви е близо до размер 68, а роклятта, която искате да купите, е за размер 74, роклята вероятно ще е твърде голяма. Затова е препоръчително да се ориентирате към по-малкия размер, за да е по-подходящ за нея.
-
Кога се нулират точките в програмата за лоялност?
-
Как мога да проследя поръчките си и колко време отнема възстановяването на суми?
-
Какви отстъпки мога да получа и как да намеря код за отстъпка?
-
Как да определим правилния размер на дрехите, когато изглеждат твърде големи?

Сряда си пренасочих пратките, 3 броя, за офис, уж Мототехника Стара Загора. Вечерта гледам разпореждането ми е анулирано. Аз съм упорита и пак го направих. Днес получавам СМС, че пак на домашен адрес ще ми донесат пратката. Вече съм много ядосана и звъня на Еконт. Тук трябва да уточня, че живея на село, 14 км от Стара Загора. При нас няма офиси на Еконт, всичко тръгва от Стара Загора. След разказ от моя страна, служителя на Еконт ми обяснява, че разпореждането ми е анулирано, защото съм избрала Стара Загора МО, което било мобилен офис.