Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 974
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Пазарджик
Здравейте, почнали ли са намаленията във физическите магазини?
По-конкретно за София.
В Пловдив днес имаше намаление. Предполагам, че във всеки физически магазин вече са налични намаленията.

# 391
В събота бях в Сердика и там имаше намаление. Мисля че е във всички магазини. Изпращача съобщение в приложението.

# 392
А как се ориентирате за тези т.води?  Сложили са по една дума за описание, което не ми дава кой знае каква представа.

Никак. На късмет.

# 393
  • Варна

Тази блуза също е много хубава - не е плътна материя, но е хубав памук.
Скрит текст:

Този суитшърт купих на дъщеря ми, (на вълна мики маус е) нооо деколтето е много голямо. Реши, че и стои грозно и не го носи Sad

# 394
Моята още на следващия ден го облече Simple Smile

Стикът хайлайтър изглежда много хубав. Не съм го слагала още, за да дам отзиви и на лицето как стои, и дали издържа. Мирише на шоколад, направо да си го хапнеш Grinning

# 395
А как се ориентирате за тези т.води?  Сложили са по една дума за описание, което не ми дава кой знае каква представа.

Никак. На късмет.
Пишеш името във Фрагрантика.ком и там има на кой друг аромат прилича и какви са му съставките.

# 396
Пак аз, с моята драма с Еконт. Joy Сряда си пренасочих пратките, 3 броя, за офис, уж Мототехника Стара Загора. Вечерта гледам разпореждането ми е анулирано. Аз съм упорита и пак го направих. Днес получавам СМС, че пак на домашен адрес ще ми донесат пратката. Вече съм много ядосана и звъня на Еконт. Тук трябва да уточня, че живея на село, 14 км от Стара Загора. При нас няма офиси на Еконт, всичко тръгва от Стара Загора. След разказ от моя страна, служителя на Еконт ми обяснява, че разпореждането ми е анулирано, защото съм избрала Стара Загора МО, което било мобилен офис. Grinning На въпроса защо някъде не получих известие, отговор не получих. Пренасочването на пратката щяло да ми струва 9 лв. на пратката, тъй като населеното място е друго. Отказах пренасочването и звъннах на H&M. Обясних всичко подробно. Веднага решиха случая ми. Най-важното за което пиша всъщност е колко мили, любезни, отзивчиви и усмихнати са винаги от Обслужване на клиенти. Знаете отношението и усмивката се усещат и по телефон. Дори и да не бяха решили да поемат пренасочването, пак щяха да оставят приятно чувство от разговора.

# 397
С Еконт и аз имам проблеми, по-точно имах, докато не пуснах в рамките на седмица две рекламации в приложението. Оттогава се държат на положение, поне засега. HM обикновено поръчвам до офис, така съм се и регистрирала, доставката ми е безплатна /лоялни клиенти +ниво към момента. На големите намаления поръчах неща за детето, в срок дойдоха и са хубави, доволна съм.

# 398
Значи в английското приложение са пуснали намаление до -50%, а на пуловерите е поне 30%. Нашите защо само отделни бройки по магазините са пуснали. Няколко магазини обиколих за пуловери - е нищо нямаше.

# 399
  • Пловдив
Реал и онлайн магазини са с различни намаления.
Малко оff: fanfanito, спечелила си от коледната игра на Нова кожа, честито! Има срок за подаване на данните за получаване на наградата.

# 400
Благодаря.  Аз не знам да съм спечелила,  за пръв път ми е. Дори не знаех, нищо не са ми пратили. Къде да видя и подам данни също не знам.

# 401
Знам, че да различни и се възмущавам защо в нашия онлайн не са започнали 😉

# 402
Фани, честито, погледни тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1713757.315
Наградата е супер!

# 403
Това на живо въобще не е толкова хубав цвят и е от много твърда материя. Очаквах да е по-мекичко. Ще помисля дали да не го върна, защото нямам време за поръчка на друго такова. Няма да стигне сигурно до Коледа с тези забавяния от куриерите. Много ме е яд, с такова желание го взех.

Дрехите за бебета са доста уголемени. Ако щете вярвайте, но на фотосесията на дъщеря ми за първия й рожден ден беше с рокля на H&M размер 68, който се води за 4-6 месеца. Така ли е и с тези над 1 - 1.5 години? Водейки се от това, че са уголемени поръчах едно зимно якенце за догодина като вместо за 2 годинки взех за 1, 5 - 2 години. Дъщеря ми е родена на 15.11. И сега се чудя дали няма да й е малко догодина. Тя е слабичка, не е едро дете. Четох и коментарите, пишат, че било уголемено.

# 404
Да, повечето дрехи са уголемени. Рядко попадам на нещо, което да си отговаря.
А, и едни дънки лятото взех, които пък бяха умалени 😃, чак се учудих. Но бях прочела коментарите и поръчах размер нагоре - точно са ми.
Така че аз съветват винаги да се четат отзивите. Добър ориентир са.

Общи условия

Активация на акаунт