Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 276
  • 543
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен
Първото което правя е да ми харесва аромата, да не натрапчив за мен и околните. След това е цената на продукта и останалото винаги е на принципа "проба-грешка" докато намеря подходящата, защото много пъти пише едно на опаковките и в интернет ревютата, а в действителност се оказва не баш така.....

# 316
Много ми е трудно в избора на козметика заради липсата на тестови и мострени опции за закупуване и предварителен тест.
Това е огромен проблем и за мен и за много дами със сходни нужди. Това е и основното,което вече категорично ме отказа да купувам пълноразмерна козметика последните години.
Имам изключително реактивна кожа и се изморих от придобиване на пълноразмерни продукти,които след тест веднага отиват или в кофата или за подарък.
Първото ми изискване е винаги да има опция - тестер, а съставът да е с високо качество безвредни и изчистени съставки, да са потентни фармацевтични клас формули, да не присъстват съществени ендокринни дисруптори, да попиват бързо, да хидратират добре.
Цената не е определяща изобщо, защото има продукти с цени в стотици левове за брой,а качеството им е невероятно ниско и са с най-тежките химикали в състава си, докато има и продукти за няколко лева цена,но притежават невероятно високо качество и чистота на формулите.

# 317
  • Sofia
Съобразявам се с вида кожа и възрастта.

# 318
Избирам продукти с изчистен състав и тъй като кожата ми е чувствителна, хледам да не я изсушават. Наблягам на хидратиращи.

# 319
  • София
Критериите ми за хубава козметика е да направена от натурални съставки, ако няма вредни съставки ще имаме и хубава кожа.

# 320
Критериите ми за избор са на база отзиви, лични особености на кожата и цена.

# 321
Избирам според типа ми кожа и чета съставките, защото имам непоносимост към определени съставки.

# 322
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Избирам продукти в зависимост от текущите нужди на кожата (например зимата е по-суха или раздразнена от носене на шапки и шалове), така и за борба срещу дългосрочни състояния като петна по кожата и черни точки. За съставки и формули първо проучвам какво има на пазара, чета мнения на експерти и други потребители, интересувам се какво препоръчват за моя тип кожа и тогава пристъпвам към проба. Разбира се, винаги може да има изненади. Често се доверявам на интуицията и опита си дали нещо ще ми пасне, ако има тестер, винаги първо пробвам.

# 323
  • Милано
Вече съм на 54 и за да запазя красотата на кожата си пада едно голямо четене.А тя,кожата ми,обожава третиноин,колаген,вит.С,хидратация и ми се отблагодарява подобаващо за информираността ми .Спирам се на подходящи продукти и закупувам ако отзивите за тях са отлични.

# 324
Интересувам се от мнения. От познати,от форуми. Държа козметиката да бъде на много високо ниво. И разбира се цената да бъде достъпна!

# 325
Кожата ми е нормална и толерантна, обичам да изпробвам нови кремчета. При мен добре се отразява веднъж седмично тонер със салицилова киселина, а през останалото време хидратация

# 326
Козметиката трябва да е качествена, за чувствителна кожа, да не предизвиква запушване на порите. Хидратираща, но не омазняваща. За съжаление докато не пробвам няколко дни поред няма как да разбера дали в подходяща. Затова винаги се радвам на опцията “тестери”, дори к да са срещу заплащане.

# 327
Основни критерии при избора са ми :
1. Качество и активни съставки в продукта
2.По препоръки и отзиви

# 328

Изтеглени са първите двама победители, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 150 лв. от NovaKoja.com. Това са:

fanfanito
Линдичка

Честито! 🎁

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 17.12. като упоменат, че са победители в първия етап от коледната игра на "NovaKoja" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ email адрес

Играта продължава! На 19 декември ще изтеглим и обявим в темата финалния победител.

# 329
Използвам козметични продукти, които са с лека формула и не запушват порите. Последната година обаче прибягвам повече към ретинол и хиалуронова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт