Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 277
  • 543
  •   1
Отговори
# 330
Козметиката трябва да е качествена и с приятен аромат

# 331
  • София
Винаги купувам качествена скъпа козметика, за да има ефект. Следя нуждите на кожата ми, които се променят с времето. Търся естествени мощни съставки.

# 332
  • на последния етаж
Избирам според нуждите на кожата.

# 333
Важно е кожата ми да не остава мазна, тоест кремът да е лек. Вече търся и такива против поява на бръчки, за превенция.

# 334
  • София
Kритериите ми са актуални нужди на кожата, активни съставки на продукта, аромат и годишен сезон.

# 335
Бих си купила и продукти, които да помогнат за нанасянето на последващи такива- тоник и серум, за да допълнително кожната бариера на кожата.

# 336
  • Велико Търново
Всичко е динамично според нуждите на кожата ми и състоянието й. избирам както типа продукт, така и активните съставки. Предпочитам медицинска козметика, но не използвам само такава.

# 337
Най- основно според нуждите на кожата ми в момента, мнения на потребители, ако е нещо ново, което не съм пробвала...

# 338
  • Варна
При избор на козметика се съобразявам с вида на моята кожа и ефекта , който искам да постигна. Разбира се и цената е от значение.

# 339
Козметика с внимание към чувствителна кожа.

# 340
  • Пловдив
Подбирам продуктите по състав, да не са комедогенни и да изпълняват функцията, която ми е нужна

# 341
  • София
Избирам продуктите според състоянието и нуждите на кожата ми. Хвърлям по едно око и на състава, защото с времето съм се научила да го разчитам.

# 342
  • На брега на реката
Винаги избирам продукти, които отговарят на нуждите на моята  кожа.
Естествено винаги следя за отзиви, от хора с подобна на моята кожа. При възможност  пробвам с мостри,  особено ако е по-специфичен или по-скъп продукт.

# 343
  • Варна
Залагам на препоръки, естествени съставки и най-важното - ако съм имала предишен опит с марката.

# 344
Харесвам продукти с изчистен състав подходящи за чувствителна кожа. Бонус ми е, ако имам препоръка.

Общи условия

Активация на акаунт