Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 280
  • 543
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
  1. Тип кожа и какво ѝ е нужно .
  2. Отзиви и препоръки.
  3. Цена. Мостра. Промоции, подарък.
  4. Опаковка - удобна, рециклиурема.

# 346
Гледам съставките и марката.

# 347
  • София
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?За сина ми-сме ходили на дерматолог и следвахме всички съвети. За мен се съобразявам  според състоянието на кожата ми и нуждите ѝ-много рядко има нужда от силна хидратация а от скоро вече се появиха финни бръчици ,за който трябва да се погрижа вече.

# 348
Критериите ми при избор на козметика са:
да осигуряват добра хидратация, да не оставя мазен слой върху кожата и да има натурални съставки.

# 349
  • София-Младост
Цената, отзиви в мрежата, съставките на продукта.

# 350
Възраст,съставки,сезон

# 351
  • София
Избирам според типа кожа и необходимостта/проблемите.
Също така за по-скъпата козметика задължително търся мненя на потребители.

# 352
Избирам според нуждите на кожата ми, съставките и разбира се възрастта.

# 353
Старая се да не прекалявам с продуктите за кожа. Залагам главно на хидратация и почистване .Кожата ми е склонна към омазняване и се старая да не я пренасищам с продукти.

Избирам си леки формули за през деня, гледам да е без парабени. Използвам серуми и задължително слънцезащита независимо от сезона. Вечер наблягам на маските за почистване и успокояване на кожата, както и не си лягам без да си сложа околоочен крем.

# 354
  • София
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас? - чета отзиви за продукта, търся съставки, които знам, че действат добре на кожата ми и ако има тестери - първо пробвам тях.

# 355
На първо място е нуждата на кожата ми към момента.. последните години наблягам на antiage продукти.. използвам доказани и работещи при мен марки и състава не го заглеждам особено

# 356
Козметиката трябва да е качествена, с приятен аромат, съобразена с типа кожа и възрастта.

# 357
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

Козметиката, която ползвам задължително се съобразявам от какво има нужда като всяка смяна на сезон ми се отразява зле за съжаление. Често ми се налага да сменям козметиката. Но винаги се съобразявам за възрастта и много мразя адски "тежки" мазни кремове за лице. Когато. Ми дадат тестер и пробвам ми е най - добре.
С за съставки:
Задължително хиалурон, колаген и вит ц.

# 358
Когато избирам козметични продукти за кожата се съобразявам с типа кожа, както и със състава - предпочитам био продукти с висок процент натурални съставки, като любимо ми е розовото масло.

# 359
  • София
Винаги гледам за какъв тип кожа са продуктите. Предпочитам да имат масла.

Общи условия

Активация на акаунт