Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 279
  • 543
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Избирам според нуждите на кожата ми, съставките и разбира се възрастта.

# 301
Критериите ми по които си избирам козметиката са вид на кожата, възраст, нужди и съставки. За крем за лице примерно гледам да е с УВ защита, да хидратира добре кожата ми и да ухае добре.

# 302
  • До морето...
Критериите, по които избирам продукти за кожата ми са възраст и според това, от което се нуждае за момента.
Съставките също са от значение и когато си харесам продукт,обръщам внимание и на тях.

# 303
  • София
При избор на козметични продукти се доверявам на доказани марки. Чета етикетите и търся повече естествени съставки. Избягвам някакви съчетания от букви, които никой не знае какво значат. Чета представянията от производителя, търся отзиви, питам и накрая пробвам самия продукт.

# 304
  • на дъното
Избирам грижата за лицето си според нуждите на кожата ми🙂
С годините вече има нужда повече от хидратация.Държа на повече естествени съставки.

# 305
  • София
Аз употребявам най-вече хидратизиращи продукти. Винаги ползвам предварително тестерчета, за да видя дали ще си допаднем с конкретния продукт.

# 306
  • София
Съобразявам се със сезона. Избирам според нуждите на моята кожа, чета ревюта и отзиви и се доверявам на препоръки.

# 307
Избирам според възрастта, сезона и нуждите на кожата.

# 308
Критериите ми са немазна бързопопиваща формула, никакъв или слаб аромат, понякога проверявам съдържанието в сайт, но не винаги.

# 309
Най-важното за мен е козметиката да е  натурална. Според сезона избирам хидратираща и подхранваща козметика през зимните месеци, а през лятото козметика със SPF.  Използвам качествени и натурални кремове, лосиони, серуми, почистващи препарати за ежедневно поддържане на тонуса на кожата.

# 310
Моментно състояние на кожата ми, сезон, съставки. Предпочитам предварително да пробвам с тестери.

# 311
  • Пловдив
Критериите ми са възрастта, сезонът, видът и моментната нужда на кожата и активните съставки на козметиката.

# 312
Следя за отзиви. Избирам козметиката си според моя тип кожа и години

# 313
Критериити ми са продуктите  да съдържат природни съставки, съответно за подходяща възраст.Според типа на кожата или състоянието и определям избора на съставки.

# 314
Да отговаря на потребностите на кожата ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт