Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 967
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Мини, проблема е в Еконт. Живея в село близко до Пловдив. Няма офис и затова поръчките са ми до домашен адрес. Когато нямам възможност да чакам, правя разпореждане до офис в гр. Пловдив от който тръгват пратките за разнос. Никога не съм плащала за пренасочването въпреки, че е друго населено място! Друг е въпроса, че доста пъти не виждат разпореждането и я товарят за разнос. Grinning

# 421
Да, точно в Еконт е проблема, екзотика. Писаха ми днес от H&M, че отново са писали на Еконт, че разпореждането трябва да е за сметка на изпращача. То и при мен куриера не беше видял разпореждането на H&M, но пък смело го анулирал и ми сложил такса. Grinning

# 422
Здравейте! Четох първия пост, но не успях да открия информацията. Възможно ли е да се върне в магазин стока, закупена онлайн? От прочетеното, останах с впечатление, че не може. Благодаря!

# 423
В мола в магазина е някакъв ад.
На касата направо до тавана са пратките от Еконт.
Чаках около 40 мин да ме обслужат, та запълних обедната почивка Joy
Почти всеки човек в магазина е за получаване.
Този път много се забавиха. 16 дни доставка…
Иначе има доста намаления. В Home секцията има много неща по 1.99, нямах време да гледам обстойно.

# 424
  • Варна
Неможе

# 425
Здравейте! Четох първия пост, но не успях да открия информацията. Възможно ли е да се върне в магазин стока, закупена онлайн? От прочетеното, останах с впечатление, че не може. Благодаря!
Не може, трябва да е през куриер. Може и от техен офис, не само от адрес.

# 426
Благодаря!

# 427
  • София
Иначе има доста намаления. В Home секцията има много неща по 1.99, нямах време да гледам обстойно.
За кой магазин/мол?

# 428
За кой магазин/мол?

Дъ мол

# 429
Може! В много от магазините им /ако не и във всички/ имат кутии, където можете да си пуснете пратката за връщане към тях.
Ако питате дали на каса ще ви върнат сумата за закупен онлайн артикул- не, няма. Ще я получите по банков път от сайта им след като получат и обработят връщането. До 14 календарни дни.

# 430
Може! В много от магазините им /ако не и във всички/ имат кутии, където можете да си пуснете пратката за връщане към тях.
Ако питате дали на каса ще ви върнат сумата за закупен онлайн артикул- не, няма. Ще я получите по банков път от сайта им след като получат и обработят връщането. До 14 календарни дни.

Напротив, в малко магазини има от въпросните им кутии. Русе и Плевен, няма.

# 431
Отговорих на въпроса дали може и той е да, може! Не виждам авторката на поста да е конкретизирала град.  Логично, че ако няма кутии точно в техния магазин няма да може да върне.  Смятам, че отговорих достатъчно ясно,  изчерпателно и недвусмислено.

# 432
  • София
А как може да разберем къде са тия кутии? То може и да има, но аз например изобщо не съм обърнала внимание. някъде до касата ли се намират?

# 433
Питай. Аз също не знаех и не са ми трябвали. Еконт ми е по-близо.

# 434
  • София
Да, де това е ясно. Въпроса е някакъв списък някъде дали няма. Иначе в The mall не съм засичала такова чудо аз.

Общи условия

Активация на акаунт