Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Аз искам да благодаря на Фани за линка на 30 мл-то парфюмче 🤗

На мен са ми пратили пижама с грешен размер и етикет. Тоест размерът на горната част  е по-голям от колкото пише на хартиения етикет. Долнището е ок.
Благодаря много)) Аз купих сега още за подаръци и ще ги пазя за 8-ми март чак.
Има ги още намалени , както и малкият вариант на парфюмчето. На мен ми допадна аромата.
ето линка за по-голямото
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1230194001.html
и по-малкото
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1204150003.html

# 451
Успях във вторник да взема моите проблемни поръчки. От Еконт ми бяха махнали таксите за пренасочване, само ми бяха оставили 2 х 0.19 лв., но тях ги прежалих. Всичко е от седмицата на черния петък. Ето какво дойде:
Лепенки за зърна
Още не съм ги пробвала. Ако някой иска отзив, ще дам, когато ги поднося на пролет или през лятото.

Оформящи боксерки
Според мен нито са боксерки, нито са оформящи, но пък са много удобни за мен.

Оформящи чорапогащи 100 den
Висока съм 164 см, 60 кг. и взех размер М. Точно ми е. Много удобен чорапогащник, стегнат и плътен. Поръчах още 70 и 200 den. На поглед не мога да ги различа кой кой е. Обувала съм само единия.

Плетена права пола

Много ми харесва как стои. Нося S и такава поръчах. Съвсем леко ми е свободна. В същото време не се свлича. Можеше да поръчам XS и щеше да ми е добре, но в момента предпочитам леко по-свободни дрехи и за това не я върнах.

Безшевни бикини
Харесват ми.

Рокля по тялото с лодка деколте
Хубава рокля. Стои добре. По тялото е, но не е твърде прилепнала.

Дълга плетена рокля
Хубава рокля. На моята височина ми е до малко над глезените.

Комплект от 5 чифта чорапи
Готини чорапки.

Клин с клоширани крачоли
Хубав клин, с висока талия. Поръчах размер S. Надолу ми е точен, но на талията една идея по-широк. Оставих си го, тъй като ще ми трябва скоро малко по-широк панталон. Според мен става и за бременни.

Сутиен push-up от дантела
Хубав сутиен

Пуловер с жакардова плетка
Нищо особено не е блузата, но за 12 лева е идеална.

Звезда за коледна елха
Търсих връх за елха с такава поставка. Не прочетох че е картонен, а елхата ми е навън в двора. Днес цял ден вали дъжд. Ще видим утре оцелял ли е. Grinning

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 17:06 от Minnie.Mouse

# 452
И от мен благодарско на Fani за парфюмчето, взех от 30 мл, хареса ми аромата. Сега отворих да видя и се изненадвам че има още в наличност от тях.
Ходих в Мола във Варна- дамския сектор ми изглеждаше като вехтошарник, супер не уютно ми се стори ...
Иначе онлайн намаленията много добри тази година.
Това палто в сиво, ми хареса много, кафявото не толкова, но е доста уголемено според мен https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1230427003.html . Аз нося обикновено 36-38, но тук и 36 ми е голямо и е дълъг ръкава, а дъщеря ми носи 38-40, а тук 36 ще й е по-добре, но говоря за тънка блузка отдолу, с пуловер няма да е така.
Благодаря и за линка за това бельоhttps://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0990702037.html  , много ми харесаха, както и коледните чорапки, но те са малко големи като размер, нали обхващат 3 р-ра, а нагоре леко ми стягат, но остават, че ги взех с купон, но иначе са много мекички.

# 453
Поръчах и аз парфюмчетата, заедно с рол- он и лосион за тяло.. Предвид цените нямам големи очаквания, но може и да се окажат сполучливи.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 20:19 от Mateah

# 454
Благодаря за напомнянето да хвърля едно око и на козметиката. Парфюмите ги пропуснах, защото не харесвам сладникави, но си поръчах лакове за нокти и рол он да го пробвам. Аа и една риза за големия ми син, за да си оправдая поръчката. Grinning

# 455
Рол-он съм купувала -пак намален миналата година. Ми много бързо свърши и ...бе не е моят, въпреки, че не съм толкова придирчива . Аз ползвам такъв всеки ден (не от пръскащите) та...по-бюджетни при това. Вече на парфюм наблягам на аромата, също не съм по сладникавите (да има нещо тръпчиво и едновременно цветно, но не сладникаво) Не са много издържливи, но пък за цената си (намалената ) за мен са идеални, точно този намаленият за мен поне не е сладникав (въпрос на усещане все пак) Пък и шишенцето е хубаво, добре опаковано, бе...бива за подарък също, та се запасих за 8-ми март за допълнение или само него да подарявам. Червилата им не ми харесват обаче, другите неща биват...лаковете не са трайни , някакви подсилващи също взех , ама..то и аз не се грижа в последно време много за себе си.

# 456
Лаковете не са трайни, но са с много удобна четка.

# 457
Момичета, някоя поръчвала ли е това: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1239967008.html

Заслужава ли си ненамалена цена?

# 458
Как да не са трайни лаковете?
При мен издържат цяла седмица, не ползвам домакински ръкавици и съм често на чешмата. Моят е един розов със златисти брокатчета, по- издръжлив не съм имала.
Рол- он за два лева няма как да е чудо. От години ползвам гъбката на Дав, но сега с черните пуловери все успявам да се омажа. Прибарах и един безцветен Жилет, но ми се “ бие” с ваниления парфюм.
По едно време бях в тих ужас- дългогодишна алергия към парфюми и по едно време прерастна и към рол- они и дезодоранти против изпотяване. Прекратих употребата на парфюми, но няма как да не мацна нещо под мишниците. Пробвах де що имаше и само от Дав не получавах сърбежи и суха напукана кожа.
В момента някак я преодолях тази алергия, пак почнах да пръскам парфюми не по дрехите, а по кожата.

# 459
  • София
Преди време бях питала за големината на тези плюшени играчки.  https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1191545003.html

Така и не ги пуснаха, но взех от динозавърчетата, които са от същата серия и са на същата цена. Много по-дребни са от играчките по 9.99 лв. Определено не си заслужава да се купува комплекта, при който 1 играчка излиза 7 лв. Ако не ги бях взела по време на намаленията и не бях използвала ваучер за 5 лв, щях да ги върна.

Ето снимка за сравнение:

Отзад са две играчки от 9.99 лв, а отпред са трите динозавърчета. Имат си и торбичка, в която да се прибират (под тях е).

# 460
Аз имам голямо натоварване на ръцете и всеки ден подновявам лака. Цяла седмица само като ида на санаториум. Grinning

# 461
Ааа, по- добре без лак или с гел лак, отколкото всяка вечер да отделям време за това!
Аз затова имам около 30- почне ли да се бели на ден 1-2-ри и дотам с него. Лакирам се само с най- издръжливите . Голям проблем ми е съхненето, по- точно не мога да седя 20 минути и само да чакам. Дори бързосъхнещия топ  лак не е добро решение.
НМ ския съхне по- бързо от другите. Завчера за банкет се бях намазала с едно бордо, много красиво, но половин час го пазих да съхне и на другия ден имаше обелени ръбчета още по обяд .
Гел лак за мен не е опция, с много здрава и дебела нокътна плочка съм и много бързо растящи нокти. Освен това няма шанс един час да стоя на едно място.
Този е моят, то си пише, че е бързосъхнещ, ама кой да види:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0815928003.html

# 462
Бързо съхнат техните, не само бързосъхнещите. Аз имам около 10 в момента. Да ходя на маникюр въобще не ми е опция, веднъж съм пробвала и повече не. Нямам време и не обичам да ми пипат ръцете. Едвам се прежалвам за подстригване, на 2-3 месеца. Simple Smile

# 463
Дева, ти си  като мен- изпитвам ужас чужд човек да ме пипа, фризьор 4 пъти годишно, а масаж ме докарва до паника. Не позволявам и никой да ме боядисва.
След едно трудно и тежко лечение на гъбички по ноктите не бих си и помислила някой да ме обработва с инструменти със съмнителна хигиена.
Самата аз много обичам да боядисвам, лакирам, масажирам, обаче мен ме побиват тръпки от докосване на непознати или слабо познати хора.
А този въпросен лак е с много риятен розов цвят със златист блясък. Лятото ми издържа цяла седмица на морето, но цветът му от слънцето се промени в много златист.😀

# 464
О, масажи - абсурд! Нали ти казвам, Матеа, само фризьор, по неволя. И тя ми е от 30 години. Не позволявам на всеки.
Ще го взема този лак, щом е с блясък. Че снимките лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт