Пазаруване в НМ - тема 68

• 46 998
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Моята последна е от 29-11, днес я получих.

# 346
На мен последователно в два дни са ми дали два ваучера, щях да вземам коледни калъфки, изчерпани са и се чудя бива ли да оставя така неизползван ваучер.😀
Толкова се задръстих с покупки, че почвам да връщам някои.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 19:52 от Mateah

# 347
  • Mostly in my mind
Имам 3 поръчки от 1ви, нито една не е изпратена.

# 348
И моите гащи ги няма още....Joy
Гоше може да ги е свил..щот са джиджани Stuck Out Tongue Winking Eye

# 349
Поръчах един панталон от габардин в черно. Хареса ми и поръчах същия в сиво. Дойде дефектен, върнах го. Издебнах го пак и поръчах. Вчера дойде, обаче изобщо не е същия панталон.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1251579004.html?utm_campai … rchased_item_link
Моят и дефектния сив са от тежък, плътен плат, с висока оформяща талия. Пада тежко и е с достатъчна дължина. А втория сив дойде с по- ниска талия, тънък лек плат, дължината не е достатъчна. Прилича на евтин офис панталон. Пулих се, пулих се, но нямах време да изследвам номера, да снимам и т.н
 Опаковах и върнах, просто споделям опит.
Подобно и с едни дънки. Имам тъмен вариант, 42. Обаче понеже други дънки нося 46, без да погледна етикета на моите поръчах 46. Трябваше да са големи (щом моите, същите са 42). Е да, ама не- даже впити стояха. Явно на моите етикета го е слагал някой заблуден. Междувременно метнах 42, които бяха с талийка като за S 😳
Моята поръчка от 01.12 също се обработва.

# 350
Здравейте, последния път като върнах стари дрехи ми цъкнаха електронен ваучер за отстъпка. И сега вярно че няколко месеца им дадох пас на Х и М ама влизам да си купя някакви неща и те ми нулирали точките!? Подновили ми абонамента и ми нулирали точките. Не че бяха много ама дет се вика 10% са си 10%…Всяка година ли се нулират?

# 351
Да, всяка година ги нулират.

# 352
Но точките и отстъпките са нещо различно. Ако ваучерът не е там, може да му е изтекъл срока, ако не се лъжа важат 6м.

# 353
Ох и аз как искам да ме занулят вече, ама няма, ще почакам до февруари, тогава ме зануляват мен, много тъпо е направено, че като минеш 3000 точки и спират да ти пращат ваучери от 5лв, вече не си им ценен и те принуждават да си правиш друг профил.

# 354
Ох и аз как искам да ме занулят вече, ама няма, ще почакам до февруари, тогава ме зануляват мен, много тъпо е направено, че като минеш 3000 точки и спират да ти пращат ваучери от 5лв, вече не си им ценен и те принуждават да си правиш друг профил.
Не е така. Продължават да ти пращат ваучери. То си има колко да покриеш май 150 и ти пращат ваучер за 5 лв.
По-добре обаче е да имаш няколко акаунта щом си на 3000 точки  и да трупаш и там. Така при определени бонуси ще можеш и другите да ползваш или кодове.

# 355
Здравейте!

Дали при някой от вас е възниквал следният казус: днес получих имейл от HM, че поръчката ми е изпратена. В същата минута съм получила имейл от Еконт, че имам приета пратка в офис Х, която ще бъде пренасочена към офис Y срещу 6.50 лв. Реално заявеният от мен офис за получаване е Y и не съм особено щастлива от факта, че имам да плащам за някакви вътрешни пренасочвания, инициирани нямам идея от HM или от самите Еконт…

# 356
Здравейте!

Дали при някой от вас е възниквал следният казус: днес получих имейл от HM, че поръчката ми е изпратена. В същата минута съм получила имейл от Еконт, че имам приета пратка в офис Х, която ще бъде пренасочена към офис Y срещу 6.50 лв. Реално заявеният от мен офис за получаване е Y и не съм особено щастлива от факта, че имам да плащам за някакви вътрешни пренасочвания, инициирани нямам идея от HM или от самите Еконт…
От Еконт са, h&m нямат общо. Еконт си правят каквото искат и водя “война” с тях, защото ми връщат всяка пратка, която стои повече от 1 ден, директно.. пиша оплаквания, за сега се справям само с “Економат”, но не ми е опция, докато съм оперирана

# 357
Здравейте!

От Еконт са, h&m нямат общо. Еконт си правят каквото искат и водя “война” с тях, защото ми връщат всяка пратка, която стои повече от 1 ден, директно.. пиша оплаквания, за сега се справям само с “Економат”, но не ми е опция, докато съм оперирана

Съжалявам и за вашите неволи! Няма удобен Еконтомат в нашия квартал, днес взех пратка от друг изпращач от офиса им, която беше престояла 4 дни и нямаше проблем.

Но, мисля си, че следва да си реша въпроса с HM, като  изпращач, пък те да си уточняват обстоятелствата с Еконт…? За богатата ми история на клиент на онлайн магазини, за пръв път ми се налага да плащам за непоискано пренасочване на безплатна доставка. 😄

# 358
Аз също съм получавала такова съобщение.
Примерно 3.40 лв и в скоби (на кредит).
Но това са цените по договор.
ХМ плаща тези пари на Еконт, не вие.
Това в приложението ли го гледате на Еконт?
Че то е доста объркано направено.

# 359
От Еконт си е мейла, но момичета, имам опасение, че ви наспамих излишно. 😔 Подозирам, че тази пратка е от някой друг изпращач, просто е съвпадение, че получавам мейлите в една и съща минута и от Еконт и от НМ, че пращат пратката с Еконт. Ще пиша допълнително. Ако е така - моля да ме извините! 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт