Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 881
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Моите поръчки от преди празниците ще ги получа утре- не исках да пренасочвам заради тъпите им такси. Проверявах в сайта на Еконт, говорих и с куриера и той потвърди, че има такси при смяна на адреса. Та, ако някъде го има черно на бяло ще съм благодарна да се информирам и да съм наясно следващия път. Аз чакам сако, което вероятно ще върна, защото панталонът за него си отиде обратно.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1209691008.html?utm_campai … rchased_item_link
Още 2 пуловера от коментирания:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992208033.html?utm_campai … rchased_item_link    В синьо и екрю Купих си офлайн сивия с бялото- райе- беше добре намален. Любим ми е вече. Дано не стане на топчета, но...взех нова анти- пилинг машинка- ще действам с нея.

# 556
За таксите - питайте НМ най-добре.
Мама Галя, ако има наличност, поръчваш, няма да ти изгори талона. А наличности излизат по всяко време на денонощието. Но в ранните часове най - много.

# 557
Още 2 пуловера от коментирания:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992208033.html?utm_campai … rchased_item_link    В синьо и екрю Купих си офлайн сивия с бялото- райе- беше добре намален. Любим ми е вече. Дано не стане на топчета, но...взех нова анти- пилинг машинка- ще действам с нея.
На мен не ми начисляват такса, ако не съм вкъщи и кажа на куриера да го занесе в офиса на Еконт в квартала.
На другия ден мога вече да си взема поръчката, без начислена доставка, ама се разкарвам.
Може би , ако посочите адрес на Еконт , ако не сте на посочения адрес не се начислява.
Ако обаче посочите друг адрес да ви го донесат домашен или служебен има такса (поне така  разбирам  аз)
За пуловерчетата аз поръчах каки и съм  доволна, ама може  би трябваше номер нагоре , те са добре да са леко по-свободни , а аз се  умалих, че пише обемен. Затова после спадна доста цената на сивото и поръчах по-голям  номер, но под моя.  Всъщност аз съм Л за рокли примерно,  но поръчах за цвят каки С-добре е, ама май М ще е по-добре и сивият го поръчах М
та ето сивия на 18 лв е сега. Цветът  не е нещо, но за клин или по-прав панталон...не мисля, че ще станат на топчета, няма толкова мъх по тях и да има ще са леки
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992208026.html?utm_campai … rchased_item_link

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 07:39 от Анонимен

# 558
  • Mostly in my mind
Няма такса пренасочване за пратките на НМ!!!

# 559
То ясно няма, въпроса е като начислят как да ги накарам да я премахнат 😅

# 560
  • Mostly in my mind
То ясно няма, въпроса е като начислят как да ги накарам да я премахнат 😅

явно не са компетентни щом не знаят.

# 561
И в тази връзка, момичета, поръчвате ли по едно нещо само? Аз не, но вече почти всичко поръчах за мен и подаръци, а което искам, пък го няма в нужния размер, че едва ли не сега направо се чудя какво да взема.
Разбира се, че поръчвам по едно нещо. Особено ако дебна да се появи номер от някой артикул.
И по едно връщам, не смесвам поръчки, за да си нямам евентуални проблеми.
Толкова оборот съм им навъртяла, че изобщо нямам скрупули, че имам единични поръчки.

# 562
Фани, сивия с бяло райе е страхотен, но не е намален онлайн. Аз го взех от магазин. Днес върнах бежовия- той не беше като на снимката, някак сивееше. А синия е страхотен, М поръчах, че нямаше Л, но бива. Сивият ми е Л и ми е малко по- комфортен. Синият обаче е с по- висока и стегната яка, сетих се, че много коментари точно за яката четох. Мисля, че ще се разберем, цветът много ми харесва, за дънки е топ.
Сакото в сиво също замина обратно- не се възприех с такъв тип - овърсайз, дълго и безформено. А ми се носеше такова...може би не е било моето 🙂

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 00:16 от UnaDesconocida

# 563
А този пуловер покрива ли дупето? Аз съм 175 см и ще ходя да го пробвам, , за да преценя кой размер ми трябва, за да седи по-овърсайз, че съм го намислила за един клин или дънки. По снимките на моделите в сайта, мисля че ще отговори на идеята и очакванията ми. Simple Smile

# 564
Покрива дупето)) Точно за дънки и клинове е.
Моят единият, който вече дойде е зеленикав-каки, изкупен е, беше намален на 27лв. Манекенката беше с най-големият размер на този цвят, като рокля и стоеше, в отзивите беше писано, че е хубав този цвят и материя , та..се прежалих. Добре ми стои, но ми се иска малко (ама не много) по-свободно, то пак е добре де..ама.. Затова сивия (този пък заради цената на 18лв си заслужава го поръчах М) Всъщност препоръчвам номер под вашия за рокли примерно как взимате, че са уголемени , то си и пише, ама май не толкова като някои торби техни. На мен ми  хареса. На зеления яката също малко стяга, но ми е добре на мен, аз отдолу и поло слагам отделно, че съм зиморничава)) Не е обаче много от топлите, не е и лигава материя, ама добре стои и на  мен ми допада. Да видим сивия дали ще е същата материя, зеленият е супер и не  мисля да стане   на топчета. За дупето определено ми покрива С номер, висока съм 170  за ориентир. Цепките също  ми харесват, изобщо приличен модел за тази цена.

# 565
Аз съм 1.70м. и Л ми покрива дупето. М- ката май няма да стои толкова торбесто. За клин мисля е супер, който носи. Аз не си позволявам с този размер...не се харесвам просто...С дънки много ми допада. Цепките определено са хубав акцент. Такива пуловери никога не са ме привличали, дори за проба. Е, тази зима купих 3 😳 Дават ми комфорт и свобода на движенията и ми стават любими дрехи. Пък може и от възрастта да е 😁

# 566
Получих това якенце.
Филцово яке с шал https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1246417003.html

Обаче все пак прецених, че нямам с какво и как да го съчетая и искам да го върна. Стои хубаво, но без шал не обичам този вид яки, а с шал всеки път мисля ще е топло.
 Но естествено хвърлих всичко, възможно ли е в такъв случай връщането или поредните 20лв ги прежалвам и трупам дрешки?

# 567
Аз също го полуих и съм доволна. С кеф ще си го нося. С дънки прекрасно се съчетава, с рокли - също.
Кое всичко си хвърлила?
Аз бих си го оставила. За 20 лева си е супер попадение.
Благодаря на момичето, което сподели линка. Hug

# 568
И всичко да е хвърлено пак може да се върне, ако е в срока за връщане - от сайта може да се разпечата бланка за връщане, в Еконт ще разпечатат товарителница (а тя е обикновено номера на получената, увеличена с 1 накрая  - нея я има в профила на поръчки, само последната цифра се увеличава с 1 - напр. ако е xxxxx56, става ххххх57) )

# 569
Попитах да не би да е хвърлила етикетите... не знам без тях дали може връщане.

Общи условия

Активация на акаунт