Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 879
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Може. Да им се обади да я напътстват.

# 571
Хвърлих товарителница и хартиения пакет.
Етикетите са си по него, даже е в найлона.
Може да се връща в други пликове , така ли да го разбирам?

Иначе не ми харесва, че няма хастар. Хич не обичам такъв дрехи.

# 572
Може, не е задължително да се връща в плик или кашонче на НМ.

Дреха, която не харесвам бих върнала, вместо да ми стои в гардероба и да заема място, особено като гледам напоследък колко са ми се събрали за рециклиране стари, вкл. и детските умалели (даже последно предадох торби с ненужни в контейнерите на БЧК, че нямах път до физически магазин на НМ).

# 573
Няма такса пренасочване за пратките на НМ!!!
Допълвам, че това важи само за пренасочване в рамките на населеното място.
deska, понеже аз имах драма с такси за пренасочване. Живея на село и поисках пренасочване до града, от който тръгват пратките, писах на H&M и те поисках от Еконт таксите да са за тяхна сметка. Та, пиши или се обади на H&M.

# 574
Момичета, имайте предвид, че в магазините, които са с кутии за получаване на поръчки, не се получават известия ако кутията е пълна.
Аз чакам поръчка и я няма и няма.
Добре че отворих проследяването по товарителница, да видя че Еконт вече я е доставил в магазина.
Обикновено като Еконт я достави в магазина, служител я зарежда в машината и получаваме на имейл код с цифри за получаване.
Е да, ама аз не съм получила код и в последния момент успях да я взема преди да просроча срока.
Момчето на касата каза, че масово клиентите не си взимат поръчките.
Не съм получила известие, че е готова за получаване в магазин, защото кутията е пълна и няма къде да ми сложат пратката.
Та отлежаваше в един чувал..

# 575
последните няколко месеца с ХМ съм им върнала всичките поръчки защото след толкова много години пазаруване не мога да си нацеля размера, не мога да разбера какво става.Само аз ли имам този проблем?
Чакам 4бр дънки от намаленията да видим.....

# 576
И аз потвърждавам, че в ранните часове изскачат най-много останали размери.

Поръчвам по 1 нещо и още как, особено ако дебна нещо конкретно. Но гледам да връщам по няколко неща наведнъж. Не е имало проблем с възстановяване на сума до сега.

# 577

Взех си днес този в Л от магазина за 20 лв (25 лв- 5 лв ваучер) имаше само някакво бежово в М и не можах да преценя дали М от този щеше да ми е по-добре, защото материята на бежовия беше друга, но пък и онлайн не е намален. Искаше ми се да има сивото или бялото райе в магазина, но нямаше. Чудя се за сивия, все пак е 19 лв., но М е най-голямото.

# 578
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1253843001.html

Някой поръчвал ли е това палто, дали е много уголемено? И като качество дали става за тези пари? Simple Smile

# 579
Не са ми отразили точки от последната поръчка, току що я пратиха. Да чакам ли или да им пиша?
За първи път се случва.

# 580
  • Пловдив
Днес за първи взех пратка от магазин - светлият пайетен потник - на живо е по-скоро кремав и ми изглежда доста големичък и дълъг. Ще видя вкъщи как ще стои. Взех го за партита с танци - подозирам, че доста ще шуми при движение Satisfied

В магазина ми казаха, че връщането става по еконт. Въпросът ми е - мога ли да комбинирам връщане от тази поръчка, с поръчка, получена в офис на еконт?

# 581
Да благодаря на момичетата, които дадоха препоръка за бързосъхнещите лакове - много ми допаднаха! Към 14-16 ч. също се появяват единични бройки.

# 582
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1253843001.html
Поръчвала съм и го върнах. Нося по принцип S, това ми беше много голямо, не само широко, но и ръкавите ми бяха дълги.

Някой поръчвал ли е това палто, дали е много уголемено? И като качество дали става за тези пари? Simple Smile

# 583
Към 16 часа излязоха доста размери от всички цветова на другото палто, та и аз поръчах за мен и колежката, заедно с два пуловера, препоръчани от Фани.
Този топ ми се видя интересен за любителите на кожата:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1239085002.html

# 584
  • София
Дали скоро ще пуснат някакъв % за лоялни потребители?
Набелязала съм 2-3 неща, които не намаляват и предния път не се възползвах.

Едното е тази пола, мерила съм я много пъти, пада тежко и е хубава, но все не стигам до нея.

Общи условия

Активация на акаунт