Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените за раждане и консултации в Майчин дом във Варна?
Къде в София мога да направя 3D ултразвук и колко струва?
Какви са плановете за срещата във Варна и как да разпознаем участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените за раждане и консултации в Майчин дом във Варна?
Цените за раждане в Майчин дом във Варна варират, като обикновената консултация е около 350 лв., а интензивната - около 400 лв. Освен това има информация за различни суми, като например 250 лв. за раждане, но тези цифри могат да варират. За консултации при ЖК по здравната каса цените също могат да се различават.
-
Къде в София мога да направя 3D ултразвук и колко струва?
-
Какви са плановете за срещата във Варна и как да разпознаем участниците?
-
Какви са цените за консултации и раждане в Майчин дом във Варна според опита на участниците в дискусията?
-
Какво е значението на кръвната група за бебето?
, то с това гадене и бетер кучешко обоняние и непоносимост към почти всякаква миризама
.... мама и свеки
са поели изхранването на семейството ни.... надявам се обаче скоро да си поема функциите. 

и приятен следобед на всички.

на седмото небе съм 
и пътува си спокойна тя .... пък мен отвътре ко ме е прихванало
и като съм се разбушувала и корема й лаш - наляво, лаш - надясно
и хората я гледали
и тя наща
цапнала ме веднъж-дваж..... по тумбака си, та .... съм се спряла 
Няма да съжалявате, ако го опитате

Дано на всички спре да им се гади вече и да си хапвате спокойно.
Никакви други оплаквания ли нямаш освен повръщането? Ако продължава изпий един деган и хапвай съвсем малко препечени филийки, сухари, соленки или нещо подобно... Или се консултирай с доктор. Стискам палци да мине бързо и да не се повтаря повече!
След една безсънна нощ с подновено кървене и без никакви лекарства насред Шейново, на другата сутрин на визитацията просто се направих на ударена и не казах за кървенето. Отидох си вкъщи, кървях още известно време и след това спря от само себе си.
Стискам и за себе си.
(Колеги и приятели даже ме питат дали ще си пускам естествения цвят
- ми че аз ако искам ще си прасна кестенява боя, няма да ходя тъй шарена я.)