Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 550
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
А това е за мамите, които живо се интересуват какво са папали днес. Калкулаторът не е пригоден за бременни мами, но прибавяте 200 калории отгоре и горе долу ще видите какво трябва да поемате и реално поетото от вас.

http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html

Целувки

# 166
  • Sofia
Бенич линка на Мишето не можах ама твоя да и  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha както каза Слави тая песен е за историята...направо си умрях от смях Joy Joy....

Благодарско МариEmbarassed  bouquet
Поздравления за предгледа и добрите резултати и този, който очакваш да е същия!

# 167
  • Кърджали, България
Здравейте, момичета!!!
Днес цял ден ми е едно такова кливо и притеснено... и аз не знам от какво... Само си мисля за БХС-та, фет. морфологии и т.н.  Tired
Обаче сега ми оправихте настроението, милички  Hug Благодаря на Бебе_то, Базилиск, Мика и всички, от чиито постинги лъха оптимизъм   bouquet! Много ми помагате, да знаете!!! И Бенич и Мишока, дето пуснаха линк към "Шестте кокошки"  Joy Въпреки че не мога да чуя звук на служебния си компютър, само като гледах комисията как се превива от смях и я запях и аз  Joy Откакто я чу в петък, моят мъж не престава да си я тананика, така че довечера ще му я пусна за подарък  hahaha
Морена, Поспаланка, и аз нямам енергия, особено за такова чистене като Бебе_то  #Crazy Обаче, гледам да не се отпускам, работя дори и вкъщи, че легна ли, се чувствам още по-зле... А да не ви говоря, че заспивам почти моментално, но.... се събуждам по нощите да ида до ВЦ-то и после не мога да заспя поне час  Shocked Не питайте сутрин как се излюпвам...
Браво на Мари за добрите резултати от изследванията!!! На мен гаденето ми продължава, и то по всяко време на деня. Какво да се прави, ще търпим, вижда му се края, надявам се...
Ани, да не забравиш да пуснеш снимка на крокодила! И аз отдавна съм му се заканила...
Аз също продължавам да пия кафе - сутрин едно малко и много слабо със сметана и на обед - 3 в 1. С ниско кръвно съм и аз (90/60). А за хапването - мен от няколко дни ме гони глад за кисело - кисели краставички и туршия с карфиол и моркови  Joy Снощи ометох половин буркан краставички и май беше последния вкъщи  Sad А днес постоянно си мисля за двете последни краставички, останали самотни в буркана - дано някой да не ги изяде, докато се прибера или по-лошо - да ги нареже  #2gunfire (обичам да ги хрупкам).
Мика, чакам те с нетърпение! Като идваш насам, ми пиши да ти дам мобилния си, за да се уговорим  Hug

# 168
Привет момичета!!!
Аз нали сьм малко несериозна в писането ,чак сега се включвам и искам пьрво да кажа ,че срещичката ни в неделя (на Варненките) беше страхотна lalalala
Очарована сьм от всички и се надявам в най-скоро време да повторим ,че и в по -голям сьстав!!!
Днес бях на преглед ,на 3D и доктора каза ,че това е един от най-важните прегледи през бременността ,защото се замервало по 80 показателя вероятността за различни аномалии.
Слава Богу за сега всичко е в рамките на нормите.А другата седмица ми предстои БХС и евентуално амниоцинтеза до 20 г.с.
Mari Pz кажи моля те малко повече за този папа тест .Това БХС ли е или нещо ново,защото за пьрви пьт чувам зо такьв тест !? newsm78
Lillebi благодаря за сайта ,много ценна информацийка  bouquet
Ани бани стискам палци всичко да е о.к. при прегледа и чакам да се похвалиш!!!
За сега целувки на всички и приятна срещичка на Софиянки!!!   Hug

# 169
Здравейте момичета!
Досега само четях, но ето, че днес реших и аз да се включа при септемврийските мами.
Ето нещо за мен - на 27 години съм, очаквам първо бебче, омъжена съм от 3 години и съм зодия Стрелец. Ще ми бъде приятно да обменяме опит.

# 170
Хах аз първа мога да те поздравя с добре дошла при нас smile3525. Здраво и пухкаво бебче ти пожелавам да гушаш септември. Пък тук е много приятно и все са мили и разговорливи мамите smile3503 трябвало е по рано да се присъединиш Simple Smile...

# 171
Здравей Алис 11. Ти при Балев ли ходи на 3D? До коя седмица трябва да се направи този вид преглед? Четох, че може до 14 г.с., но виждам, че доста мами си правят прегледите за малформации по- рано и вече се объркам Rolling Eyes Още нещо щях да питам Алис 11, аз съм имала няколко домашни любимци - в момента не, предимно котки и кучета, но не съм си правила изследване за токсикоплазмоза. Кога трябва да си направя и до какъв % не е страшно за плода. Гризят ме едни съмнения и усещам, че ме общваха синдрома на свръхтревожност newsm78

# 172
Lillebi мила,аз ходя на 3D при Д-р Давидков ,техниката му е добра ,а и той е добьр специалист.За Д-р Балев знам че е един от най-добрите ехографисти и е много предпочитан,затова и е трудно да се вредиш за час.
А това изследване което правих аз днес е най-добре да се извьрши точно в 14 г.с. и следващо подобно по важност в 19г.с.
Относно токсоплазмозата ,на мен акушерката ми я пусна в 12г.с.,но сьм чела че може по всяко време да се прави ,особено ако нямаш имунитет.Аз я правих в ХЕИ-то на 7 ет. ,но крьв ми взеха в консултацията и си я занесох .Честно казано и аз не можах да разбера какви са допустимите титри и затова сега чакам да ми излезе втората проба,която е с ДНК анализ.
Не се тревожи излишно,и успех на прегледите!!!

# 173
  • морето и сините вълни :)
хай-хай хай wavey

Алис -Давидков каза ли ти днес нещо за полът на  бебето????

На мен днес не ми е ден да ви кажа- smile3515 newsm61

1-во / правих онзи прословут крокодил-стна едно чудо дет никога не е ставало.Вместо крокодил стана хипопотам-Побеснях tantrum Rage Rage

2.-цял ден кърша пръсти за лекаря дали всичко ще е ОК
3. чух си хороскопа за деня и чувам накрая  "Внимание днес ще чуете лоша новина" #ShockedАз ви кавам вече припадък ще получа  Dizzy Face smile3556
хептен се шашардисах за доктора
ииииии прословутото

4.-отиваме на доктор и си чакаме в чакалнята.По едно време идва един льохман и казва на сестрата."към 5 часа ще спрем тока"
Моя час е за 16.50--аз ей така седя и дзяпам smile3556
По едно време излиза докторът и казва хаде заповядайте по бързо да ви прегледам че ще спират тока-вътре една полуразсъблечена бремелинка и нея я прегледал набързо-мъжо незнае на къде да дзяпа Flushed
Само да ви кажа че прегледа при доктора по принцип трае 30 мин-.Като 20 са само на ехограф -обстоен преглед.И аз днес както се бях натокала да гледам скоци,подскоци и да ми махат отвътре- bye ukliam1 #Milti  ideauu ТО КО СТАНА-прегледаме за синдрома на ДАУН-всичко е ОК.И за други аномалии ме прегледа за доооста бързичко.Човека си начуми устата да бърза да говори и да обеснява-ВЕидяхме и пръстчетата на ръсете и краката-бяхме позиция тип клекнали newsm12

Нито можах да видя  как шава,как ми маха от вътре- и накрая точно преди да спрат тока и ми казва ами имаме момче тука stork-boy....и аз ей така newsm09 newsm09
Ма докторе си викам на акъла как така момче бе...ко ма напрай ти аз панделки  сакам да връзвам.Ама ко да прайме ще ги пропуснем този път.Но после като излязох от кабинета  насрана и начумерена за скоростния преглед-се сетих з ахалката-тя ми показва момиче..И сега цяла вечер седя и си мисля че доки може да е сбъркал нещо или в бързината да не е видял.. големите срамни устни  и да ги е объркал за друго.Незнам защо ама и вярвам на таз халка. bishop
Май само ми е изпил мозъка тоз метод-та на преглед съм чааааак на 30 -ти април,Дотогава ще видим може да си е сменило пола мойто чавече мънинко.
Но поне се радвам че най-важното се видя на ехографа.А пък полът каквото дойде живо и здраво да ми е като трябва панделки ще връзвам и на мъжо  ladyuu

Та може да ме сложите със синя лентичка-засега сме с "пишка"...ще видим по нататък newsm08

Ноо денят още н е свършил за мен-продлжавам яко с каръщината-ще правя баница-след като я опека винаги я обръщам на чаши да остане пухкава-правя я аз и накрая сле дкато я опекох я обръщам.И като я обърнах я гледам и тя се изцопа на кухненския плот отдолу newsm62-седя гледм я гледам я и си казвам-"Ей да му се невиди и каръщината"Ни ми е ден за готвене ни за нищо-да си бях седяла цял ден и да си кръстосвам кълките поне да няма за кво да ма е яд днеска....
То бива бива ама направо незнам дали сте имали такива дни- newsm61  Сега като пиша хем ми е смешно как се изльоска баницата на плота -хем ми се реве...затова отивам и си лягам. smile3524 Sleeping
Много се улях  писането ама просто се оплаках набързо
благодаря че ме изслушахте-цалуффф от мене

п.с.Добре дошла на новото мамче-радвам се че се присъединяваш при нас  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
  • Sofia
Добре дошла на новата мама и дано вече повече да пише! Hug

HugАнич ай честито ти хубави резултати, а за пола ще се въздържа за сега, че на толкоз ранен етап много несигурна ми се вижда работата/прогнозата.
Що му се ядосваш на крокодила, хипопотам още по -добре, ориджинал. Simple Smile
Пък за баничката пробвай моЙта( 1 път е ти казвам...ще си изядеш пръстите) другия път да си нямаш такова мазало. bowuu

Алис честито и на теб за резултатите!  bouquet

....А да не ви говоря, че заспивам почти моментално, но.... се събуждам по нощите да ида до ВЦ-то и после не мога да заспя поне час  Shocked ...
Аха  и аз точно така Crossing Arms ..., но сега поне е по 1 път на нощ в повечето случаи, че до неотдавна по 2-3 пъти ставах  Close

# 175
  • София
Здравейте мамита!
Наближава полунощ, но важното е, че все пак успях да се включа  Simple Smile И така, първо честито на мамите, чийто важни прегледи са минали добре, а за пола, каквито и да са бебоците, важното е да са ни здрави  Simple Smile
Брати, добре дошла, включвай се смело и само добри новини да носиш   bouquet
Моята дъщеря пак се разболя и от днес съм в болнични да я гледам. Докторката ме предупреди да я оглеждам, че можело да е варицела  Shocked В нашта градина наистина има в момента  Sad Но пък аз съм в особено добро настроение днес, защото ходих на доктор, направихме онова, което така и не му запомних името (нухална... нещо си; благодаря ви за инфото), прегледаха ме обстойно и всичко е наред. На всичкото отгоре видяхме и пишленце, че даже го снимахме  Grinning Така че, Инче, можеш да ми сложиш синята количка вече  Simple Smile Между другото, можеш и да ме добавиш при козирозите (04.01). Благодаря предварително  Hug
Ани бани, не се ядосвай, след каръшкия ден сигурно следва прекрасен ден, а и нали бебо е добре, това е важното  Peace
Пожелавам на всички ви да преживеете такива хубави емоции и моля само позитивно настроение, особено утре!!!

# 176
Здравейте мамита.
Привет на новата мама. Леко и безпроблемно бременеене при нас ти желая.

Аз днес цял ден обикалям из центъра, и не можах да се включа. Ходих да записвам час за сватбата за след 2 месеца и познайте какво...всичко заето...само един час за 12.40ч останал...е записах ни, какво пък ще е дневна сватба, нищо че исках вечерна...И сега започвам едно обикаляне по магазини...

И аз като част от мамите будувам нощем. Вчера като се изцъклих в 3ч, та чак до 6ч и сега умирам за сън. Лошото е, че всяка нощ се будя за 1-2 часа.
Честито на мамчетата с добрите  резултати от изследванията.
Ани бани, толкова си ми сладка, хем се смях, хем ти съчувствам мила. Всички имаме такива кофти дни, просто днес е бил твоя. Разбирам, че повече искаш панделки да връзваш. Ама не се отчайвай. Може и халката да е вярна:) В болницата имаше 3 мамита дето момчета чакаха и накрая хоп изненада девойки излезнаха. Не губи надежда. Ако не, следващото може и момиче да излезне.

Thumbelina честит ти мъж:)
Лека нощ!

# 177
Честит празник скъпи мамчета!!!
newsm51
Бъдете още по-обичани, вечно усмихнати и търпеливи до наесен, когато всички ние ще гушкаме сладки бебочковци. newsm30

Mari_pz честит рожден ден!!!  newsm59
Желая ти много щастливи мигове и прекрасно бебче наесен. smile3504

# 178
  • София,
Честит 8-ми март мили мама!!!

В този ясен,
в този слънчев
и прекрасен ден,
на тебе посветен,
приеми цветята свежи
с моя поздрав
мил и нежен!!!!!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose

Мамита приемете, че този поздрав го изпращам за всяка една от вас по отделно!!!  newsm51

Mari_pz на теб и  nbirthday ! Всичките хубавини да са твои на този ден  newsm67  Gift newsm38

Целуфффффффффффффки от мен!!!

Сега да поздравя всички за хубавите резултати - даи боже на всички....     smile3501
Добре дошла на новата мама  mamma пиши повече..... При нас ще се чувстваш добре надявам се!

Ани Бани - по забавна мама от теб не познавам, колкото и да ти е бил лош денят успя да ни го разкажеш по най-смешния начин!!!!

Това е мамита, ако съм пропуснала някоя с нещо да поздравя, моля за извинение! На мен днес нещо ми е много чоглаво!!!!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 08:22 от Beni4

# 179
  • Sofia
Честит празник мили момичета!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Честит рожден ден Мари!
Желая ти много красиви емоции и сбъднати мечти!

Тумбелина честити резултати и на теб! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт