🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 684
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 135
Не виждам нищо лошо в това как се е облякла. Съвсем подходящо за мястото където се намират.
Дано да не гледате отново сезоните на сървайвър от преди години и да видите Силвия Радулова, Джаферович и други образи. Защото ще ви стане лошо.

# 136
Мая е невъзможна! И ме-ка - ходиме, мислиме ...

# 137
Не виждам нищо лошо в това как се е облякла. Съвсем подходящо за мястото където се намират.
Дано да не гледате отново сезоните на сървайвър от преди години и да видите Силвия Радулова, Джаферович и други образи. Защото ще ви стане лошо.
И тези двете трябва да бъдат някакъв пример ли?
Да, гледал съм ги. Дъно на дъната са и двете.

# 138
И тези двете трябва да бъдат някакъв пример ли?
Да, гледал съм ги. Дъно на дъната са и двете.
Добре гледай американските сезони. Същата работа е.
В случая кой трябва да е пример?

# 139
  • България
Ауек наистина е фурнаджийска лопата.

# 140
Рената е въздух под налягане. Много приказки, много духовна, морал, дрън-дрън.
Правилата ме дразнят, ако им разрешат и да се бият, лошо нЕма, щом всичко е ОК.

# 141
Абсолютно! И гледа гузно.

# 142
Само физическото насилие не е позволено, всичко друго-  да.
Правилата са си окей, но в лагер 2 няма стратегическа мисъл, а Рената е лицемерна

# 143
  • България
Оф, Мая е същата. Беше в коалиция с Бистра и Бистра я спаси на елиминации. Двете харпии са адски лицемерни и досадни.

# 144
Нинчето нещо се е объркала. Тя не е на почивка там и да настоява да остане, защото много и харесва. Нина е аутсайдер, Мая е тартор и е безпощадна. Те нямат една допирна точка като характер, като манталитет, като светоглед и когато се случи така, че да са в един "отбор", конфликта е неминуем. Но и мечтите на Нина са... невъзможни!
Така и не разбрах, защо ми изтриха предния пост, просто казах, че няма правила в тая игра и това не ми харесва! Какво нередно казах?!

# 145
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имаше един филм Mean Girls едно време - гледам сега повторението, ама продукция във Филипините 😀

# 146
Май Влади не помни че проведе разговор заедно с Нина, Алекс, Рената(и Ванеса мисля). Някой да ме поправи ако греша.
Влади малко е простичък, защото ако се беше сетил за този разговор, щеше да му светне една лампичка за Алекс.

# 147
Оф, Мая е същата. Беше в коалиция с Бистра и Бистра я спаси на елиминации. Двете харпии са адски лицемерни и досадни.
По същество няма разлика. Разликата е, че Нина разчита на помощ от чужд лагер. Другите го приемат за предателство

# 148
Ми като не може да разчита на своя ще търси чужд. Бистра ясно и даде да разбере че не и дреме за нея.

# 149
Май Влади не помни че проведе разговор заедно с Нина, Алекс, Рената(и Ванеса мисля). Някой да ме поправи ако греша.
Влади малко е простичък, защото ако се беше сетил за този разговор, щеше да му светне една лампичка за Алекс.
Еляса беше там, не Влади.

Играта за провизии:
Бистра и Мътна доскоро - да останели възможно най-малко, Алекс щеше да е следващия (защото се ядоса, че Бистра го праща на игра без да го пита, никаква разлика с Мая като я сложиха без да я питат), първо бяха ауу тука предатели Нина не я искаме и изведнъж - игра за провизии 4ри души от лагер, ма по време на играта за златната гривна. Шах и Мат - аууу ми ние нямаме 5 души, ми нямате, мухахахах

Мимо, признава че е безполезен в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт