🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 666
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 120
Не ми се вижда възможно да победи Марина срещу двете. Тя капна вече горката.

# 121
Мая па.. "Ние сме едно семейство", какво семейство, какви 5 евро? Те са просто "един лагер".

А Владката малко да потренирка, че с тия "бицепси"...

# 122
Брутална игра. Браво на Марина, че се хвърля така и че не се предава. Малко ми стана жал за нея.
Браво и на Ванеса и Рената. Такива неща очаквам да виждам. Много добър ход.
Напомня ми малко за сезона Герои срещу Злодеи.

# 123
Много ми дожаля за Марина.
И браво!

# 124
Рената ми е супер лицемемерна.искаше морал, ама яде храната, донесена от Гогов с преписване.
Сега пък играха две срещу една,Рената пак се срамувала, искала да има чест.

# 125
Кофа кофа кофа

# 126
Ама Рената нали  беше много морална и духовна?

# 127
Чак толкова вече не трябва да се допуска

НЕ, просто трябва съвсем различни стратегии, като избираш кой да играе. Ще се научат след тази игра, повечето ... надявам се.

За Марина еми яд ме е, много. На нормален пъзел (без кофи вода) щеше да ги бие, дори че са две. Дано спечели игра за елиминация. Тя и Вера са ми любимите от жените и сега ми е двойно гадно.

п.п. за Рената ще говоря накрая, че съм гледала епизода като лийкна вчера

# 128
  • София
Лорде, и там го поразговориха, и други го писахме - гледайки отстрани. Не им увират кратуните там. От жегата ли, от влагата ли; Тренера се изложи/успя 50/50, каква им е файдата...

# 129
А това трябва ли да го гледаме?

И тя защо ходи така пред всички? Не й хрумва да се понаметне.

# 130
Защо за бога трябва да се намята? Аз нямам нищо против да гледам такива неща, това е риалити. Които не иска - да превключи на друг канал. Те са на Филипините,влажността е убийствена
Пак пуритански нрави.

# 131
Чак толкова вече не трябва да се допуска

НЕ, просто трябва съвсем различни стратегии, като избираш кой да играе. Ще се научат след тази игра, повечето ... надявам се.

От тази гледна точка може би тази игра ще смени драстично стратегиите за напред.

# 132

Хахахаха

# 133
Сети се Влади да пита.
Миналият път не пита никой освен Кънчо, изведнъж реши да се интересува от другата гледна точка.

# 134
  • София
От тази гледна точка може би тази игра ще смени драстично стратегиите за напред.

Съмнявам се. Дори сега на "Потсдамската конференция" говорят "ние заедно", да си изкараме готино и т.н.
Ами, теглете направо чоп кои трима да вземат по 30-тина хилки и си довършете плажното парти.

Общи условия

Активация на акаунт