🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 575
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 105
Аз не съм за Ванеса, ама той не я ли засече ?!

# 106
От лагер 3 Нина и Алекс как се изметнаха. Не били заговорничели с нумеролозите. Мая и тя лъже и маже как трябвало да са задружни. Не знам Алекс как успя да омае Миро. На който явно му трябва мъж съюзник и по липса на друг....
Марина влезе с големи заявки но не показа кой знае какво. На плуване Шериф ще ги бие то е ясно.
Една и съща игра ли гледаме? Точно преди дузпите Марина беше най-напред. Беше наредила целият първи ред и ѝ оставаше съвсем малко от вторият ред. Само Рената беше наблизо, а Шериф дори не бе готов с първият етаж.
Twinklestar, според мен съвсем умишлено я засече. Това също е част от играта

# 107
Ванеса ми се струва силна.

# 108
Само аз ли имам чувството,че нещо не е както трябва във формата.Трудно е да го обясня някак си няма заряд,тръпка,спортна злоба.Все едно някаква компания е на почивка и между другото изиграват по някоя игра.

# 109
diziler, какво е грозното да смажеш главата на една отровна змия? Струва ми се, че вкарваш някакъв подтекст в това.
И тя има толкова право на живот, колкото и ти, и аз. Не трябва да убиваш животни.

Маринчето продължава с клишетата "Раздадох се на макс". Любими лафчета.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 21:49 от diziler

# 110
  • Варна
diziler, какво е грозното да смажеш главата на една отровна змия? Струва ми се, че вкарваш някакъв подтекст в това.
И тя има Толков право на живот, колкото и ти, и аз. Не трябва да убиваш животни.
Така е, но си в ситуацията или тя или ти ще живее.
То пък бива новото поколение да няма изобщо чувство за самосъхранение...Joy

# 111
Това е нечовешка игра бе. И какво е това сега - две срещу една.

# 112
  • София
Правилно в разговори беше отбелязано, че печелившата формула е 3 към 1 - а не 2 към 2 за битките и нуждата да се придобият гривни. Адашът пак сбърка. Практически, тяхната сега е сама срещу две.
Изобщо, всяка вечер си мисля, че там поумняват, ама нъц.

# 113
Е тия двете като играят заедно коя ще вземе гривните?

# 114
На мен от дивана ми се струва, че е елементарен този пъзел, какво се бавят толкова.
И въпреки, че съм за Ванеса, не е честно!

Играят на Ванеса на полето.

# 115
Достатъчно е, че едната ще ги вземе. После ако вземат златната гривна ще спасят другата.
Аз съм за Марина, но няма шанс срещу две.
И като всичко е позволено - защо Марина не хвърли един камък в центъра на пъзела им да го развали?

# 116
Е тия двете като играят заедно коя ще вземе гривните?
Ако спечелят - Ванеса, играят в синият коридор.

# 117
Е, не, това никак не е справедливо.
Да, не е против правилата, но не ми харесва.
Рената и Ванеса, особено първата ми стават особено антипатични.
Марина ми става фаворит!

# 118
Аа верно.

# 119
Рената без това няма да падне под 3. По-логично е да пазят Ванеса. Дано Марина да победи, ще е уникална победа

Общи условия

Активация на акаунт