🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 718
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 195
Мдам, доста грозно да е по тв, докато вечеряш. "Направените" жени като заслабнат прекалено на острова и става страшно...
Мда, точно вечеряхме.
А и да не е така, не е нужно да дават това в нац. ефир.

# 196
Марина извлече най-големите позитиви от тая битка. На цената на 2 гривни тя стана безспорен фен фейвърит и каквото да направи занапред, трудно ще се промени това. Ако някога златната гривна иде в кемп 2, просто я пускат с Майчето и Нинчето на елиминация. Така ще се изпълнят маса желания - хем ще ги изрине и стане с 3 гривни, хем Мая ще поеме пътя към вкъщи, хем Нина ще играе, няма да отпадне и ще продължи "да си изживява мечтата".

Ако пък остане гривната в кемп1, слагат Вера на същата схема на мястото на Марина и развоят ще е същият, тъй като едва ли ще дадат шанс на Марина (на мястото на Нина), а по-скоро ще искат да за хранят Вера с по-лесни опоненти. А и Владиката - моралист има обещания да спазва.

Отделно Нина остава в кириза и винаги може да се ползва за пълнеж при елиминациите - човек, който никога няма да спечели, но който искаш винаги да спасиш ( ако случайно твоето конче не е спечелило), за да я ползваш в следващата елиминация по същата схема. Хем не е конкуренция, хем взима един слот. Дано някаква минимална стратегическа мисъл да тече на Острова и да я ползват за това.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 09:10 от tfn2k

# 197
Вероятно ей това цели да прави Нина Grinning 
https://www.instagram.com/reel/DAwcbABi0OX/?igsh=c3Bxcjd3bGc3d2Jl   

# 198
  • I Love You 3000
Да влезеш в предаване , в което един или максимум трима от 30 ще вземат 300 хиляди накрая, да търсиш приятели звучи изключително наивно и меко казано глупаво. Те се избиват,  спортисти си рискуват кариерите за 100 хил. (80 хил.  след данъци) оттатък. Какви приятели за 300 хиляди ще правиш?!
Пък ако е за отслабване си има фитнеси и спортни зали. Да се изтърсиш на непознати за организма ти условия - влага, жега, буби и ядене на неща , които като никога не си ял може и да не понесеш- ще отслабнеш верно  рязко, ама ще заприличаш на торба.
Жал ми е за тази женица - хич не знае къде се намира. Аз подозирам мерак за инфлуенсърстване после , ама пък тя няма с какво. Затова се равнява с Мая , искала и тя втори шансове като нея. Е да де, ама Мая яко работи за контент- обира хейта и ще натрупа няколко хиляди последователи после.А Нина явно седи и си мисли, че прави нещо кой знае какво интересно, че от 30 човека в два часа ефирно време , те поне нея дават 15 минути.

# 199
Хареса ми епизода, бях за Рената, така че развоя ме устройва.

Повечето участници трябва да се научат малко на скромност, смирение не да се бият в гърдите , колко са велики, видяхме как окапаха след като дадоха такива големи заявки как ще мачкат Grinning Единственното , което смачкаха е себе си Laughing

На Мая добре, че са и изкуствените цици, защото иначе никой няма да я забележи. Снощи като я даваха в профил, си личеше колко е прекалила с филарите и си е направила челюстта като на мъж.

Нина все повече се излага, като моли за спасение, няма ли поне малко достойнство?

Влади се опитва да се реабилитира пред Мая и Бистра Joy, защо ли? Хм, май Мая ще излезе права , че е мишок.

Някой коментира бюста на Марина, за мен тя е със силикон.
Лора все повече ми пада в очите.

Чакам с нетърпение епизода довечера Simple Smile

# 200
  • I Love You 3000
А и сега се сетих , че пак ми стана смешно Grinning Laughing
Как Тренера е заложил капанчето уж да хване крадеца, че не разбрах? Оставил е онази пъска бананче и е накарал някой оператор да го варди с камерата ли?!
Човекът беше много сигурен , кой му е изял капанчето. Значи е имал доказателства - защо не ги разкри? Тази Лора и тя бърза да си признава като чу че имало капан. Не й е отрязала някоя гилотина ръката, значи не е хваната в капан...Трай си и виж какво ще изкара като довод , пък после си кажи че си се объркала. Така сега им дава повод за всяка изчезнала троха , нея да обвиняват. А 100% не е тя големият крадец.
Аз подозирам Берке и Биляна - много се изопнаха лицата им като стана дума за крадеца.

# 201
До момента Грозденка си признала за едно щипнато барче (подразнила се е, че тъй или иначе се краде) и Лора - за един банан. има обаче и други крадци и подозирам Кирил.
Това терапевтично говорене като в комуна не помага. Те хубаво ще ги изговарят тез неща, ама следващият път като някой пак открадне какво правят? Няма как всички да са "семейство", трябва да сложат стража и крадеца да го отделят от себе си - друг изход няма. Ама там масово са популисти, пазят поведение (Шериф и Марина хем искат да са артелчици, хем делегираха отговорността за храната когато разбраха че се краде и трябва да играят цербери)
Лора трябваше да изчака Тренера да си каже подозренията, или след като си призна да настоява и друг да си признае. Дори ако беше казала че подозира някого пак нямаше да е такава грешка - да се приключи въпроса с нейното бананче. Сега всеки път ще се взират  в нея.

П.С. Тренера като ще залага капани трябва да дебне  кой взима банана. И аз съм залагал капани, слагам 5 лева в шкафа, каня човек когото подозирам в кражби. Той ме изпраща до кухнята за вода, нося я проверявам - 5 лева ги няма, а друг човек за тези 3 минути не е влизал в стаята. Ама то се иска дебнене.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:17 от Лорд Сняг

# 202
Сталоуна:
-- Той е много хитър, направо си е умен!
(за Миро)

# 203
Само че не знам дали Нина е от плацикащите се. Ина е тази, която бездейства, а Нина ми прави впечатление, че все по някакъв начин помага (или поне толкова, колкото Мая, която обаче не спира да мрънка). Яна, Мимо и Ина бяха спрягани (не знам за интервюта и тн., съдя от епизодите) за почиващи си.
Също така не ми се вярва Нина да е там за популярност, по-скоро иска да изживее повече от самото приключение. Вярно е, че не прави кой знае какви ходове и забелязах, че не може и да се защити много добре, но не ми изглежда като да е там, за да се плацика.

quote author=LovE_ link=topic=1698386.msg48656058#msg48656058 date=1728365773]
Само едно не разбрах..... Защо Нина толкова драпа да остане там? И каква точно й е мечтата?
И тя ли иска да е инфлуенсърка?! На какво? И ако е така , наистина ли си мисли , че от 30 човека , които половината са до лакти с гривни и се борят ежедневно за още , продукцията излъчва баш нея как се плацика във водата примерно. С тази една гривна от още първата седмица и при образи като Мимо, Грозденка и Глорията , те баш нея ще излъчват , че контент да прави , че инфлуенсър да става.
Верно е ново предаване и не знаем кой по колко ще го дават, но все пак са 30 човека. А тя дори не е и от първите пет едногривни, които може да са интересни за продукцията.
Иска и тя да е като Мая(защото видимо тя е там за инфлуенсърство после) - но тя не се спря от схеми. А Нина с нищо не е интересна нито сега , нито после.
Каква ще да е тази мечта да гниеш на един плаж , без храна и с всякакви опасни твари и  да нямаш никакъв шанс срещу , който и да било в игри? Дава си сметка че с Мимо и Ина са най- зле от 30 човека,  ама иска да седи, че й било мечта Head Band
[/quote]

# 204
С какво точно помага Нина? Досега не съм я видял веднъж да носи тежките греди (както стори Мая), да отиде и да иска огън (както сториха Бистра и Мая), да замисля схеми (Мая). С какво точно е полезна Нина - че ходи по чуждите лагери да им дава информация? Дали щяха да са в това тежко положение, ако тя не се бе възпротивила да се работи каквото и да е, и че можело да си лежат. Като дойде Йочколовски тя бе една от тези (заедно с  Мимо и Сашо) които искаха да го изгонят, защото щял да ги накара да си размърдат д-то
Как помага като все е на плажа и си лежи?
Ако иска приключение - защо не направи нещо ? Каквото и да е.

# 205
Аз лично не бих изтърпяла подобни екземпляри, като Нина, Мимо... и не за друго, но не мога да понасям хора, които бездействат! Просто не е в моята натура и разбиране да седиш по цял ден и да бъркаш в носа.
Затова и донякъде разбирам отношението на Бистра и Мая към тях.

# 206
  • I Love You 3000
И Миро и още някой казаха , че тя се плацикала и плажувала по цял ден и ако иде в кемп 1 онези хич няма да я траят. Той само Влади е принуден уж заради Кънчо и гривните му , ама другите не са й фенове също. Да казваше се че готвела - ама какво готви? Надали прави вишисуас от кокоси. Пък и те нямат храна.
Едно 98 % са вътре за инфлуерсърство и последователи. Само Йочколовски, Гогов и Тренера не са там за това изглежда. Всички други са там за последваща слава. Само че има едни, които имат шанс да заграбят и някой лев бонус като четворката, Дзами, Влади ,Венци, Петя и т.н. . Има и такива, като Грозденка,Мимо и Фенбой Глория,които нямат шанс и го знаят и са се фокусирали да изкярят само последователи после, та правят някакви маймунджулъци там. Въпроса е колко ги дават, но поне се стараят да изградят образ.
И има една Мая, която благодарение на късмета,  на Бистра и на нейните мускули успя яко да генерира контент за две седмици. Даваше си сметка , че сега ще ги дават щат не щат и не спря да се навира да е главно действащо лице, макар и неприятно. И ще генерира последователии ще вземе синьо тикче, па макар и да са хейтъри.
А Нинчето не спада към никоя от тези групи, но и тя иска да е инфлуенсър. Но на какво и какво смята да ми продава после, това се чудя?
Буквално гледам тези две предавания , за да видя кой и какво после ще ми продават. И кои ще се въртят като тото топки по различните предавания години наред. И кой ще ме причаква по улиците на Витошка.

# 207
Ще насъбера хейт, но ако трябва да заемам страна - предпочитам Мая пред Нина. Мая не е цвете за мирисане, но тя движи събития и като цяло е противоречива личност със своите действия/бездействия.
Нинчето е толкова безинтересна и скучна, горката, че с нея и без нея нищо няма да се промени. Да не говорим колко ми се сливат с Ина.
А и това жалко мънкане вчера на срещата с Владо. Абе заяви се силно и уверено, бе. Покажи си ясно и категорично позицията. Какво ровиш там с крак в пясъка. Мая те направи на 2 стотинки.

И друго. Аз пък хич не съм впечатлена от Марина. Даже много взе да ме дразни този наратив за най-добрата майка. От къде се взе всъщност той и по-скоро - защо? Нещо искат да се доказват жените-майки ли, не разбрах? Един вид, не са по-долу от другите? А някой въобще твърдял ли е подобно нещо, че да чувстват, че трябва да се доказват?

Не съм впечатлена и от Тренера. Да, възрастен е, преподавател. Предполага се мъдър и с житейски опит, йога-мйога там по плажа за повече духовност на образа, ама... издиша ми.

Иначе ми хареса епизода, игрите бяха много интересни.

# 208
  • София
Допадна ми сравнението, че лагерите, всъщност, са комуни. За мен е точно! Само дето играта няма тази цел и не предразполага към "правете деца, носете цветя", а си е война. Вчера писах, че изборът на Тренера ми е 50/50, но сега по-скоро клоня към втора негова греда. Както и да е - някои ще се върнат с приятели, някои - без, но едни двама-трима с част от 300 хиляди парички. Кой както му харесва...
Отбелязвам чудесните разбори на Дяволо и Мери - нейният е и емоционален и аз също се преподписвам под него. Вметвам пак, не правете аналогии на която и да било от Бистра и Мътна с Нешка Р. - нито са били по нейно време, нито изобщо кой знае какво са постигнали (държавното първенство даже не е място в нац.отбор). Напротив - всяко тяхно отбелязване на спортната им кариера си е чиста проба (отново) его, мания за величие и спекулации.
Но да, едната иска да е господарка, другата пък - да си има господарка.
Скрит текст:
И при тях с пълна сила важи чуденката ми (от др.под. формати) - тези изобщо ли не им пука, че хората ги гледат в телевизорите си и виждат това, което им показват - т.е. "нали всеки отива за да е себе си там". Или и близкото им обкръжение са същите социални егоисти с фикции за величие, мегаломания, мачкане и несъобразяване с "обикновените" хора...
Бих допълнил @Preggo (То е едно псевдо-преизживяване на всичко, което по принцип й се е случвало и моделите, които следва. ): Това са хора, които не познават себе си, готови модели им "изнасят", те ги развиват като "сън в игра" - кукловодът е добре дошъл, а в нереални самовнушения се отъждествяват с него.
Най-съчувствено си мисля, че и двете са не до там щастливи същества, но пък не го знаят (а и не могат да гледат навътре, освен напред и нагоре - според техните си "ценностни" посоки).
В игри, ТВ-формати и подобни риъл-ситуации (когато има кой да ги търпи) нерядко такива стигат доста напред. Кой каквото успее да олихви - и в телевизора, и особено след него.
(Не само в "двете предавания", @LovE_, почти във всички наши вече. Единствената им прозОрливост Simple Smile май е "няма да оцелея, или избутам варелите", ама ще си изстрелям страничката. Ами..., трите ни "творчески колектива" им дават тази възможност.)

# 209
  • I Love You 3000
Не съм фен на Мая и Бистра, не смятам да ги следвам да им гледам сеира. По скоро са ми безразлични, защото в момента , в който ще се гърмят повече гривни те ще са първите изгърмяли. Но им признавам (главно на Мая) , че знаят как да си капитализират участието. И Женя беше най - големият злодей ама отвори второ заведение и не се мъкна по подкасчета , а направо ходи при Мон Дьо.
Но такива търтей като Нина са ми писнали да се провират напред в такива предавания без да правят нищо , че и да ламтят за последваща слава. 45 сезона на Американски Сървайвър и 10-тина Австралийски бактън ми дойдоха такива да са главни лица, че и в много случай да печелят. Една Сандра дето изкара поне 5-6 сезона в Американския и един в Австралийския , търкаше резервната скамейка винаги и спечели 2 пъти по един милион само от играта. Да не говорим, че й се превърна в професия , че и дъщеря си вкарва по свойте стъпки.
Така че много моля Нинчето да не става нашата Сандра.

Общи условия

Активация на акаунт