🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 334
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 360
Не мога да харесам нищо в Рената. Поредния мрънкалник с двоен морал.
На някой назад му харесваха физиономиите, които прави. Сериозно ли?

Миро от много хитреене да не загуби накрая.
Много странна физиномия има, не е проста, но прилича на евтина компаньонка визуално.
А тази Мая е скелет със силикон, при условие, че харесвам слаби жени като цяло.

# 361
Аз също не виждам нищо хубаво в Ренката. Нито тяло, нито лице, нито характер.
Някакъв комикс просто.

# 362
  • София
Рената ми е противна по всички параграфи, но е силен играч. Много искам лагер 3 да излезе от пепелта, а 1 да останат без храна. Тогава да се види тяхното братство и семейна загриженост

# 363
# 364
Аз продължавам да съм за Лагер 1, искам да продължават да печелят. Идеята Петя да избере за днешната битка 4-ма от техния лагер е супер, но пък един ще стане беден.
Дано не е Вера отпадналата днес, тъй като тя беше останала в лагера, и може би не се е чувствала добре, не виждам друга причина да остане.

# 365
Не могат да са 4-ма от един и същи пол, а не 4-ма мъже.
Рената не е първа красавица но чак противна не ми е. На моменти дори ми е симпатична. На мен нещо Лора ми противее. Има някаква наглост във физиономията. Най-хубава е Гроздето.

# 366
Предположенията ми за отпаднал от ухапване от бълха са няколко (беше ясно, че не е Еляса, възпаление на мускулите е съвсем различно):
- В.Митов- още преди 2-3 серии споменаха, че кракът му не е добре, не казаха от какво, суупер блед е от известно време
- Кирил- имаше голям пластир на крака си във вчерашния епизод и не е ясно от какво, но съм склонна да предполагам, че по-скоро се е наранил преди 1-2 дни при играта за оцеляване (но смятам, че остава още, за да имат време да се вземат с Рената)
- Вера- в снощния епизод тя не ходеше с тях да гледа битките, а си стоеше в лагера, неясно защо
- И един последен вариант - Рената- тя спомена за порязан крака, което би било хипотеза и за ухапване от бълхата, но и при нея смятам, че остава, за да се вземат с Кирил
Та по-скоро се двоумя между Митов и Вера.

Очаквам днес избраният да  сложи Мимо, за да отслабят съвсем възможността техния лагер да спечели. (Освен ако не е един от техните).

Не вярвам в разкаянието на Бистра, абсолютен театър. И безкрайно дразнещ беше този 15-минутен филм само за нея.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 09:25 от Little Miss Ratatouille

# 367
Кой вчера каза : "имам двойна капачка" Лора ли? Явно е ухапан и има сериозна подутина.

# 368
Ако трябва да избирам лагер, най- големи симпатии имам към Нумеролозите. Интересно , Джами много тих нещо. Явно освен с хапливите си коментари с друго не може да блесне.

Не вярвам на Бистра и нейното уж осъзнаване.

Шериф ще ме извинява, но това което говореше за храната, не кореспондира ни най- малко с това как изглежда и тялото, което си е отгледал!

Всеки път като видя розовия бански на Берке, ме напушва на смях Grinning

Чакам епизода довечера Simple Smile

# 369
Симпатизирам на лагер 3, но не виждам никаква конфигурация, в която те да успеят по някакъв начин да вземат провизии и не ги виждам да оцелеят. Лагер 1 са прекалено силни и стратегически,  и физически. Лагер 2 може да са общо с три мозъчни клетки, но имат достатъчно танкове да вземат максимума. Не ми харесва колко е неравностойно.

Алекс е изключително натоварващ човек за съжителстване. Не знам Яна и Нина колко са дразнещи, но това негово мрънкане и всезнайство мен биха ме докарали до това да го удавя в морето.
Яна вече не играе. (Яна) Нина и Ина са мързеланки и клюкарки. Сашо не е много по-добър - неинициативен е и е фурнаджийска лопата. Мимо сам си признава че не може нищо, явно е отишъл за да го видят.
Предполага се,че тази игра Бистра, Мая и Миро трябва да я изнедат на рамене. Да, ама Бистра не е силна в плуването. И какво остава - Миро да бъде "и сам войнът е войн".
В другите лагери имат и достатъчно мъже, и  достатъчно добри плувци. Какво излиза? Че мисията на Лагер 3 е обречена, те хем ще загубят енергия в морето и хем и златната гривна няма да е у тях, хем и храна няма да имат.
Лагера им ще се разпадне до 2-3 дни по-късно те и сега не са единни.
Трябва да стане чудо, на лагер 2 половината им мъже да се контузят за да имат шанс Лагер 2 за второто място.
Аз първоначално си мислих, че отново ще важи пралото "кой каквото заграби - негово е", ама тук явно важи правилото, че ако най-малко храна си пренесла нищо не ти дават.

От една страна разбирам продукцията, тия хора трябва да почнат да капят, но не е справедливо. Можеше да ти оставят това което си пренесъл. Фактически те по този начин обезсмислят участието на лагер 3, те за пестят сили по-добре въобще да не участват.

# 370
Според мен Шериф целенасочено е качил толкова тегло преди влизането, за да може да издържи на очаквания глад. Изключително подготвен е физически, не го подценявайте

# 371
Според мен Шериф целенасочено е качил толкова тегло преди влизането, за да може да издържи на очаквания глад. Изключително подготвен е физически, не го подценявайте

Аз не го подценявам, но да висиш отвсякъде и да говориш как храната не е фактор, ми е леко лицемерно и за пред камерите най- вече.
Трудно ми е да повярвам, че човек който поддържа някаква форма би се докарал в подобен вид с цел да издържи повече на глад.

# 372
Рената е лицемерна; проповядва фалшив морал, който изобщо не спазва; злобарка е, всеки път като я посочат скача като ужилена. Явно има комплекси.
ОТ друга страна има хъс, подвижна е, енергична е, най-силна  е от жените. Да, агресивна е, но пък и е склонна да се изявява, за разлики от другите жени в лагера. Два пъти би Бистра. Веднъж остана втора, зад Марина, за съвсем малко. Дузпите не ги включвам -те бяха само на един компонент, в който тя е слаба.
Мнозина я подценяват заради плуването, но пропускат, че плуването е на къс спринт, а състезанията са комплексни и тя може лесна да компенсира

Ръката е на Гогов, до него стои Рената
Според мен е възможно някой от тримата да се е отказал:
Кирил - нахапан е поне на десетина места
Гогов - показаха на няколко пъти ръката му, Ренага поглежда злобно към него
Рената - заради порязания крак

Който и да е от тримата шоуто ще загуби атрактивен играч

П.С. и сега не ми беше сработило второто "с" на "състезанията", (не потъва хубаво клавиша) коригирах след като изчетох няколко пъти файла.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 09:42 от Лорд Сняг

# 373
Оо, много хора са готови на почти всичко. И според мен той е такъв. Самият Миро обясни, че е качил целенасочено, за да може да черпи енергия от това после.

# 374
Шериф много ясно си казва, че е качвал килограми специално за предаването. Миро също е качвал, Майора го коментира че Миро се готвил за предаването и 5-6 месеца качвал килограми, а той идва "изчистен", което е грешка

Разбира се много е важно и как тренираш. Спортистите, които трябва да гладуват са в по-тежко положение, защото имат определен режим на хранене и всеки ден трябва да приемат определено количество протеини и въглехидрати. Мъжагите с големите мускули трябва да ги поддържат.

Общи условия

Активация на акаунт