🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 680
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
Само заради това, което виждам в момента Глория са ми на дъното, дори под нумеролозите.
“Ние, четворката“, “Ние, четиримата“, “Ние, така.....ние, ние, ние“.....чакам с нетърпение всеки един от четиримата да си тръгне. Ще съм разочарована, ако КОЙТО и от тях да е е във финалната тройка.
Шериф така или иначе си беше повярвал повече, отколкото трябва, сега вече ще се самозабрави.

А, четворката всъщност си е петица или шестица, с Дзами и Влади.

# 676
Ами айде Киро. Откажи се, като толкова искаш Марина да остане.  Или само си правиш вятър на устата

# 677
Някой ще спаси Марина, ма кой ?
Тренера? Иван Глорията ?

п.п. Какъв епизод само Simple Smile

# 678
Ами айде Киро. Откажи се, като толкова искаш Марина да остане.  Или само си правиш вятър на устата
Не се е плюнчил той пред целия лагер, че ще я спаси обаче, няма за какво да ѝ ги дава 😉. От друга страна Шерифката беше изпънал шкембето и суууупер убеден каза, че ще я спаси, че даже и Ивчето го помоли пред всички да не спасява него. Грешно изчислен ход на мееега слаби популисти, който сега ще настрои всички срещу тях, ако изгонят Марина.

А най-големият смях ще е, я тренера, я някой друг да я спаси, тя да остане в лагера  и тогава ще им се види тесен острова на ДПС-то 😂.

# 679
Аз искам някой да ми обясни математиката на Влади за 100те, 50те и 150те процента храна, че съвсем я изгубих математиката.

Шериф така се наигра.
ми човека така си смята, за него цялото количество храна е не 100 , а 150 % Simple Smile сигурно така смята - три лагера по 50 ? Simple SmileSimple Smile

# 680
Аз искам някой да ми обясни математиката на Влади за 100те, 50те и 150те процента храна, че съвсем я изгубих математиката.

Шериф така се наигра.
ми човека така си смята, за него цялото количество храна е не 100 , а 150 % Simple Smile сигурно така смята - три лагера по 50 ? Simple SmileSimple Smile
Това се казва "риалити математика". Хората редовно дават 120,150 или 300% от себе си, нормално и храната така да се изчислява...

# 681
  • Другата България
Огромен минус за продукцията е вкарването на този многоъгълник от предварително близки хора.
О-гро-мен! Не заради Марина, по принцип говоря. Това винаги съм го слагала като такъв на която и да е продукция, която си е позволявала да го прави. Кой толкова е Сами Хосни, че да вкарваме целия му антураж??? И какво като Гуспата е в екипа, следващият сезон /дано да има такъв/ неговия антураж ли да очакваме? От “Фермата“ и “Максимал“, примерно, или на жена му родата?
Не са ок тези неща, затова твърдо си стоя зад Миро и Гогов, за мъжкия каст говоря, другите просто са ми извън полезрението. Виктор Митов ми е твърде безличен, а Венци с това “Петинка“ и разсъжденията си тази вечер някак ми олекна.
Иван Глорията да спаси Марина!???
JoyJoyJoy Не мисля, че има потенциал да се сети за такова нещо, освен ако някой го изнуди /зад камера/ да го направи. Иначе не е лошо като идея, той тъй или иначе е поредния палмов лист, който просто е част от пейзажа.

# 682
Тренера? Иван

Защо така мислиш?

# 683
И ти видя от страната на играча,че са покрити?
Не ми отговаряй.
Ще си отговоря. Сано открива цилиндрите от различен ъгъл. Различни ъгли дават и няколко пъти в играта.
А най голямото доказателство че нищо не може да се види е двойния плат. Това е и цилиндъра на самата Петя.
А най големият аргумент е - каква е ползата на продукцията да нагласи играта?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:28 от MrKalkata

# 684
И ти видя от страната на играча,че са покрити?
Не ми отговаряй.
Ще си отговоря. Сано открива цилиндрите от различен ъгъл.
А най голямото доказателство че нищо не може да се види е двойния плат.

Да!Долният край е най-важен убеди ме.

# 685
Мнооого странна точност от Петя.
Няма какво да се съмняваме. Цилиндрите бяха двойно покрити. Петя направи добре да си постави бамбука до шишето за да добие някаква представа колко да пълни. Но и с това не е абсолютно сигурно че ще е точна.
точно това беше ключа за играта й. Малко, ама да ти дойде навреме. Доколо го беше замислила, че шишето беше точно там, до бамбука това вече е друг момент. Но беше абсолюто уверена като каза че е готова - т е наясно е била че шишетой е било 1 литър и отиде 6 пъти да го напълни.

# 686
Тренера? Иван Глорията ?

Шериф, Шериф ще я спаси. Така си мисля.
Кирил сякаш го жегна на тема мъжкарство.
Пък може и Секулички в последния момент да е решил да е мъжкар.

Пфуу, много мъжкари, бре. Марина се държа най-мъжки в разговора с Шериф.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:37 от Fortuna

# 687
Мнооого странна точност от Петя.
Няма какво да се съмняваме. Цилиндрите бяха двойно покрити. Петя направи добре да си постави бамбука до шишето за да добие някаква представа колко да пълни. Но и с това не е абсолютно сигурно че ще е точна.
точно това беше ключа за играта й. Малко, ама да ти дойде навреме. Доколо го беше замислила, че шишето беше точно там, до бамбука това вече е друг момент. Но беше абсолюто уверена като каза че е готова - т е наясно е била че шишетой е било 1 литър и отиде 6 пъти да го напълни.
Хитрост. Напълно съгласен.

Ако има такава игра в бъдеще едва ли ще позволят да има такива предмети около цилиндрите и бамбуците. Грешки винаги се случват в първите сезони на реалитита от страна на продукцията.

Важното е да не се правят отново.

# 688
да си ходи Марина, на 25 майка на 2 деца и си мисли, че е единствената майка на света - за другите не разбрахме от нейното мънкане,
На предишната игра с кофите ми направи впечатление, че единствена тя не справяше с тежестта им. Другите две ги носеха с далче по-голяма лекота,
Какво точно правим 'земеделеца' на 25 с две деца? Трактора ли кара или децата гледа?

Е, жалко.. ще гледаме сълзи и сополи още малко..

# 689
Ама наистина, защо изобщо играят за златна гривна, като носителят й няма крайното решение Joy
А ако някой не е разбрал Марина е майка Joy

И що за глупост така било редно Joy

Общи условия

Активация на акаунт