🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 716
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 660
Мнооого странна точност от Петя.

# 661
ето защо не трябва да слагаш двама от лагера си

# 662
Ужас и половина.  Петя Frowning

# 663
Не познах.
Радвам се за Петя.
Но това значи, че Марина ще си ходи.
Шериф се наигра, и той.
Този калъф Куклички трябва да си ходи. Това е ход на умственоизостанал да не цъкне веднага след Марина, при положение, че е последен. Шерифката му го каза, ама то трябва да притежаваш поне базова логика, която при него доказано липсва ( изборът му да пусне двата фейка срещу Влади и Гогата), така че да го пращат у тях.

# 664
Аз искам някой да ми обясни математиката на Влади за 100те, 50те и 150те процента храна, че съвсем я изгубих математиката.

Шериф така се наигра.

# 665
Няма какво да се съмняваме. Цилиндрите бяха двойно покрити. Петя направи добре да си постави бамбука до шишето за да добие някаква представа колко да пълни. Но и с това не е абсолютно сигурно че ще е точна.

# 666
  • София
Шериф с голямата уста така му се пада

# 667
Няма какво да се съмняваме. Цилиндрите бяха двойно покрити. Петя направи добре да си постави бамбука до шишето за да добие някаква представа колко да пълни. Но и това не е абсолютно сигурно че ще е точна.

Да,да и като го сложи и какво да не би диаметъра им и той да е еднакъв или предполагаш,че Петя знае как се изчислява обем на цилиндър?

# 668
  • София
Лорде, едната диня замина - понеже отбеляза дините като нещо Голямо за 4-те седмици напред.

# 669
Другия път Н.Н. да вкара направо 10-12 човека заедно, че да е по-сигурна работата. А сега коалицията на едната мозъчна клетка ще им се стъжни живота  😂.

Иначе Петя честно си спечели играта. Ако тва братленце Ивчо не беше пълен турист, нямаше да се стигне до там, нооооо....

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:18 от tfn2k

# 670
много ме дразнят тия предишни външни познанства

# 671
Абе някой да ме светне тоя Секулички има ли спечелена игра? Най-спасявания мъж....

# 672
Спечели, когато вариха вода

# 673
Няма какво да се съмняваме. Цилиндрите бяха двойно покрити. Петя направи добре да си постави бамбука до шишето за да добие някаква представа колко да пълни. Но и това не е абсолютно сигурно че ще е точна.

Да,да и като го сложи и какво да не би диаметъра им и той да е еднакъв или предполагаш,че Петя знае как се изчислява обем на цилиндър?
Нали това казвам - дава и някаква представа. Ако нейното шише е 500 мл и бамбука е със сравнително същата големина то тя ще трябва да направи 12 отивания да пълни

Плюс това казах че това не е гаранция. Просто беше умен ход.

А още първото ми изречение беше че няма място за измама. Цилиндрите в които трябваше да пълнят бяха двойно покрити с плат.

# 674
Секулички не беше ли с две гривни?

Общи условия

Активация на акаунт