🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 190
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 780

Nona M., че какво ѝ на Мая?  Като тяло е хубава. Като лице - типичен средиземноморски тип, докато Петя ми идва грубовата. Като характер - Мая иска да изпъкне, а Петя беше в миманса.  
Ванеса и Петя на улицата бих ги подминал, Лорчето,Яна, Нина и Ина - също.Бистра ще я забележа, но не е мой тип - хем е много висока, хем е много слаба. Все едно е на кокили.
От всички жени най-близко до моя тип е Грозденка (външно), но няма да издържа да ми се прави на жертва.

Ще ти го кажа с една дума, абсолютна мумия. Едно време може и да е била симпатична, но с всичките си корекции се е докара до това.
Това е моето виждане за естетика, но все пак съм жена. Мъжете ги виждате по друг начин Grinning

# 781
Нямаше такава опция май. До колкото си спомням им казаха да се разделят на три.

Не е така!
Казаха им че имат три водоизточника, но ако желаят може всички да са на едно място или да има само два лагера
А  чисто теоретично някой може да се отдели от основният лагер, стига да се споразумее да използва водоизточника и да си подели храната с лагера.

т.е. дори в този вид може да възникнат повече от три лагера и това не е константа. На няколко пъти ми направи впечатление, че правилата се мислят в движение. Може би не толкова много като в ИВ, но все пак...

Nona M, не е до мъж - жена, а въпрос на вкус. Аз съм виждал жени с много по-изявени корекции. Виж само джуките на половината ни чалга-звезди (за мен е загадка как изобщо говорят?). За мен Мая изглежда съвсем нормално. Не е красавица, но ми е със симпатично излъчване и определено не ми прилича на мумия.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 12:42 от Лорд Сняг

# 782
Помня,че когато се деляха на лагери,първо се обособиха 2. Изведнъж се оказа,че Мимо стърчи сам.Тогава при него дойде Мая,а после и останалите. Никой не им е казвал изрично да са на три лагера.

# 783
  • София
Интересно ми е как би се осъществило разпаденето на лагер,има ли оповестени правила?
Също за битката на бедните пускат ли се жокери относно компонентите й.
Аз досега не съм чула и се чудех откъде Шериф имаше тази убеденост,че играта ще включва възможност за съюзи.
То реално се случи тази възможност като го играеха часовници,но майката с главно М не успя да стопли.
Много я харесвах в Максимал,но тук си промених мнението.Съжалявам,че не се отказа.Изглежда се налага да я чакаме да си разгърне потенциала.

# 784
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … 00-te-grivni.html
Надкаст със Сами Хосни, сега аз не знаех кой е Сами, добре че казаха

Скрит текст:
Още съм на 2-3 минута, нооо излязохте прави - познава и Дзами

Помня,че когато се деляха на лагери,първо се обособиха 2. Изведнъж се оказа,че Мимо стърчи сам.Тогава при него дойде Мая,а после и останалите. Никой не им е казвал изрично да са на три лагера.

казаха, че има три сладководни извора, демек максимум 3 лагера

# 785
Само като се сетя, как всички в началото се молеха на Мимо да е в техния лагер и той се почувства толкова специален, че реши сам да си прави такъв, че "да не обиди никой" 😂😂😂. Чудно ми е сега, дали някой би отишъл пак там 😉.

Споням си даже, че "едната мозъчна" обмисляха да се разделят по двойки из лагерите да играят "стратегически" 😭. Щеше да е топ пародия, язък.

# 786
  • София
Всъщност от продукцията прецениха, че само с два лагера няма да стане толкова интересно защото просто ще са едните срещу другите (и особено ако едните станат много по-силни), докато със трети лагер може да лавира и балансира ако и когато се налага

# 787
  • Враца

Ще ти го кажа с една дума, абсолютна мумия. Едно време може и да е била симпатична, но с всичките си корекции се е докара до това.
Това е моето виждане за естетика, но все пак съм жена. Мъжете ги виждате по друг начин Grinning

Мая и Рената приличат на карикатури. Несполучливи!

# 788
Само като се сетя, как всички в началото се молеха на Мимо да е в техния лагер и той се почувства толкова специален, че реши сам да си прави такъв, че "да не обиди никой" 😂😂😂. Чудно ми е сега, дали някой би отишъл пак там 😉.

Това съм го проспала, верно ли? Но всъщност е доста типично, за подобно разделение. Видяли са един аутсайдер, някой по- различен от масата и всички вкупом като големи състрадалци са се впуснали да му "помагат".

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 13:49 от Nona M.

# 789
Защо била водна битка? Ами целта е максимално да бъдат затруднени да си набавят храната. Какво, шведска маса ли да им бяха наредили на плажа?

На мен Мая също ми харесва. Особено тялото. Най-много харесвам такива женски тела - грацилни, слаби, леки.

Рената ми е като гномче.

# 790
  • София
Аз чак сега гледам снощния епизод, и веднага забелязвам, че нещо математика при събирането на храна много куца.
5 пъти връщах за да съм сигурен, че казват че имат точно 130 кг провизии,
обаче след като им ги претеглиха, изненада:
75.4кг; 42.5кг и 38.2кг (т.е сумарно 156.1кг)
Тези или са магьосници или нещо кантарите там им мерят като тези на пазара в Младост JoyJoyJoy
Разбира се и направи много лошо впечатление (поне на мен) колко пъти повториха "игрите на глада". Аз поне искам да гледам игри на гривни, а не на глад

# 791
  • България
На мен Мая ми е твърде изпита и слаба, освен това е крайно несимпатична и злобна, което ѝ е изписано на лицето. Смешно е да имаш нисък процент мазнини и да си туриш едни джуки и едни гърди.
Марина ми е много по-симпатична, в лицето ми допада, светла и с лунички е. Тялото ѝ е перфектно.
Петя и Вера са ми много приятни и симпатични жени.
Бистра е супер в тялото, но в лицето е много остра като орел - брадичка, скули, голям нос.

# 792
Храната, понеже е мокра, тежи повече Grinning

# 793
  • Варна
Бистра е супер в тялото, но в лицето е много остра като орел - брадичка, скули, голям нос.
За мен е много чаровна. Като Покахонтас е. Simple Smile
Иначе определено в тяло най много ми допада Петя. Мая е скелет със силикон.

# 794
  • Враца
И на мен Бистра много ми харесва, в лице е чаровна, в профил е някак величествена, като от картина.

Общи условия

Активация на акаунт