🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 195
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България
Така като слушам, има ли някой, който не се познава с други бивши участници въобще на тоя Остров? То вероятно и затова кастът е толкова туристически. Всеки набутал сульо и пульо познати, пък все тая колко е подходящ.
Предварителни познанства колкото искаш (и са доста повече от това което досега е ни е показано). Надявам се, че поне в кастовете ще си кажат (макар че поне двама досега никак не бяха искрени).
И да вметна нещо: Йочколовски е искал да си тръгне по-рано от играта, но със сериозна офанзива са му подшушнали да остане и да разиграе този театър (разбира се за да се спаси "златната" mistress Мая)
Това той лично ли го е споделил?

# 766
  • Буркина Фасо
Мимето снощи се скапа да носи храна от понтона.
1 кора с яйца май беше и той щеше да припадне. Smiley
чудно как още не искат да го номинират и да се маха.

# 767
Като каза отсрещния бряг - а откъде на къде продукцията ще задава такива въпроси на участниците, че даже и ще огласява колко от тях се били писали там???

Специално Петя само го каза във визитката си, даже това го каза май веднага след като се представи с името си.
Явно много държи да се знае или просто искаше да предодврати бъдещи спекулации, едно е ясно на нея изобщо не и пука. Мъжкото съсловие, обаче губи Grinning

И като споменах визитките само на мен ли ми бяха твърде скучни и безинтересни?

# 768
Като каза отсрещния бряг - а откъде на къде продукцията ще задава такива въпроси на участниците, че даже и ще огласява колко от тях се били писали там???

Специално Петя само го каза във визитката си, даже това го каза май веднага след като се представи с името си.
Явно много държи да се знае или просто искаше да предодврати бъдещи спекулации, едно е ясно на нея изобщо не и пука. Мъжкото съсловие, обаче губи Grinning

И като споменах визитките само на мен ли ми бяха твърде скучни и безинтересни?
Искаш да кажеш, че визитката "аз съм на 20, мулти-милионер някак си, знам 52 езика и съм по-умен от всички на острова взети заедно на втора степен" не ти е допаднала? Голяма работа, че човекът е най-голямата карикатура на там, тя визитката определя човека, не действията му, все едно не знаем...

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 10:48 от tfn2k

# 769
Аз даже не бих я забелязал Петя, ако не знаех че е лесбо. Чисто и просто не ми е симпатична, с нищо не може да ме грабне - нито в лице, нито в тяло, нито като характер
И отново - отидеш ли в такова предаване няма лични работи. Съгласяваш се целият ти живот да става достояние на света, а продукцията да ти извае какъвто образ иска. Няма не искам - няма недей. То се подписват специлани декларации

# 770
Не! Първо концепцията, някакъв ъгъл един на един. Интериора взаимствам от стая за разпити. Абсолютно нищожна информация за дадения човек. И за разкош, визитките разпръснати, не една след друга, ами на час по лъжичка.

Едно време какви визитки имаше Grinning

Лорде ще ме извиняваш, но с твоя вкус (визирам Мая) , е нормално да не я забележиш Grinning

# 771
# 772
  • Враца

Мен ме хвана яд друго, защо го направиха това цялото нещо във водата, тези продукти като ориз, паста, брашно като се намокрят какво ще се случи? Пак ще мухлясат. И другото видях , че има месо. Много ми е интересно как ще го съхраняват при тези температури.

Не мисля, че в пакетите са истинските продукти. По-скоро нещо, равняващо се на реалната им тежест. Няма как , ориз, захар, брашно и паста , да минават през водата.

Също, смятам, че месото и яйцата се съхраняват в хладилник и им се дава, колко са си заявили.

# 773
Аз стисках палци на Мимо-вците, защото тъкмо почнаха да се обособяват като екип и исках да видя някаква промяна при тях. И се представиха много добре, всъщност. Само на няколко кг разлика от повярвалите си Лагер 1.
А и ако Нумеролозите бяха 3-ти, съвсем щеше да стане интересно при тях. Приземяване и т.н., че съвсем се оядоха там.

Хареса ми епизода, беше динамичен. Не знам какво отношение да взема към променените правила в последните минути преди старта. Аз - за разлика от повечето тук, някои от които претендират, че са много навътре в нещата - не си правя илюзии, че намесата на продукцията ще е нулева. Не знам кой може да си въобрази нещо подобно въобще. То това го няма никъде по света, по никои реалити и тв формати. Защо се очаква с Гривните да е така, непонятно ми е.

# 774
Коментар на седмица 4:

- Много ме е яд за отпадането на Еляса и Кънчо по медицински причини. Двамата ми бяха сред най-интересните играчи и щяхме да видим много повече от тях. Като цяло три медицински отпадания за 4 ТВ седмици са адски много и е редно в екипа да се замислят.

- Бистра и Мая продължиха да играят безумно социално през първите дни от седмицата. Говореха как искат Златната гривна, за да "командорят", как искат да махат безполезните хора в лагера им и как са "търтеи". Даже на забавната сценка на Мимо и Ина, които си правеха новинарска емисия, се изказаха доста злобно. И на целия този фон, след двете загуби на Бистра, почнаха да чистят имидж и изведнъж да се извиняват. Аз не мисля, че са лоши хора, особено Бистра, но бързия успех + съветите на Мая повлияха зле и би следвало да докажат промяната в поведението с действия, а не с думи. Александър също ми направи доста лошо впечатление. Първо, той беше с Нина и Кънчо при Нумеролозите, когато се водеха онези преговори. Изведнъж се държеше, сякаш не е знаел и не е съгласен и натресе Нина сама да се оправя, което ако беше казал в синхрон, че е стратегия, бих разбрал, но не. Просто такова му беше поведението. След това, точно преди играта за храна, отиде да иска да напуска лагера си, зад гърба на другите. Аз лично не бих го приел.

- Малко по-долу ще критикувам продукцията, но искам да ги похваля, че оставиха битката за провизии да е племе за племе и да няма коалиции, просто защото така нямаше да има интрига. Самите уговорки между лагерите бяха готини и искам повече такова съдържание, но съм ок, че искаха един наистина да няма храна.

- Много странен избор на Шериф, след като взе гривната. Да пуснеш двама твои играчи срещу Петя, беше ненужен и безумен риск. Все пак тя далеч не е слаба и винаги може да вземе игра. Логично беше изборът да са Секулички или Марина, срещу Петя и Мая. Така, каквото и да стане, една от другите две заминаваше. След загубата, четворкара бяха пред дилема. Особено след като Шериф беше обещал на Марина да я спаси и след като се отделиха да говорят, те бяха наясно, че ако тя си тръгне, това е война срещу другите в лагера. Според мен това повлия и на избора на Ивайло.

- Като споменах, че ще критикувам продукцията, най-голямото безумие на ОСГ е липсата на базови правила и рамки. На практика всеки си прави каквото си иска. За трети път от четири седмици, думата на златногривния няма никаква тежест, защото той спасява някого и гони друг играч, само за да видим смяна след това. Всички много пляскаха, колко било готино, но не се прави така. Когато тези игри и избори нямат последствия, това просто прави цялата игра по-безинтересна. От 7 отпаднали до момента един единствен си е заминал по обичайния ред - Яна, което е скандално. Трима напуснаха по медицински причини, а трима просто се отказаха. Като споменах липса на последствия, продукцията хубаво принуди лагерите да играят за себе си, но каква стойност има това, ако всеки може да си смени лагера, или кемпа да се разпусне цялостно. Да, трябва да ги приемат другите, но все пак е безумно играчите да могат да вършат подобни неща по своя воля. Представяте ли си в Сървайвър, някой самоволно да си смени племето, понеже неговото не го кефи, или едно племе да се закрие   
 по желание? Аз не си го представям и там някъде се корени огромния проблем на сезона.

# 775
Мисля си дали продукцията просто не им е казала за това правило, за да ги видят какво ще заформят и реално да им кажат преди играта.
Хем съдържание за цял епизод с разговори и стратегии, хем накрая шок

# 776
Много динамичен и с много обрати епизод. Хареса ми колко бързо се обединиха племената за храна и после как продукцията рязко им провали плановете. Последното ме кара да мисля, че Мимоландия ще се разпадне съвсем скоро.
Иначе в битката за храна имам много "защо, по дяволите?" откъм организация от страна на предаването като се започне с това защо изобщо трябваше да е водна битка. Но пък беше зрелищна, факт. Дзами се о*ра и колкото и да си мисли, че изтръска вината от себе си, провали доверието на лагера си в него.
В битката за Златна гривна първоначално бях за Владо, но после много ми хареса развоя на събитията, а не мисля, че ако гривната беше останала у Владо, пак щеше да се получи толкова интересно.
Петя не ми е любимка, но много, много се радвам, че спечели играта и че си спечели съвсем сама, е, с доза късмет.
Исках Марина да остане и браво на Секулички, че я спаси. На моменти и на мен ми идват в повече приказките ѝ за майките, но пък връзката майка-дете е най-силната и естествена връзка. Освен това, дечицата ѝ предполагам са съвсем малки и на съвсем физическо ниво ѝ липсват много.
Излизането на Секулички беше достоен ход след иначе посредствено, дори слабо представяне. А че е част от предварителна четворка, която и вътре е заедно, едва ли има някой не разбрал, така че това, че Шериф го бил признал, а пък Секулички го бил предал с излизането си са ала-бала.
Нямам впечатления продукцията да се опитва да избелва Кирил. За мен той е глуповат, но силен, говорещ с клишета, без да осъзнава изобщо смисъла в тях. По-скоро в темата си има човек (или двама-трима), лобиращи за него.

# 777
Снощният епизод беше супер интригуващ. Но аз изобщо не съм окей продукцията да се намесва така и да проваля плановете на участниците. По обратната логика можеше от самото начало да ги предупредят за това си решение. Това би изградил съвсем друг отношения. Лагерите биха имали време да се договорят, Сашо вероятно щяха да го приемат да им дава храна на Лагер 1, а в Лагер 2 можеше да иде да речем Миро.
Така им прецакаха на всички плановете. Не е окей, подобни неща ме отблъснаха от ИВ - в движение да се променят нещата.

Четворната коалиция беше ясна, но някак си Шериф избра много силно да я демонстрира, което беше наглост. А иначе Шериф е труден противник, но се главозамая. Разумният ход беше Мая и Петя, срещу Секулички.
При оптимален вариант Секулички щеше да е с три гривни. Не можеше да отпадне, защото в най-лошият вариант щяха да го спасят пред Петя или Мая. Имаше голяма вероятност да разкарат Петя. А и щяха да натрият носа  или на лагер 1 или на лагер 3. А така сами се прецакаха.

Nona M., че какво ѝ на Мая?  Като тяло е хубава. Като лице - типичен средиземноморски тип, докато Петя ми идва грубовата. Като характер - Мая иска да изпъкне, а Петя беше в миманса.  
Ванеса и Петя на улицата бих ги подминал, Лорчето,Яна, Нина и Ина - също.Бистра ще я забележа, но не е мой тип - хем е много висока, хем е много слаба. Все едно е на кокили.
От всички жени най-близко до моя тип е Грозденка (външно), но няма да издържа да ми се прави на жертва.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 12:17 от Лорд Сняг

# 778
Извинете за тъпия въпрос ,но какви щяха да бъдат правилата ако се бяха обособили не три,а четири племена? Как точно щеше да е разпределена храната? Процентно? Пак ли последното щеше да гладува?
И на мен ми "намирисва" на измислени в движение правила. Пристрастна съм- симпатизирам на Миро 😊

# 779
Нямаше такава опция май. До колкото си спомням им казаха да се разделят на три.

Общи условия

Активация на акаунт