🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 546
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За кои Игри става въпрос? На воля ли? Че как ще бута там варели Кънчо с неговата дископатия?
Кънчо е с "Дискова Херния", а дископатия е друго

# 16
Ако е нямало, те щяха да са му казали, че не продължава в Игрите доста по-рано и грам нямаше да се занимават да го заплашват, ако не им бъркаше яко сметките 😉.
Повярвай, не казват непременно че някой не продължава в игрите. Договори подписват доста повече хора от влезлите, разбира се не на първи кастинг, но който има вече договор няма как да участва на друго място. Сега ще го изслушам какво точно Кънчо казва, но със сигурност не е изял мястото на Мартин
Супер много хора, които са подписали договора след първия кастинг, се явяваха и на Острова успоредно, тъй като кастингите течаха по едно и също време.Даже от Острова недоволстваха, защото минали играчи от първия кастинг ги бяха запалили в обратна посока, защото искаха да участват в Игрите. Последните физически бяха седмицата около 1-6 май, а до 20ти съобщаваха на влезлите. Щом на него са казали последен от всички участници на Острова, няма как да е бил отказал на Игрите, без да знае, че ще му се обадят от конкуренцията. На 15 май вече бяха казали на почти всички сигурни участници в Игрите и той е знаел във всички случаи, дали го взимат или не. Няма как да не са го взели и да го заплашват или пък да е бил толкова залюхан, че да каже, че е бил на друг кастинг след подписан в Игрите договор.

# 17
  • Другата България
И аз благодаря за темата, утре ще гледам анкетата.
Сега бързам да резервирам билет до Филипините, какво са 4 часа - че аз до София стигам за повече време...Joy

# 18
Засега в анкетата: Грозденка и Марина - най-убави сред жените. Влади и Дзами сред мъжете.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 22:58 от diziler

# 19
Не виждам с какво толкова е атрактивен Кънчо, за да го изберат и за двата формата.Поне тук не показа нищо кой знае какво.Явно го бива в приказките...

# 20
  • Sofia
И аз благодаря за темата, утре ще гледам анкетата.
Сега бързам да резервирам билет до Филипините, какво са 4 часа - че аз до София стигам за повече време...Joy

Нека да са два! 😂 И аз искам на топличко. 😁

# 21
Не виждам с какво толкова е атрактивен Кънчо, за да го изберат и за двата формата.Поне тук не показа нищо кой знае какво.Явно го бива в приказките...
Тука той беше от тези персонажи, които страдат от липсата на отборни игри и късмет на колелото. Доста по-зле има от него и в Игрите, и на Острова. Освен това профила на ай ти нърда е доста желан в този тип рилаитита , така че мен грам не ме учудва, че влиза и на двете места.

Само да поясня, че Кънчо не е май Ай Ти, просто прилича и влиза в този тип профил. Малко като "на кафе съм", но реално пиеш сода Smile

# 22
  • София
Освен това профила на ай ти нърда е доста желан в този тип рилаитита , така че мен грам не ме учудва, че влиза и на двете места.
Взехме много да спамим новата тема, само ще кажа че Кънчо послъга малко накрая на Надкаста. Няма как да е влязъл в Игрите (не и този сезон), но това едва ли е толкова важно (не си струва да му се отделя повече време), нито път пича ще бъде запомнен с каквото и да било, нека си изживее сега 15-те минути слава.

# 23
Освен това профила на ай ти нърда е доста желан в този тип рилаитита , така че мен грам не ме учудва, че влиза и на двете места.
Взехме много да спамим новата тема, само ще кажа че Кънчо послъга малко накрая на Надкаста. Няма как да е влязъл в Игрите (не и този сезон), но това едва ли е толкова важно (не си струва да му се отделя повече време), нито път пича ще бъде запомнен с каквото и да било, нека си изживее сега 15-те минути слава.
Еми той чете тука, така че да си каже, ако не го е срам , но да, стига толкова. Smile

# 24
  • София
Хайде и аз тук. Надявам се тази седмица на сериозна интрига.
Кънчо като е такава кекава бабичка къде се бута в такива формати. Или дай да ни покажат по телевизора 3 пъти, да минем на 5 подкаста и посре да рекламираме краставиците на баба Кунка като инфлуенсъри

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 22:56 от Yellow_girl

# 25
Кънчо е студент по право.
У нас на екрана като дават синхрон с някой участник, обикновено излиза името му, възрастта и основното му занимание. Сигурно и на вашите екрани е така. Не знам как запомняте в колко формата се е явявал на кастинг и около кои дати, а това с какво се занимава ви убягва.
Алекс е ИТ. Доколкото помня, защото не се мярка вече, малкия Виктор също е ИТ.

# 26
  • Варна
Хайде и аз тук. Надявам се тази седмица на сериозна интрига.
Кънчо като е такава кекава бабичка къде се бута в такива формати. Или дай да ни покажат по телевизора 3 пъти, да минем на 5 подкаста и посре да рекламираме краставиците на баба Кунка като инфлуенсъри

Точно така смятам и аз.

Много са хората, дето са ми симпатични, жените са повече, но от мъжете ако бях сама на Влади нямаше да му простя. 🤣🤣
Благодаря за темата.

# 27
мерси за темата

# 28
Благодаря за новата тема, Дяволо Flowers Tulip

# 29
  • Враца
Много очаквах да видя от Йочколовски.
Съжалявам, че си излезе.

Иначе, харесвам предаването, следя го с интерес и почти, да не кажа изобщо не превъртам.
Скучни са ми Нина и Ина, не искам да ги дават.
Нина, ми е дори неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт