🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 693
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 150
Вкъщи сме малко назад. В момента дават играта на Мая, Йочко и Кирил, Сано - "тази вечер един ще си тръгне". Мъжката част вкъщи - "дано е Мая!". Да му кажа ли...🥲😆

# 151
Сега се сети Миро и нахалната Мая да обесняват как първо се играело в подкрепа на съотборници и трябвало да се обсъжда на кого му се играело ( те ако не искат да остават ще обявят на съвет ) , а Бистра и Миро си изгониха съплеменничката  на играта с рибите  ( забравих и името) и вече крояха същия план за Нина .
Значи те тримата да си правят самостоятелни планове , а другите да си подчиняват играта на тях. За тях тях по право някакво трябва да е позволено да гонят от племето , на  другите е забранено дори да им хрумва подобна идея и дори трябва  да им я споделят Simple Smile
Алекс и той такава палачинка -забрави да спомене , че е присъствал в делегацията при нумеролози за подкрепа.
Миро страшна идея даде -все едно досега е играл за Нина.

Да, те Мая, Бистра (явно и Миро) доста двулично играят. Опитват се да изкарат виновни всички останали за това, което те самите правят (и то неведнъж, във всичко - игри, стратегии, отношение, работа в лагера). Цупят се като малки деца, въпреки че непрестанно говорят, че това е индивидуална игра. Доста са ми неприятни. За съжаление и Миро не ми е любимец, понеже ми изглежда като псевдо герой. Беше ми симпатичен и не ми пречеше, че е в неприятната за мен коалиция, но след тези рецитали ми направи лошо впечатление. Имах такива подозрения и в предните епизоди, но сега се убедих. Алекс е доста пасивен в някои отношения и не разбирам и неговото цупене, насочено към Кънчо. Въпреки това се надявам Алекс и Миро да си изградят нова стабилна коалиция и занапред отново да ме спечелят, докато Бистра и Мая са ми изгубена кауза още от началото някъде.

# 152
Ми като не може да разчита на своя ще търси чужд. Бистра ясно и даде да разбере че не и дреме за нея.

Спокойно можеше да търси помощ от Алекс и Мимо. И да си направи една коалиция.
Това че търси помощ от чужд лагер не е забранено. Но е напълно нормално, че другите не ги кефи. И няма нищо странно че ѝ се дразнят.

# 153
  • Разпиляна във въображението
Ауек наистина е фурнаджийска лопата.
Май Влади не помни че проведе разговор заедно с Нина, Алекс, Рената(и Ванеса мисля). Някой да ме поправи ако греша.
Влади малко е простичък, защото ако се беше сетил за този разговор, щеше да му светне една лампичка за Алекс.

Кънчо говори самостоятелно с Влади. Иначе друг разговор бе Кънчо, Еляса, Нина и Алекс.

# 154
Май Влади не помни че проведе разговор заедно с Нина, Алекс, Рената(и Ванеса мисля). Някой да ме поправи ако греша.
Влади малко е простичък, защото ако се беше сетил за този разговор, щеше да му светне една лампичка за Алекс.
Еляса беше там, не Влади.

Да ясно. Обаче мисля че логиката е същата. Това се вижда и се обсъжда между хората в лагер 1. Не мисля че има как да е убягнало. Най малкото Кънчо помоли Влади да пази Алекс и Нина.
Алекс наистина е слаб играч социално както беше казал Кънчо. И в крайна сметка без значение какви са участниците, на Влади трябва да му светне лампичка за Алекс.

Прекалено много противоречия има.

# 155
Не забравяйте, че Миро не го искаха никъде другаде освен в Мимо Гарсия и то не всички в Мимо Гарсия го искаха първоначално. Той има 2 причини повече от останалите да се бори за лагера,

# 156
Ми като не може да разчита на своя ще търси чужд. Бистра ясно и даде да разбере че не и дреме за нея.

Спокойно можеше да търси помощ от Алекс и Мимо. И да си направи една коалиция.
Това че търси помощ от чужд лагер не е забранено. Но е напълно нормално, че другите не ги кефи. И няма нищо странно че ѝ се дразнят.
Е те понеже са много влиятелни та много ще и помогнат.  Особено Мимо дето виси и той на косъм. Но пък май не му дреме и не търси помощ.

# 157
О, Лорчето си призна, че е пипала от храната на Емил, ти да видиш.

Мимо бил минал кастинга с една лицева опора, хахаха

# 158
И на мен ми е грозно на Мая деколтето, а Бистра ми прилича на индиански вожд.

# 159
Гроздето гледаше гузно също.
А мен ме хвана яд на Нина, че не можа да се защити пред мутресата. Сори ма баш на такава ми мяза. Просто трябваше да припомни как Бистра в очите и каза, че те просто живеят заедно и толкоз, нищо да не очаква от нея. И какво, Нина да ходи да и се моли?! И защо не го каза ми мънка и мъцка пред мутресата дето стои с ръце на кръста.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:52 от pandorina

# 160
Голям удар за лагер 2. Първо Рената се обедини с Ванеса срещу Марина, а сега Рената не може да бъде номинирана за елиминация
ама така е като не мислят с главата си. Другият път пак да номинират 2 души от своя лагер.

# 161
Сега ѝ гледаме деколтето, ама миналата седмица като беше по зърна много постно беше тука 😂

# 162
# 163
Тя Рената и 3 гривни си беше богата сега е със 7.

Сега за Рената:
Рената явно играе играта, бре хора, по интуиция ли, с помощта на 1000та си минали живота ли, с хитрост ли не мога да кажа Simple Smile
Не знам за вас на мен ми беше толкова далече под радара, дори след края на епизода днес. Просто са ми такива глупости нейните, нищо че е спечела игра, абе нищо не я слагаше да я броя за потенциален финалист. Но... гледам аз предишния епизод за втори път и гледам аз как се надявала Кънчо на нея да даде гривните, което съм изпуснала, защото за мен не е грам възможно Кънчо да и даде гривните и сега ме заинтригува за сефте.
Та какво направи Рената - предложи Влади да сложи Мая за елиминация, има добри отношения с двамата напускащи болни, бутнаха Марина (много ме е яд за Марина), но се държаха прекрасно с нея след играта ...
Това са ходове, хора!!
Ето вече и визтката ще и гледам.

п.п.
Нумеролозите, от както са нумеролози, един номер не им се пада Grinning

# 164
Не забравяйте, че Миро не го искаха никъде другаде освен в Мимо Гарсия и то не всички в Мимо Гарсия го искаха първоначално. Той има 2 причини повече от останалите да се бори за лагера,
Абе не е баш така. В лагер 2 бяха готови да го приемат, но с някои уговорки. А и Мимо Гарсия далеч не всички го искаха.

Рената за мен е един от тримата най-добри играчи в Лагер 1 -  с Гогов и Влади - и недоумявам, че я имат за слаба, само защото не е плувкиня.

Общи условия

Активация на акаунт