🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 702
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 165
Тя Рената и 3 гривни си беше богата сега е със 7.

Сега за Рената:
Рената явно играе играта, бре хора, по интуиция ли, с помощта на 1000та си минали живота ли, с хитрост ли не мога да кажа Simple Smile
Не знам за вас на мен ми беше толкова далече под радара, дори след края на епизода днес. Просто са ми такива глупости нейните, нищо че е спечела игра, абе нищо не я слагаше да я броя за потенциален финалист. Но... гледам аз предишния епизод за втори път и гледам аз как се надявала Кънчо на нея да даде гривните, което съм изпуснала, защото за мен не е грам възможно Кънчо да и даде гривните и сега ме заинтригува за сефте.
Та какво направи Рената - предложи Влади да сложи Мая за елиминация, има добри отношения с двамата напускащи болни, бутнаха Марина (много ме е яд за Марина), но се държаха прекрасно с нея след играта ...
Това са ходове, хора!!
Ето вече и визтката ще и гледам.
И накрая и Киро ще забие... Рената е магьосница Laughing

# 166
  • София
Нов (пореден) опит в лагер Мимолузъри да измислят нещо като хората.
Ако Миро си решава сам за себе си - ще му го призная. Някой ден трябва да се освестите всички, бе хора! Парите са индивидуални, ама вие искате плажно парти поне още седмица с всички.

# 167
Прави ми впечатление с богатия гардероб, с който разполагат всички и все едни такива чистички.

# 168
  • София
Не разбрах каква е врътката с играта за храна и играта за гривни?

П.С. докато пишех, Саното обясни:)

# 169
Тя Рената и 3 гривни си беше богата сега е със 7.

Сега за Рената:
Рената явно играе играта, бре хора, по интуиция ли, с помощта на 1000та си минали живота ли, с хитрост ли не мога да кажа Simple Smile
Не знам за вас на мен ми беше толкова далече под радара, дори след края на епизода днес. Просто са ми такива глупости нейните, нищо че е спечела игра, абе нищо не я слагаше да я броя за потенциален финалист. Но... гледам аз предишния епизод за втори път и гледам аз как се надявала Кънчо на нея да даде гривните, което съм изпуснала, защото за мен не е грам възможно Кънчо да и даде гривните и сега ме заинтригува за сефте.
Та какво направи Рената - предложи Влади да сложи Мая за елиминация, има добри отношения с двамата напускащи болни, бутнаха Марина (много ме е яд за Марина), но се държаха прекрасно с нея след играта ...
Това са ходове, хора!!
Ето вече и визтката ще и гледам.
И накрая и Киро ще забие... Рената е магьосница Laughing

Така ли ги наричат вече?Simple Smile

# 170
Този път нещата са по-сложни.  Другата игра - за провизии - ще е едновременно с тази за оцеляване.

# 171
А това трябва ли да го гледаме?

И тя защо ходи така пред всички? Не й хрумва да се понаметне.
РадУ, ти ли си Trollface ?

# 172
Играта за провизии:
Значи играят 3х4 и които събират храна от морето, които завърши 1ви и 2ри си получава храната, последният не. Примерно първите събират 30кг вторите 25кг и третите 20. Едниният лагер няма храна и има емигранти по другите лагери. Не е ли по-добре след всичко, което видяхме днес трите лагера да ираят заедно да си трупат храната на едно място и да си я разделят накрая на брой хора. От моя пример, ако се обединят имат накрая 75кг храна, ако се състезават имат 55кг храна.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:57 от Одри ♡

# 173
Моля оценете епизод 13  понеделник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 174
Не е по-добре. Ако Мимо Гарсия не получат провизии, ще почнат да капят като круши и другите ще ги смачкат

Мимо, Алекс, Мая, Бистра да играят за провизии - те са по-важни. Нина нали иска шансове - да играе за златната гривна.

# 175
Стана много романтично накрая с Миро.

# 176
Лагера на плазмодиите би трябвало да се разпадне след битката за провизии. Те са буквално с 0% шанс, освен ако играта не е "кой ще издържи най-дълго да се кисне в морето без да прави нищо". Йочката каза, че не им давали и да ходят повече до нивата с картофите , ананасите и другите екстри, та те буквално ще умрат от глад и може да ги разхвърлят из другите 2 лагера, ама на кой му трябват , като половината са просто лишеи. Сигурно продукцията ще ги спаси по някакъв начин де.

# 177
Кратък анализ
Слаб епизод. Половината време ни занимаваха с разцеплението в Лагер 3 и вечеринките в Лагер 2, на които бистриха кой крал храна. Не се предприеха мерки това да не се повтаря, дори не стана ясно кой е откраднал втория банан. Само си правят разни терапевтични сеанси
Тренера - за пореден път със слаба стратегия. Чувства се гузен, кой сложил или кой не сложил. Рената била слаба защото не можела да плува. Astonished То се плува не повече от 50 метра и можеш да почнеш трети да станеш първи, Рената би Бистра но е слаба! Joy
Тренера - за пореден пъс излиза със  стратегия  двама на двама, която е най-лошата от всички.  Жал ми е за учениците му.
Рената е лицемерка, обаче играе играта перфектно. За нула време натрупа 7 гривни, пък в лагер 2 нека си я имат за слаба. Нейният морал не ѝ попречи да опапка храна донесена с преписване, нито пък да се обедини с Ванеса.
Тренера яко прецака Марина. Видимо беше, че е най-напред на реденето, той реши да даде плуване, където най-добре беше Шериф. Очаквано двете жени  от лагер 1обединиха сили срещу нея в един чисто силов елемент. То пък за късмет досега нямаше силови игри, сега се падна.
Лагер 1 могат да играят стратегически, Лагер 2 - не.
Лагер 3 - сцепиха се на групичка. Миро търси за съюзник мъж и потърси Алекс. Сашо е фурнаджийска лопата, довчера ругаше Бистра и Мая днес атакува Нина.
Нина показа страхливост, а съвсем не съм сигурен че Влади ще я запази
Влади е супер як популист, усети че си създава врагове и дойде да тушира напрежението с Мая. Но не отричам - и той добре я играе играта. Фактически Влади почти нищо не говори и нищо не обеща, а направи едно разузнаване.
Играта за провизии ще вдигне залозите, идва в неподходящ момент за Лагер 3. Трябва или да дадат на Нина да играе за златна гривна или рискуват да не получат никакви провизии

от мен толкова за днес.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 23:26 от Лорд Сняг

# 178

Влади е супер як популист, усети че си създава врагове и дойде да тушира напрежението с Мая. Но не отричам - и той добре я играе играта. Фактически Влади почти нищо не говори и нищо не обеща, а направи едно разузнаване.

Лорде прав си. Връщам си думите назад от по-рано. Наистина е популист. Добър ход. Но излишен, ако останалите се досетят защо ги е привикал.

# 179
Кое е това приложение с такива пъзели, за което си коментираха, че Миро се подготвял на него?
С тия мокри кърпи на заден фон, се посмях от сърце.

Утре ми се струва, че виждам да играят

Скрит текст:
/Рената, Миро, Петя и четвъртия не се видя

Общи условия

Активация на акаунт