🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 275
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 450
Ина и Нина не са ли с по една гривна? Тя може да избере с три или повече гривни.

За Венци съм.

# 451
Препаската на Венци може да помага. Опашката на Петя също. Ня Киро главата беше като айце. Пързалка, то няма какво да го позадържи
😂👍

# 452
  • София
Говори ли ви нещо "Игра на богатите"?
Каква Ина, каква Нина, какви Мимо, Грозденка...

# 453

Ако изключим седмица 3, във всички останали седмици  победителите в игрите на богатите са били поравно жени-мъже.  (4 победи на Бистра и Рената срещу 4 на мъжете) и 3 отпаданил мъже и 3 жени.
т.е. само във 3-та седмица има превес на мъжете

И днес първият отпаднал е...мъж.
Много ще се изкефя Петя да бие, а Венци да падне на двете игри, за да им натрие носовете

# 454
Да не изтича инфо за това каква точно ще е играта? Петя сякаш знаеше, че няма да има силови елементи.

# 455
Петя подценява супермного Шериф. той е сред най-опасните.
Виж да бе сложила Мимо, Ина, Нина, Иван, Грозденка...а Шериф е може би в петицата или шестицата на най-добрите. На плуването е змей, има и сила.

Те тия имат ли гривни да играят в играта на богатите!

# 456

Някои не обръщат внимание на правилата Simple Smile, нито на намаляващите снимки на таблото.

# 457
Да не изтича инфо за това каква точно ще е играта? Петя сякаш знаеше, че няма да има силови елементи.
Нали предварително казват какви елементи ще има. Всеки път казват за първата игра.

примерно - баланс, точност и елемент с плуване.

П.С. Да, не съм обърнал внимание че нямат по 3 гривни. Ама играта е много динамична, не може на всяка игра да ходя на първа страница

# 458
Според мен стратегията на Петя не е лоша. Избира си трима мъже в чисто женска игра. Подобни игри принципно се печелят в 70% от случаите от жени. Единственото донякъде рисковано е, че слага втори човек от своето племе срещу други двама силни мъже при евентуалната втора игра, но... Реално трябва да видя кои точно могат да бъдат избирани, за да кажа дали изборът и е оптимален.

# 459

Ама вие май не гледате. Нали казват какви ще са елементите на играта, която предстои и според това избраният да може да си подбере хората за участие.

# 460
  • България

Някои не обръщат внимание на правилата Simple Smile, нито на намаляващите снимки на таблото.

Откъде да помним кой колко гривни има.

# 461
  • София
Купонът на еднодневките. Колкото-толкова, важно е да си там.

# 462
Браво на Венци. Но и Шериф се представи много достойно.
Кирил отпадна пръв както и очаквах.

# 463
Браво на Венци!!

# 464
Знам, че казват елементите но аз например по тия елементи не мога да си представя какво ще е

Общи условия

Активация на акаунт