🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 640
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Тези правила и този формат не са патент на Ники Николов и БТВ. Това е австралийски формат, както и “Сървайвър“ не е наш /за съжаление/. Навсякъде се играе по такива правила, затова и толкова години интересът към него не спада. За Сървайвър говоря. А Гривните имат много сходни черти, и който не е гледал и не разбира онзи формат, съвсем нормално е да хейти този.
Тук ще ти вляза челно: нищо от това което си написала не е вярно. Гледал съм австралийския вариант (който НЕ е оригиналът) както и малко от Нидерландския (оригиналът) и там нямаха нито едно от тези Български правила. То и игрите бяха съвсем различни и не предполагаха нито подсказвания, нито такива врътки (то и затова не им се получи на австралийците сезона). Мисля че днес никой не се съмнява в това кой всъщност стои зад "спасяването" на Маринчето, както и на това на Мътната по-рано Joy

# 721
Има ли причина защо Секулички днес е с 1 гривна и на елиминация, когато той получи 2ра гривна във вчерашния епизод от Грозденка?

# 722
  • Другата България
Тези правила и този формат не са патент на Ники Николов и БТВ. Това е австралийски формат, както и “Сървайвър“ не е наш /за съжаление/. Навсякъде се играе по такива правила, затова и толкова години интересът към него не спада. За Сървайвър говоря. А Гривните имат много сходни черти, и който не е гледал и не разбира онзи формат, съвсем нормално е да хейти този.
Тук ще ти вляза челно: нищо от това което си написала не е вярно. Гледал съм австралийския вариант (който НЕ е оригиналът) както и малко от Нидерландския (оригиналът) и там нямаха нито едно от тези Български правила. То и игрите бяха съвсем различни и не предполагаха нито подсказвания, нито такива врътки (то и затова не им се получи на австралийците сезона). Мисля че днес никой не се съмнява в това кой всъщност стои зад "спасяването" на Маринчето, както и на това на Мътната по-рано Joy
А ти нали знаеш, че изобщо не ме интересува как “ще ми влизаш“???
Да, грешката за оригиналът е моя, но предполагам стана ясно какво имам предвид, писали сме и друг път, че е нидерландски.
Другото оставям без коментар, намери си друго място, на което да “влизаш“.
Щях да ти отговоря за Марина и Бистра, но не ми харесва тона ти.

# 723
Скрит текст:
Няма нечестно спечелени игри.
Щом правилата го позволяват, всяка игра е спечелена честно.
Сега, всеки може да вижда неща там, където ги няма, което не означава, че игрите са “нечестни“.

/А в някои страни, в някоЙ формати на тези “нечестни“ игри им казват стратегия и социална игра. Но ние имаме още много, докато ги стигнем....американците./

Сигурно е така сега.
Аз като учех за пресписване и подсказване се даваха други оценки.
А сега е стратегия и престижно.
Явно остарявам:)
Явно. Blush
Иначе няма как да не можеш да направиш разлика между ТВ формат и ТВ шоу, и килийно училище. Sunglasses
Това е шега, вероятно разбираш. Blush

А сега сериозно.
Както каза по рано - доста сме назад откъм реалити. Но и няма как да не сме. В САЩ Сървайвър вече е почти на 50-тия си сезон.

Толкова се е развила, че там ако те видят, че си прекалено голям стратег те набеждават, защото толкова много такива стратези са стигали до края, а и също са печелили.

Сега просто гледат да играят социално и да не се набиват на очи. Абе луда работа. Като се сетя за образи като Парвати, Ръсел, Тони, Бостън Роб какви неща са правили. И това ако масата тук го види как ще недоволства.

# 724
Моля.
Пак заповядай.
А ако не намериш, аз имам колекция от всички сезони, с дублаж, винаги мога да ти препратя някой за убиване на времето.
Е,поне дотолкова се справям с търсенето,че да намеря това което ми трябва:)
Радвам се,че харесваш тарикатите сега ги има много:)

# 725
На елиминация се влиза щом имаш по-малко от 3 гривни.

# 726

Изпуснах, това значи ли че е заложил и двете гривни?

# 727
  • България
Не стана ясно Секулички защо обещаваше, че ще се откаже в полза на Марина, после защо реално го направи.

Извади човека на синхрон и го питай защо е направил така, но истинската причина, а не фалша за пред другите.

# 728

Изпуснах, това значи ли че е заложил и двете гривни?
Да, накрая Петя беше с 4 вместо с 3, както предишните победители в играта за оцеляване.

# 729
  • Другата България
А за австралийският формат, може отново да е непопулярно мнение, но за мен не им се получи /въпреки, че това е силно казано/ не заради правилата, а заради броя на хората - 100 човека.
При такава бройка е доста трудно не само за правилата, но и за всичко останало.
Не искам да гадая дали и при тях е имало хора, които се познават предварително. Blush

И още нещо за Шериф.
Според мен той беше наясно с това, че Секулички ще се откаже в полза на Марина. Не може да са си толкова близки и това да не е изговорено. С две думи - Шериф си “плати“ за решението си за изпрати него и Марина /двама от собствения си лагер/ с това да поеме целия хейт, изкарвайки Секулички “бял и добър“. Какъвто вероятно е.
И ако не беше онова “ние, четиримата...“ можеше и да им се получи.

# 730
Надявам се всички "спасявани" по този начин от продукцията като Мая и Марина, а и следващите като тях, да отпаднат безславно, но едва ли ще стане така. Най - смешното е, че Секулички спаси голямата майка и героиня Марина, точно докато тя си точеше ножовете как да им отреже главите на четиримата приятели, като започна от петия придатък към тях Биляна.

# 731
Моля оценете епизод 16 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 732
И още нещо за Шериф.
Според мен той беше наясно с това, че Секулички ще се откаже в полза на Марина. Не може да са си толкова близки и това да не е изговорено. С две думи - Шериф си “плати“ за решението си за изпрати него и Марина /двама от собствения си лагер/ с това да поеме целия хейт, изкарвайки Секулички “бял и добър“. Какъвто вероятно е.
И ако не беше онова “ние, четиримата...“ можеше и да им се получи.

А нали точно затова имаха разговор по-рано, че да не се получи същата ситуация като предните пъти и той да излезе лошият? Ако Секулички му е казал после директно, че иска да напуска, каква е логиката да реши да го спаси въпреки това

За Мая има причини продукцията да иска да я спяси, но Марина защо? Освен, че е от "хората" на Гуспата. Ако има нещо нагласено в тези спасявания, най-логично ми се струва Н.Н да иска да ги покаже с цел хората да казват после "браво, колко са доблестни тези хора". Знаем все пак тук колко се харесват "героите".

# 733
Има ли причина защо Секулички днес е с 1 гривна и на елиминация, когато той получи 2ра гривна във вчерашния епизод от Грозденка?

С две гривни е, но по правилата на играта всеки, който е с по-малко от 3, е застрашен. Точно затова той залага и двете, защото в игра за оцеляване залагаш всичко.  Де факто е горе-долу все тая дали си с една или 2 гривни.

# 734
  • България
Майор Гащи трябваше да остане още 4 дена и да участва в битката за храна с Миро, Бистра и Алекс.

Алекс, Гошо нервният се превиваха носейки тежки храни.

С тези темпове жените и слабите мъже вече са окапали.

Гошо ми е смешен в прокламациите си за смиреност, спокойствие като самият той притежава противоположните на тези качества. Как татуира в такова състояние? Влади е спокоен, чевръст, Гошко може да ти скочи с иглата в грешната посока от самия разговор.

Дзами за какво се клатеше на сала с пълни джобове и бански с барчета? Пълен цирк. Мимо пренесе повече килограми храна от двуметровия татуиран мъж. (На Дзами татусите са изключително грозни.)

Общи условия

Активация на акаунт