🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 219
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 750
Така като слушам, има ли някой, който не се познава с други бивши участници въобще на тоя Остров? То вероятно и затова кастът е толкова туристически. Всеки набутал сульо и пульо познати, пък все тая колко е подходящ.

# 751
Аз изобщо не виждам никакво "избелване" на Кирил. Все същият си е като първата седмица - първичен, леко агресивен, вярващ си, високопарен и типичен мъж Овен Joy
Просто има подценяване от някои играчи и го възприемат за по-глупав и слаб отколкото смятам, че е. А и през другите седмици фокусът беше на няколко други играчи, нормално да остане назад. Ама аз овен в сянка за дълго не познавам Grinning

Там е въпросът. Фокусът още през първата седмица можеше да падне върху него.
-даде заявка че ще обяви война на лагер 1 (а нищо такова не се случи. Нямаше дори разговори в тази посока в собственият му лагер, да търси съюзници)
-обяви че ще слага Биляна срещу Берке, а реално не е направил нищо за да ги скара или поне за де прояви като ревнивец
-постоянно се жалва пред синхроните от това как се разпределя храната, ама нито веднъж не се скара сериозно с Шериф, а  някак е пасивен. Гледа си в краката, промърмори нещо. Само веднъж имаха скандал.Реално цялата втора седмица на фокус можеше да е Кирил, а излязоха във фокус съвсем други хора.

А какво се получи:
- Кирил отиде да помага на другите - и за сал и пр. Вчера пак бе от най-активните в състезанието. В последно време продукцията го показав като един кротък, смирен, помагащ....снощи пак си показа рогата в лагер 3, но пък веднага след това когато четворката се отдели се опитаха да го представя отново за бял рицар:

Кирил защитава Марина; Кирил казва на Секулички "решенето си е твое" и снема всяка отговорност от себе си; Кирил убеждава Секулички и Шериф. колко струва мъжката дума.

# 752
Сега друго исках да кажа - къде отиват тези 24  килограма от второто племе и тези 30 и кусур килограма от третото племе?   Операторите ли ще ги ядат? Озвучителите?  Диляна?   Местните жители?
След като бяха навирани в гащи и къде ли не!

Да се надяваме, че участниците спазват някаква хигиена там долу Grinning
Мен ме хвана яд друго, защо го направиха това цялото нещо във водата, тези продукти като ориз, паста, брашно като се намокрят какво ще се случи? Пак ще мухлясат. И другото видях , че има месо. Много ми е интересно как ще го съхраняват при тези температури.

# 753
Аз по принцип съм окей, че държат част от тези хора гладни. Отдавна съм казал, че който се навие да отиде в такова предаване знае къде отива, тук няма морал - неморал. Целта на предаването е да извади ниските страсти в теб. Кой не е искал - да не е подписвал договор.

Но и на мен ми е странно че имаше брашно и сега като го хвърлиха във водата то бързо ще мухляса (тя не и много чиста). Айде - плодовете нищо няма да им стане. на снаксовете или кроасаните - също. Но не са само те.
Продукцията заложи на безумен ход - много бързоразвалящи се неща слагат (например картофи). Реално дори правилна стратегия - да пестиш храна- може да работи грешно

А това че някои хора (Дзами) слагаха барчета в слипове...аз не съм гнуслив, но това е отврат. Ами ако им се беше паднало да ги ядят?

П.С. и аз мисля, че ако беше останал първоначалният вариант лагер 3 и лагер 2 обединени продукцията нямаше да се намеси. Явно целта бе да не позволят лагер 1 да стане супер - мега -силен

# 754
  • София
Мъча се с Надкаста с Еляса и не знам дали ще го догледам - Неделчо, ако четеш, както беше споделил, моля те, моля те, намери някакъв начин да преглъщаш далече от микрофона, направо ми настръхва перушината всеки път, много е зле.

# 755
Кирил ходи с Марина в лагер 1 да им дудне против Биляна да я гонят, не е като да не направил нищо. Просто не е чак толкова прост да е всичко юруш, нали се прави на непукист Joy Няколко пъти го даваха как влиза на контра относно храната, относно взимане на решения, опита се да сформира друга коалиция. Мисля, че пропускаш някои неща, Лорде Thinking
Има хора, които винаги говорят високопарно, а на думи поиздишат и той е от тях. И далеч няма нужда продукцията да се меси в неговия образ, той самият си е достатъчен образ.
Аз, като зрител, не искам да гледам постоянно само 2-3 играчи при наличието на толкова много в началото.
Nona , умишлено ли го наричаш ДЖами?

# 756
Това си коментирахме вкъщи, защо трябва да пренасят храната през водата,  всичко ще е мокро след това.
Не знам каква хигиена успяват да поддържат, но като гледам откъде вадеха храна...
Пак казвам, не одобрявам тези правила, последните да останат без нищо. Не знам защо продукцията промени правилата в последния момент и каква им е целта, при положение, че беше 90 % сигурно, че Мимоландия ще са последни.

Чухте ли репликата на Гогов, когато бяха в лагер 3, че Венци е влюбен в Петя. Инчето няма шанс.

# 757
  • София
Така като слушам, има ли някой, който не се познава с други бивши участници въобще на тоя Остров? То вероятно и затова кастът е толкова туристически. Всеки набутал сульо и пульо познати, пък все тая колко е подходящ.
Предварителни познанства колкото искаш (и са доста повече от това което досега е ни е показано). Надявам се, че поне в кастовете ще си кажат (макар че поне двама досега никак не бяха искрени).
И да вметна нещо: Йочколовски е искал да си тръгне по-рано от играта, но със сериозна офанзива са му подшушнали да остане и да разиграе този театър (разбира се за да се спаси "златната" mistress Мая)

# 758
Месо, яйца с картоните...как на 45° и 90% влажност Thinking
За мокрите брашно, паста и прочие дори няма да коментирам. Поне да бяха опаковали всичко в някакви найлони, нещо..

# 759
Почвам да се разочаровам.
Толкова ли е трудно да подберат случайни хора и играта да следва собствения си ход.
Стига с тия схеми...

# 760
И аз да добавя моите пет стотинки
Неделчо, приятелю
Ако четеш - надкастовете са ужасно дълги. Цял час и половина досадно е. Съкратете ги на час, или ги разбийте на три части и така ги пускайте в ю туб и в БТВ. Казвам ти го приятелски.

Твой съфорумник, Джордж Ал

# 761
Кой не е искал - да не е подписвал договор.

Категорично не мога да се съглася. Ако тръгнеш по тази плоскост - ми що да не организираме гладиаторски битки до смърт?
Ако е само с хора които доброволно са подписали, значи организатора не носи никаква отговорност.

# 762
Почвам да се разочаровам.
Толкова ли е трудно да подберат случайни хора и играта да следва собствения си ход.
Стига с тия схеми...

Случайни хора отдавна няма в реалити предаванията, всеки е човек на някой. Даже в измислените новопоявили се предавания като "Колко ми даваш?", вкараха познати мутри.
Little Miss Ratatouille, объркала съм Grinning Да му имам и псевдонима Laughing То май отдавна го пиша така Sweat Smile

Влади ако приеме Бистра в техния лагер, нали му е ясно, че тя си има опашка.
На Венци не му върви с жените, баш по Петя си падна, която е на отсрещния бряг, но го разбирам тя е симпатяга Simple Smile

# 763
Между другото всички участници подписват декларация, че свалят всяка отговорност от организатора. (поне в ИВ беше така). Пребиваш се  - не можеш да съдиш предаването! Продукцията е срещо теб  -край, туто финито. Той Юлиян защо не успя да ги оъсди. Имат си договор.
 Еляса сподели, че не искал да подписва такава декларация и продуцента веднага се заял с него, казал му че се прави на важен.

# 764
Като каза отсрещния бряг - а откъде на къде продукцията ще задава такива въпроси на участниците, че даже и ще огласява колко от тях се били писали там???

Общи условия

Активация на акаунт