🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 246
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 825
Ей, чак ме загриза любопитството коя е Монохондрия. 😀
А кой по професия е молекулярен биолог? Макар че митохондрия е по-правилно ....

# 826
  • Варна
Ей, чак ме загриза любопитството коя е Монохондрия. 😀
А кой по професия е молекулярен биолог? Макар че митохондрия е по-правилно ....

Един Господ знае, кой беше?

# 827
  • Враца
Вера?

# 828
  • Варна
Ами четох в началото на темата визитките, при Вера не пише за професия и на Мая не се отваря. Другите ги проверих, не моликулярни биолози.

# 829
  • България

Нея даже не я споменаваме...

Петя, Ина, Нина, Яна, Рената са вероятните заподозрени от жените. Аз не съм сигурна, че е жена.
Може и да е Секулички, Берке.

# 830
  • Варна
Пише в женски род.

# 831
  • Враца
Ами четох в началото на темата визитките, при Вера не пише за професия и на Мая не се отваря. Другите ги проверих, не моликулярни биолози.

В предаването, така пише под името и . Аз я харесвам.

Но клоня към Нина.

# 832
  • България
И освен това Сами и Секулички имат обща фирма. Grinning Сами и Гошо се познавали от дълги години. Берке бил подчинен във фирмата на Сами.
Други двама от тези били ходили заедно на море. (Забравих кои)

Всичките са се наредили като свински черва. Ники Николов не си е свършил работата, не ми го хвалете. Спомнете си и за Еляса и Кънчо.

# 833
Здравейте, като участник във формата искам да попитам смятате ли, че образите ни в предаването кореспондират с реалните такива? И също според вас има ли смисъл да обясняваме конкретни ситуации, които са представени тенденциозно по различен начин с цел доизграждане на даден образ? Питам защото има доста от участниците, които страдат от това по мое наблюдение.

Никога образите няма да кореспондират с реалните ви такива. Целта на всяко реалити(почти) е да разкаже история с начало, среда, кулминация и край. Важното е да съдържат герои(защото вие сте герои в тази история), пасващи на някакъв шаблон. За да се разкаже историята - се взимат хубавите и удобните моменти, дали с контекст или с не чак толкова контекст, които пасват на шаблона. Разказва се историята на важните и не чак толкова важните герои. И т.н.

Да, вярно - вие показвате ваши качества. Но са избрани тези качества и моменти, които пасват на историята. А някои участници много добре осъзнават къде се намират и засилват някои техни качества или вкарват нещо допълнително. Примери много.. Това как играете играта не е показателно за това какви хора сте навън.

Затова когато имате възможност да разкажете за играта през вашата призма - възползвайте се напълно и разкажете и не лъжете. Зрителите хващат тези лъжи. И когато разказвате покажете вие какви сте.

Не случайно в Надкаст имате възможността да разкажете за това как сте играли играта. Защо, как, под какви подбуди и т.н. И не случайно Неделчо и Туджаров ви питат и за вашите животи.
Разковничето е прозрачност.

Затова гледаме толкова много Надкаст - харесваме и разчитаме на прозрачността и на факта че няма подадени въпроси и въпроси, които не трябва да се задават.

# 834
  • Другата България
Аз нямам против и тук да разкаже, но първо договора - това е най-важно.

# 835
Хоп и аз в темата. Изчетох всичко назад да вляза в час , супер обзори браво 🙂
А сега и аз да си кажа мнението и не знам аз ли нещо (вероятно е така) обаче аз супер много се кефя на Бистра, и визуално и като смелост, супер играч е и ако трябва да съм напълно честна даже мога да ги оправдая с Мая че искаха да 'прочистят' малко.
В началото и аз малко имах нагласата 'абе те тук един лагер, да се подкрепят и т.н' , но после се замисля ако аз бях гладна, уморена,
да ме вали дъжд и някой виси и ми философства само леле ще ги удавя.
А тоя Сашо е биполярен, този имам чувството че и на запис да се чуе ще каже, че не е така.
Марина - сериозно ли на 25 годишна, това може да и е цялото 'персоналити' на тази жена, няма лошо ама е супер дразнеща, като цяло мен такъв тип изказвания винаги са ме дразнили и преди и след детето ми, даже прекратих взаимоотношения със семейни приятели , щото ми е тъпо да говорим като се видим само за това, може би това натежава да ми е един от най-неприятните участници, заедно с духовно извисената Ренка, дето само мрънка и чиито думи не кореспондират с това за което опитва да се представя. Единствената жена на острова,  която според мен не е хубава честно казано е точно тя, всички останали си имат чар.

# 836
И освен това Сами и Секулички имат обща фирма. Grinning Сами и Гошо се познавали от дълги години. Берке бил подчинен във фирмата на Сами.
Други двама от тези били ходили заедно на море. (Забравих кои)

Всичките са се наредили като свински черва. Ники Николов не си е свършил работата, не ми го хвалете. Спомнете си и за Еляса и Кънчо.

За жалост в такава малка държава и в ерата на социалните мрежи е много трудно да вкараш хора, които не се познават.
Можем да си мислим че това е най лошото, но според мен най лошото са запознанствата по време на кастингите. Нищо не ти пречи да се запознаеш и опознаеш с половината каст още тогава. Outcast-а много често го споменава това.

# 837
Как изключихте, че е мъж?

...

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 18:24 от Блу

# 838
Сега гледам нататък. Биляна, Рената и Мая също били кастнати от Сами. Joy

Огромен автогол си вкараха Ники Николов и БТВ с това участие на Сами в Надкаст.

Значи около 8-9 човека покрай Сами, няма проблеми!

# 839

Да, разбирам, благодаря за мнението! Аз лично нямам проблем да се разкрия, не мисля, че да стоя инкогнито и да воайорствам е най- полезното и ефективно действие. Свикнала съм ребром да отговарям както на въпроси, така и на конструктивна критика 🙂 .
Но пък от друга страна си мисля, че това може да развали удоволствието от коментирането на хора, които не ме харесват по една или друга причина 🙂 А аз уважавам правото на всеки да си хейти на свобода ✌️
[/quote]

Как изключихте, че е мъж?

Еляса?

Ами аз лично не коментирам дали е мъж или жена, но тук говори за себе си в женски род.

Но все пак всичко е възможно.

Аз много често играя с женски герои в игри(по яки са).

Общи условия

Активация на акаунт