🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 145
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 870
Не ме интересува дали са успешни или не са успешни.
Дали създават съдържание или не създават. Дали са победители или отпадат първата седмица.
Не трябва да се познават!!!
За мен нямат оправдание. Каквито и теории да ми развиват по подкасти и всякакви там места, където е ясно, че неудобни въпроси няма да им се зададат.
То няма нужда от неудобни въпроси, на всеки му е ясно. Само че трябва контент, ако искат да не ги канселират, а като напляскаш каста с "Турист консулт", ще гледаш как се проскат дрехи и как се киснат в някоя локва по цял ден.

# 871
Биляна и Берке наскоро си пускаха някакви сторита, в които се тагваха с инстаграм с тортички и сърчица, та дори да не са заедно поне лоши чувства няма.

Слушах каста със Сами и имам чувството, че слушане с разбиране е позагубено умение. Освен за четворката, чиито отношения между другото въобще не са толкова близки помежду им, останалите ,които той спомена изрично каза, че не ги е познавал, а е този, който ги е подбрал, каквато му е била и работата, за която е бил нает. Да вкараш хора, които се познават отвън е стар приом във всяко едно риалити за създаване на конфликт от самото начало. Просто тук не излезе много от него и затова дразни повече, отколкото да генерира интерес.

Ние не сме Америка с 330 милиона население, че да можем да претендираме за каст, който никога да не се е засичал никъде. И то сезон след сезон. Да не говорим, че контингента ентусиасти за риалитита са едно 20к оборотни човека всяка година. Доста малък избор е.

Промото определено показва химията на Влади и Бистра. Интересно ми е дали е бил с въпросната си приятелка тогава, защото тази химия не се играе.

# 872
Айде, айде, от няколко хиляди човека не можело да се намерят 30, които не са близки. Глупости на търкалета.

# 873
  • Буркина Фасо
близките/познатите  ако не кажат, че са такива от продукцията как ще го разберат ?

# 874
Аз вярвам, че четиримата са вкарани нарочно за да се създаде конфликт. Не се опитвам да се преструвам, че е било случайност. Просто отбелязвам реалността на нашия пазар за "риалити" герои. Срещам го ежедневно в работата си, какво остава за сезонно предаване.

# 875
  • Другата България
Само аз ли не виждам химия между Влади и Бистра?

# 876
Разбрах, че имаме хора от каста и екипа.
Я да ги попитам - какво му харесват на това да се познават от преди кастинга участниците? Какво печели предаването от това?

# 877
  • Другата България
Освен да кажа, че тук има хора и от продукцията за да стане още по-интересно Simple Smile
Очакваме комплименти и от продукцията. Blush

# 878
Очакваме комплименти и от продукцията. Blush

SunglassesSunglassesSunglasses

# 879
.UFO.
дано си записвате какво не ни харесва.
Държим на втори сезон.

# 880
Аз вярвам, че четиримата са вкарани нарочно за да се създаде конфликт. Не се опитвам да се преструвам, че е било случайност. Просто отбелязвам реалността на нашия пазар за "риалити" герои. Срещам го ежедневно в работата си, какво остава за сезонно предаване.
Гарантирам ти, че маса групички приятели са се явявали по кастингите и са били по-интересни от "едната мозъчна", но не са в предаването. Ако бяха случайни 4ма приятели, как да е, ама целият катун на асистента в кастинга, айде, няма нужда. Тия "случайности" някъде другаде 😉

# 881
Разбрах, че имаме хора от каста и екипа.
Я да ги попитам - какво му харесват на това да се познават от преди кастинга участниците? Какво печели предаването от това?

По мое мнение това е недопустимо! Не само не печели, а губи. За нас като участници, които не са се познавали с никой преди старта и още повече за зрителя, който е тотално подценен. И не на последно място губи продукцията, защото от такива изцепки се загубва доверието и се създава чувство за нагласеност. А това е последното нещо, което искаш да видиш в едно риалити предаване.

# 882
  • Другата България
Е, в самолета и хотелите преди старта все сте се запознали...с 1-2-3 -ма поне.
Няма как да е иначе, не са ви държали в пълна изолация.
Но това е различно от онова, за което говорим.

# 883
Разбрахме, че в темата има и неодобрени кандидати. Те са най-шумните.

# 884
Блу
кои са

Общи условия

Активация на акаунт