🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 531
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 930
Аз не виждам химия между Бистра и Влади. Виждам химия между Бистра и Мая и един популистки подход от Влади (не го казвам в негативен контекст, играта го изисква).
Още от първи-втори епизод всеки път, когато разговарят, той търси физически контакт, например : слага си ръцете на раменете й, докосва я по ръката, и т.н. Отделно, като разговарят един с друг, и двамата са усмихнати до уши, дори и разговора да не предполага усмивки. И още много дребни издайнически знаци, учудвам се, че не сте забелязали, и ми се струва много по-истинско от  лав-сторито на Берке и Биляна.

# 931
  • България
Какво видях аз: четиримата обсъждат, Шериф твърди, че трябва да си даде гривната на Секулички, защото са коалиция. Секулички се колебае. Опитват се да го убедят да остане.
Следва церемонията.
И след самата церемония могат да включат някой и друг синхрон след отпадането, в които четиримата коментират.
Защо са ни спестени част от тези разговори? Според мен, защото са хора на Сами Хосни и им пазят имиджа.

Други хлъзгави моменти: Джулиана се отказа. След като отпадна - защо го направи?

Защо Майора си даде гривната на Мая - синхрон след отпадането.

Въпросите остават неотговорени.

# 932
Аз не виждам химия между Бистра и Влади. Виждам химия между Бистра и Мая и един популистки подход от Влади (не го казвам в негативен контекст, играта го изисква).
Още от първи-втори епизод всеки път, когато разговарят, той търси физически контакт, например : слага си ръцете на раменете й, докосва я по ръката, и т.н. Отделно, като разговарят един с друг, и двамата са усмихнати до уши, дори и разговора да не предполага усмивки. И още много дребни издайнически знаци, учудвам се, че не сте забелязали, и ми се струва много по-истинско от  лав-сторито на Берке и Биляна.
Няма, той Владиката вече му се е лепнала оная, съквартирантката на Еляса, къде я хапят калинките нон-стоп.

# 933
Още от първи-втори епизод всеки път, когато разговарят, той търси физически контакт, например : слага си ръцете на раменете й, докосва я по ръката, и т.н. Отделно, като разговарят един с друг, и двамата са усмихнати до уши, дори и разговора да не предполага усмивки. И още много дребни издайнически знаци, учудвам се, че не сте забелязали, и ми се струва много по-истинско от  лав-сторито на Берке и Биляна.

И в това има истина. Но нищо не е станало и там. Ясно е, че Влади е заедно с Виктория от Къщата на инфлуенсърите.

# 934
  • Другата България
Какво видях аз: четиримата обсъждат, Шериф твърди, че трябва да си даде гривната на Секулички, защото са коалиция. Секулички се колебае. Опитват се да го убедят да остане.
Следва церемонията.
И след самата церемония могат да включат някой и друг синхрон след отпадането, в които четиримата коментират.

Други хлъзгави моменти: Джулиана се отказа. След като отпадна - защо го направи?

Напротив.
На всички тези въпроси са дадени отговори в надкаста с Неделчо и Туджаров, който се прави с всеки отпаднал участник. В темите за ИВ гледалите го разказваха на останалите, тогава на оня формат беше с Ивка Бейбе, сега поне аз не попадам на подробни разкази, а самата аз не нямам време да гледам. А и не понасям Неделчо.
Но мернах, че и Джулияна, и Йочко са обяснили именно това - защо се отказват и защо си дават гривните.

# 935
  • София
Моля оценете епизод 17 петък
Е днешният епизод определено ще бие всички рекорди по точки JoyJoyJoy

# 936
  • България
След дъжд качулка. До Надкаст имат месеци, за да си измислят и съчинят причините за отказа си. Интересното е на място, под емоции и адреналин.

# 937
Следва церемонията.

Напротив.
На всички тези въпроси са дадени отговори в надкаста с Неделчо и Туджаров, който се прави с всеки отпаднал участник. В темите за ИВ гледалите го разказваха на останалите, тогава на оня формат беше с Ивка Бейбе, сега поне аз не попадам на подробни разкази, а самата аз не нямам време да гледам. А и не понасям Неделчо.
Но мернах, че и Джулияна, и Йочко са обяснили именно това - защо се отказват и защо си дават гривните.
Общо взето Джулияна е нямала идея какво точно прави там и си е тръгнала, а Йочката е умрял от глад. Това е сбитият преразказ от двата подкаста 😅.

# 938
  • Другата България
То на Джулияна ѝ личеше, че няма идея какво прави там.
Ама много ѝ личеше.
Както и на Йочко му личеше, че е умрял от глад.
И вероятно аз съм един от малкото зрители, който му вярва за ситуацията с Мая, както и за това, че сега съжалява за това, че ѝ е дал гривната и би постъпил по различен начин.

# 939
То на Джулияна ѝ личеше, че няма идея какво прави там.
Ама много ѝ личеше.
Както и на Йочко му личеше, че е умрял от глад.
И вероятно аз съм един от малкото зрители, който му вярва за ситуацията с Мая, както и за това, че сега съжалява за това, че ѝ е дал гривната и би постъпил по различен начин.
Бая в обяснителен режим беше изпаднал и послъгваше за тва-онова, ама че причината да си тръгне е, че е умрял от глад, нямаше две мнения 😅. На Джулияна също ѝ повярвах (а това е рядкост), че въобще не е знаела къде се намира и какво прави там, та е искала да се махне.

# 940
И още много дребни издайнически знаци, учудвам се, че не сте забелязали, и ми се струва много по-истинско от  лав-сторито на Берке и Биляна.
[/quote,]
Възможно е. Но, като цяло, Бистра не ми е интерес персонаж и се разсейвам, когато акцентират на нея. А и да има нещо, то е много на първично ниво. Особено когато говорим за мъже, никак не в трудно това и не означава кой знае какво.

# 941
Имаше един рефрен, който повтарях две години в темата на ИВ, сега ще го повтарям и тук. Не търсете тежка конспирация там където човешката глупост и природа се напълно достатъчно обяснение.

Джулияна беше тотален пълнеж, все някой трябва да си тръгне първи. Йочколовски беше гладен, осъзнал че това не е Сървайвър и няма да оцелява и играе всеки ден, а ще трябва да си говори с хора, които не би погледнал. Секулички така се оплете в собствената си безпомощност и провал във всяка игра, че накрая взе решението да не остава в играта за сметка на хубаво 25 годишно момиче с две деца.

Сериозно, как си представяте групата 20 годишни редактори, които не знаят топло ли им е, обяд ли е да започнат да кроят тежки схеми, за да запазят....Марина. Да не говорим, че хубу ще се нагласи, ама чак за толкова некадърен ли имате НН, че да направи 3 от 4 елиминации така? И защо не остави Яна да скъси нервите на всички, както очевидно е било, че да се стигне до някое тежо насилие?

Мисля, че е повече от ясно, че продукцията е оставена да събира парчетата след неадекватните решения на половината си каст, които са си в рамките на нормалното. Това е първи сезон, никой не знае точно какво става и къде отива, записали са се всички, които не стават за ИВ и естествено, че ще има плява. Затова и имам 32ма души. Да си капят като круши.

# 942
.UFO.
мен много ме дразнят любовните нишки в такъв род риалити - Биляна и Берке в случая. Последният епизод изобщо не ги видях и бе идеално. Може да се загатне нещо такова, но не и да стане една от водещите нишки, защото става досадно и това. И двамата бяха пратени при ония бедни хорица ...
Болната ми тема за храната - не понасям такива, като Бистра и Мая как постъпиха с другите. Всички знаем за какво говоря.
Силно се надявам, че лагер 3 ще получи храна от друг лагер по тяхна инициатива, а не е подсказано от продукцията. Ако е второто, то явно трябва да се променят някои неща по този въпрос, за да няма такива крайности - едните карат на фотосинтеза, другите си похапват прилично. Това си мисля, че ще се случи, предполагам.
Не ми пречи това, че Златногривния спасявайки някого, той си дава гривната на друг и си бие камшика от острова.
Обаче като се видя, че лагерите в четвъртък правиха коалиции кой с кого да играе и да носи храна, че и проценти си смятаха и продукцията се намеси в последния момент и не ги остави. Признайте си.
...
Някой знае ли докога лагерите ще останат три?

# 943
  • Другата България
Имаше един рефрен, който повтарях две години в темата на ИВ, сега ще го повтарям и тук. Не търсете тежка конспирация там където човешката глупост и природа се напълно достатъчно обяснение.

Джулияна беше тотален пълнеж, все някой трябва да си тръгне първи. Йочколовски беше гладен, осъзнал че това не е Сървайвър и няма да оцелява и играе всеки ден, а ще трябва да си говори с хора, които не би погледнал. Секулички така се оплете в собствената си безпомощност и провал във всяка игра, че накрая взе решението да не остава в играта за сметка на хубаво 25 годишно момиче с две деца.

Сериозно, как си представяте групата 20 годишни редактори, които не знаят топло ли им е, обяд ли е да започнат да кроят тежки схеми, за да запазят....Марина. Да не говорим, че хубу ще се нагласи, ама чак за толкова некадърен ли имате НН, че да направи 3 от 4 елиминации така? И защо не остави Яна да скъси нервите на всички, както очевидно е било, че да се стигне до някое тежо насилие?

Мисля, че е повече от ясно, че продукцията е оставена да събира парчетата след неадекватните решения на половината си каст, които са си в рамките на нормалното. Това е първи сезон, никой не знае точно какво става и къде отива, записали са се всички, които не стават за ИВ и естествено, че ще има плява. Затова и имам 32ма души. Да си капят като круши.
Да няма ретрограден Меркурий?
Съгласна съм с всяка една дума от поста ти.
И съм писала същото многократно.
Ама като дойде някой и “със сигурност“ изтърси, че нещо е “чул, видял, казали са му“, само защото е обществена тайна познанството на Гуспата с тренера и Марина, и иди доказвай, че нямаш сестра.
Ако Гуспата искаше да бута Марина, да я добута до тройката. Тогава може и да се замисля дали и защо.

# 944
Преди 15-20 години е било много по лесно да си направиш каст, в който хората не се познават, защото не е имало инстаграм, a фейсбук не е бил толкова популярен(да не казвам че сега замира).

И въпреки това в първите сезони на Survivor e имало уговорки за разделяне на наградата, което е недопустимо. Особено тогава, когато е била 250 000, е имало много повече смисъл от такива уговорки, въпреки че и в 5-ти сезон 100 000 пак ги бяха наместили как да ги разделят.

Явно при нас е неизбежно всичко това. Да се запознаят още на кастингите вече дори не го смятам за нещо сериозно, но 4-та приятелска коалиция не може да се сравни по-никакъв начин с хора, които са си разменили контакти, защото са се видяли на кастинг и евентуално са решили да си правят някакви предварителни уговорки, които много бързо могат да се разтурят, като заживеят 2 дена заедно и се видят какви са.

Общи условия

Активация на акаунт