С термин ЮНИ 2025

• 46 653
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за отговора! Идват и си отиват болките, но тъй като нямам болезнен цикъл, не мога да преценя интензитета на болка. Така де, купонът тепърва предстои.... Дай Боже всичко да е наред с всички нас!

# 406
  • София
Ако се съмнявате за това дали са нормални най-добре на преглед при аг. Мен така ме болеше и аз като отидох се видя отлепване. Взехме мерки и сакчето се залепи.
Но по принцип в рамките седмици много се усеща напрежение в матката

# 407
Момичета, тези от вас, на които им се налага да полежават повечко. Как се справяте с болките в кръста? Аз вече две седмици лежа вкъщи и се очертава да кротувам поне до към 12 г.с. Таа тая болка ще ме довърши.

# 408
Здравейте, момичета!
Аз изкарах едно вирусче, доста коварно. На втория ден ме събори много лошо и АГ ми изписа антибиотик... Мале, бях забравила колко е кофти, като си бременна как не можеш да пиеш почти никакви лекарства.
Както и да е де, мина, слава Богу.

Аз гадене почти нямам, понякога само от някалви миризми. И предишните ми две бременности нямах, но пък имах много киселини. Сега си имам само апетит😅 аз по принцип съм си все гладна, ама сега е страшно. За щастие не съм качила все още нищо (9та седмица).
Но започва да ми личи и скоро  няма да мога да си крия коремчето. И втората бременност ме познаваха още преди третия месец.
Имам болки при по-дълго стоене права или ходене. Спрях и народните танци, рядко се хващам на някое бавно, сърце не трае, но АГ каза да ги спра поне да мине третия месец.
Издува ми се корема, колкото да не мога да си нося дънките и да си закопчавам якето, а не ми се купува зимно яке отсега, че бая ще наедрея до края на зимата

# 409
Момичета, тези от вас, на които им се налага да полежават повечко. Как се справяте с болките в кръста? Аз вече две седмици лежа вкъщи и се очертава да кротувам поне до към 12 г.с. Таа тая болка ще ме довърши.
Същата съм! Боли ме и ниско долу и към гърба!

# 410
Здравейте ,момичета!
Първа бременност ми е . Термина ми е на 4 юни . Още преди да разбера че съм бременна имах напрежение в гърдите и лека болка обаче сега изведнъж спря във 9 седмица съм ,изчетох тук по темата че при всеки си е индивидуално при някои има при други няма болка или както при мен е имало лека болка но в спряла точно в този период 8,9 седмица .
Вие какво мислите по темата сега тази седмица в четвъртък съм на преглед.

# 411
  • София
И при мен така се случи. В 10 гс съм от днес.
Четох, че понеже се образувала плацентата и е възможно да по намалеят симптомите.
При мен 2 дни нищо, живеех на пълни обороти, обаче от вчера едно гадене, киселини, напрежение долу, гърдите пак ги усещам. Успокоих се, че още сме живи, но бях много притеснена последните дни. Тогава най-накрая успях да хапна като хората, та си мисля за това са ми киселините и болките.. Газове и такива екстри.
Между другото, ако някой взима но шпа и му се гади, като на мен, от вкуса - но шпа комфорт е без вкус!

# 412
Точно днес минах преглед и питах лекарката дали е повод за притеснение. Каза, че е нормално някои дни да болят повече, други по-малко и все повече ще отшумява тази болка. Към 11-12 седмица трябва да спрат да болят.

# 413
Здравейте, искам да ви попитам  в 8 г.с съм и работата ми е свързана с постоянно шофиране според вас това пречи ли по някакъв начин за нормалното развитие на бременността 😊

# 414
Ако до момента не си имала някакви проблеми като кървене, отлепване на плодния сак и т.н., не мисля, че има от какво да се притесняваш. Някои бременни си шофират до последно. Препоръчват да се намалят пътуванията, когато има някакви проблеми с бременността, поради риск от контракции, заради вибрации и неравности по пътя.

# 415
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед, докторката каза че трябва да съм в 9 седмица, но в момента се вижда само сакче без ембрион
Предполага по късно овулация, след една седмица съм пак на доктор! Според вас да пусна ли едно ЧХГ

# 416
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед, докторката каза че трябва да съм в 9 седмица, но в момента се вижда само сакче без ембрион
Предполага по късно овулация, след една седмица съм пак на доктор! Според вас да пусна ли едно ЧХГ
Пусни, да. Ако се правила в предходните дни можеш да видиш в калкулатор как се е увеличавала стойността. А сакчето напълно празно ли е или се вижда жълтъчно мехурче?

# 417
Пусни, да. Ако се правила в предходните дни можеш да видиш в калкулатор как се е увеличавала стойността. А сакчето напълно празно ли е или се вижда жълтъчно мехурче?

Ами не каза за жълто мехурче, само каза на 13ти да отида пак и ако тогава нищо не се вижда ще се счита за кухо яйце

# 418
politooo_91, успех! Стискам палци да се напълни сакчето, макар и малко по-късно. Очакваме те с добри новини!

Според мен няма нужда от ЧХГ на този етап. Изчакай прегледа и дано всичко да бъде наред.

# 419
politooo_91, успех! Стискам палци да се напълни сакчето, макар и малко по-късно. Очакваме те с добри новини!

Според мен няма нужда от ЧХГ на този етап. Изчакай прегледа и дано всичко да бъде наред.

Благодаря много, аз също се надявам много, защото на 21ви октомври нищо не се видя, даже и сакче нямаше, което ако се водя по някаква моя си логика, значи че щом сега има сакче на 13ти би трябвало да има и ембрион❤️🫶
И това че попринцип съм си с нередовни цикъл и късна овулация! Ще споделя след прегледа на 13 ти как са нещата! Иначе страшно много ми е лошо сутрин и ми се спи, гади ми се от всичко което се нарича месо! Много айрян пия, и много ми помага!

Общи условия

Активация на акаунт