С термин ЮНИ 2025

• 34 574
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
И аз постоянно тичам,усетя ли болки.Имам една биохимична, която стана точно така,пл силна менструална болка и всичко приключи, 5-6 г.с бях и тогава, затова сега много ме е страх да не стане пак така и съм решила да мине малко време, за да отида на лекар

# 76
  • София
Аз силно се съмнявам всички болки да са нормални. Едно е леко придърпване, съвсем друго нещо по-болезнено.
При мен има от всички. Последните 2 дни не толкова от по-силните, но не знам дали това е добра новина.
Миналия път така си търпях болките, докато не прокървих, щото нали били нормални. Този път реших по-често да се следя и по-назад в темата съм писала какво видя аг. Сега ще ида пак другата седмица да видим на къде вървят нещата.
Та съветът ми е да не търпите болки, които са като силни менструални, това не е нормално.

# 77
Нормално е да се подува стомахът, аз съм по същия начин, купих си два нови панталона , защото другите ми стискат и нямам какво да облека за работа…  надявам се скоро да отшуми.
Относно храната - първото АГ ми забрани тестени и сладки храни, спазвам го, ама не на 100%. Не ям скумрия, грозде, а така ги обичам… избягвам хляба доколкото мога, включвам повече зеленолистни и плодове, сурови и пушени колбаси не съм вкусвала, както и меки сирена. Тъй като имам проблем с перисталтиката откакто съм бременна, избягвам бобени култури, както и зеле. Общо взето не знам какво да ям и постоянно търся в Гугъл дадена храна позволена ли е. За пример онзи ден - пия чай от каркаде и на половината вече се усетих да проверя мога ли да го пия - отговорът е не.
Та така…
А ти с какво се храниш?

Как сте момичета?
Как ви е корема? Моят е страшно подут. Нормално ли е така да се издувам и чак да трябва да си откопчавам копчето на дънките, които до скоро ми бяха много широки?
Другото, което исках да ви питам е с какво се храните? Избягвате ли някакви неща, наблягате ли на други?

2 седмици преди да разбера, че съм бременна си купих нови дънки, защото всички стари ми бяха вече много широки. Сега и старите да ми тясни 😔 Намерих си 2 долнища анцунг и добре, че мога да ходя така на работа, защото иначе не знам.  Аз още не съм била на преглед и също се информирам от Гугъл, но толкова пък да ми се ядът мазни банички ..... Това беше и нещото, което ме накара да си взема тест за бременност. Винаги съм се хранила супер хелти и никога не са ме блазнели тестени неща, сега дано за банички мисля 😂

# 78
Нормално е да се подува стомахът, аз съм по същия начин, купих си два нови панталона , защото другите ми стискат и нямам какво да облека за работа…  надявам се скоро да отшуми.
Относно храната - първото АГ ми забрани тестени и сладки храни, спазвам го, ама не на 100%. Не ям скумрия, грозде, а така ги обичам… избягвам хляба доколкото мога, включвам повече зеленолистни и плодове, сурови и пушени колбаси не съм вкусвала, както и меки сирена. Тъй като имам проблем с перисталтиката откакто съм бременна, избягвам бобени култури, както и зеле. Общо взето не знам какво да ям и постоянно търся в Гугъл дадена храна позволена ли е. За пример онзи ден - пия чай от каркаде и на половината вече се усетих да проверя мога ли да го пия - отговорът е не.
Та така…
А ти с какво се храниш?

Как сте момичета?
Как ви е корема? Моят е страшно подут. Нормално ли е така да се издувам и чак да трябва да си откопчавам копчето на дънките, които до скоро ми бяха много широки?
Другото, което исках да ви питам е с какво се храните? Избягвате ли някакви неща, наблягате ли на други?

2 седмици преди да разбера, че съм бременна си купих нови дънки, защото всички стари ми бяха вече много широки. Сега и старите да ми тясни 😔 Намерих си 2 долнища анцунг и добре, че мога да ходя така на работа, защото иначе не знам.  Аз още не съм била на преглед и също се информирам от Гугъл, но толкова пък да ми се ядът мазни банички ..... Това беше и нещото, което ме накара да си взема тест за бременност. Винаги съм се хранила супер хелти и никога не са ме блазнели тестени неща, сега дано за банички мисля 😂

И при мен е така вече си нося дънките разкопчани 😂 и съм с вълчи апетит , което беше първото нещо което ме усъмни . Обичайно не ям много , сладко изобщо не обичам , но изведнъж почна да ми се яде шоколад и всякакви сладки неща и то доста преди да ми закъснее . Интересното е , че симптоми като повишен апетит , гадене , болки в кръста и умора започнаха може би една седмица след овулацията според приложението доста рано и трябваше да пътуваме до място с топли минерални басейни и за всеки случай реших да си направя кръвен тест 4 дни преди закъснението обаче тестът беше напълно отрицателен и си помислих , че просто имам по -изразен ПМС . Денят в който трябваше да ми дойде мина и замина и след 3 дни закъснение реших да си направя тест surecheck и представете си изненадата ми когато поместих капачето и там имаше много бледа черта , помислих , че ми се привижда , но кръвният тест потвърди , че все пак бременност има . В сряда бях на първи преглед и се видя сакче с жълтъчно мехурче .Надявам се на следващият преглед на 21.10 да видя ембрион и да се успокоя 😊

# 79
Мами, замисляли ли сте се, че
Сме улучили най-хубавото време за бременеене? В крайните месеци няма да е непоносима жега, а като се родят бебетата ще е лято, прекрасно време за разходки 🌸🌸🌸

Тъй като постоянно ми излизат реклами за пренатални тестове, вие смятате ли да правите такива? Специално този, който гледам, се прави в 8-9 г.с.  Вероятно ще коментираме и с АГ, за момента нищо не е казала по въпроса…

# 80
И аз си мислех точно това. Прекрасно е времето. Няма да има нужда да купуваме нови зимни якета за коремите също така, защото зимата още няма да сме толкова огромни 😀

Аз си мисля за някакъв пренатален, но не съм се спряла на конкретен. Кой е този, който се прави в 8-9 седмица? Всички, които аз съм гледала, са след 10та
Мами, замисляли ли сте се, че
Сме улучили най-хубавото време за бременеене? В крайните месеци няма да е непоносима жега, а като се родят бебетата ще е лято, прекрасно време за разходки 🌸🌸🌸

Тъй като постоянно ми излизат реклами за пренатални тестове, вие смятате ли да правите такива? Специално този, който гледам, се прави в 8-9 г.с.  Вероятно ще коментираме и с АГ, за момента нищо не е казала по въпроса…

# 81
За якетата не се бях сетила , още по-готино! 😀 тестът е на NM Genоmix, тъй като ползвам приложението за бременност Feia, постоянно ми излизат реклами там.

# 82
Здравейте момичета, записвам се и аз с  положителен тест след ин витро. Това ми шеста бременност. Преди това имам 5 загуби...сигурно се питате как човек остава със здрава психика след толкова зауби...Отговора е : ТРУДНО! Силно се надявам този път да съм до финал(21.06.25г). Аз съм в болница Надежда при др Стаменов, но само до трети месец.На 21.10 ми е първия преглед , когато ще съм 6+2 и се надявам всичко да е наред!

# 83
Пожелавам ти го от сърце! Добре дошла в темата! ❤️

Здравейте момичета, записвам се и аз с  положителен тест след ин витро. Това ми шеста бременност. Преди това имам 5 загуби...сигурно се питате как човек остава със здрава психика след толкова зауби...Отговора е : ТРУДНО! Силно се надявам този път да съм до финал(21.06.25г). Аз съм в болница Надежда при др Стаменов, но само до трети месец.На 21.10 ми е първия преглед , когато ще съм 6+2 и се надявам всичко да е наред!

# 84
  • София
GULSELI, ти си пример за всочки останали жени минали през това, как човек не трябва да се отказва никога. Много се радвам, че си в нашата темичка и ти пожелавам да изкараш една лека и безпроблемна бременност!

# 85

Всичко ще е наред ❤️

# 86

Аз също от сърце ти го пожелавам! Всичко ще бъде наред Heart

# 87
Здравейте и честито на всички !  Моят термин е на 14.6 , има ли и някой друг с не много изразени симптоми ? А имам и първа снимка от ехограф , но не се видя ембрион , но мисля че е заради късната овулация , при вас кога се видя ембрион и пулс ?  .

# 88
Здравей, Linaexp! Моят термин също е 14.06 след ЗЕТ на 2 5-дневни ембриончета. Първият ми преглед е чак на 23.10, в 8г.с.
Здравейте и честито на всички !  Моят термин е на 14.6 , има ли и някой друг с не много изразени симптоми ? А имам и първа снимка от ехограф , но не се видя ембрион , но мисля че е заради късната овулация , при вас кога се видя ембрион и пулс ?  .

# 89
Моят термин е на 15.06. Вторник съм на преглед, но вероятно и при мен ще се види само сак, рано е все още.
Нямам особени симптоми засега, освен болезнени гърди и на моменти световъртеж. От време на време усещам някакво леко напрежение в корема.

Общи условия

Активация на акаунт