С термин ЮНИ 2025

• 34 567
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
Вие позволявате ли си кафе? Аз пия едно на ден с кофеин и едно без, но четох, че безкофеиновите са дори по-вредни отколкото да прекалиш с кофеина и ще гледам да го спра. Чудя се и едното кофеиново дали да оставя или съвсем да го спра.
Аз пия кафе едно на ден, понякога пия и второ, но рядко се случва. Иначе и аз съм чувала за безкофеиновите, че са по вредни, заради химиите, които ползват за ги "измият" от кофеина.

# 61
Вие позволявате ли си кафе? Аз пия едно на ден с кофеин и едно без, но четох, че безкофеиновите са дори по-вредни отколкото да прекалиш с кофеина и ще гледам да го спра. Чудя се и едното кофеиново дали да оставя или съвсем да го спра.

Аз пия само сутрин едно, капучино или 2 в 1.

# 62
Аз откакто знам, че съм бременна, тоест от около 20-тина дни съм изпила само едно кафе, но АГ твърди, че няма проблем да се пие по едно сутрин, та понякога могло и следобед второ... просто на мен без цигара не ми върви и затова предпочитам да не пия.

# 63
Аз откакто знам, че съм бременна, тоест от около 20-тина дни съм изпила само едно кафе, но АГ твърди, че няма проблем да се пие по едно сутрин, та понякога могло и следобед второ... просто на мен без цигара не ми върви и затова предпочитам да не пия.
Въобще темата за цигарите е съвсем друго. Бях си пушач преди, и сега доста ми се пуши. Убеждават ме тук и там, че половин цигара на седмица не е проблем да пуша, но аз като знам какъв свят ще ми се завие, ако запаля.... Въобще не искам и да припарвам до тях ...
Без кафе не мога, тотално неадекватна съм сутрин ...
А не знам дали при вас е така, но от както забременях съм буквално с "бебешки" мозък. Разсеяна, неориентирана. Едната сутрин си измих зъбите с ел. четката на мъжа ми. А неговата е черна, моята розова ... тотал щета.

# 64
Въобще темата за цигарите е съвсем друго. Бях си пушач преди, и сега доста ми се пуши. Убеждават ме тук и там, че половин цигара на седмица не е проблем да пуша, но аз като знам какъв свят ще ми се завие, ако запаля.... Въобще не искам и да припарвам до тях ...
Без кафе не мога, тотално неадекватна съм сутрин ...
А не знам дали при вас е така, но от както забременях съм буквално с "бебешки" мозък. Разсеяна, неориентирана. Едната сутрин си измих зъбите с ел. четката на мъжа ми. А неговата е черна, моята розова ... тотал щета.

И аз тези дни забелязвам,че съм много разсеяна. Постоянно забравям нещо.
Вчера съм забравила лампата в банята и цял ден е светила, в работата забравям разни неща, изобщо вятъра си ме вее на където си иска 😃

# 65
За разсеяността подкрепям на 100%, аз вчера си забравих чантата в тоалетната на Фантастико, дори не се и сетих, че съм я забравила. Излязох навън да хапна с приятелката ми и един мъж дойде да ме пита дали чантата е моя Grinning
Бях в шок как мога да я забравя, имайки в предвид, че винаги проверявам по 3 пъти за портмоне и телефон...

# 66
Calista13, а ти също ли си го записала часа с цел евенуално да раждаш при нея или за следене?
За следене и евентуално раждане. Все още се чудя между Токуда и св. Лазар.

Препоръчвам болница Свети Лазар и д-р Тияна Николова.
Споделям линк за Ден на отворени врати към болницата, ако някой има интерес.Simple Smile
https://www.facebook.com/events/829440576031840

# 67
  • София
Хихи, аз си мислих, че е рано за бебешкия мозък. Вчера влизам в банята да си измия ръцете и се усещам, че си мия зъбите. После пак така влизам за ръцете и пак си мия зъбите. Няма лошо де, ама аз тъкмо щях да вечерям Simple Smile)
Забелязвам, че при мен сутрешното гадене е вечер. Днес ММ е рожденник. Аз успях да мина на хоум офис, казах на шефа и цял ден лежа с лаптопа в леглото и мърдам само до WC. Много празнично ще го изкараме, но ако всичко мине добре си е заслужавало.

# 68
Здравейте , включвам се с термин 4 юни. Това ми е трета бременност , първата беше успешна , имам момченце на 3 години , а втората за съжаление не се разви ембрион и приключи с мисед февруари месец тази година . Сега честно казано умирам от страх да не се повтори този кошмар отново. Трябваше ми половин година след аборта за да се освестя и решихме да започнем с опитите и то взе , че стана от първия път . Надявам се на успешен финал този път и пожелавам на всички момичета същото . 😊

# 69
  • София
Добре дошла в темичката Ivory07!
Познато ми в усещането. Ще се подкрепяме и ще си треперим заедно 🥰

# 70
Хихи, аз си мислих, че е рано за бебешкия мозък. Вчера влизам в банята да си измия ръцете и се усещам, че си мия зъбите. После пак така влизам за ръцете и пак си мия зъбите. Няма лошо де, ама аз тъкмо щях да вечерям Simple Smile)
Забелязвам, че при мен сутрешното гадене е вечер. Днес ММ е рожденник. Аз успях да мина на хоум офис, казах на шефа и цял ден лежа с лаптопа в леглото и мърдам само до WC. Много празнично ще го изкараме, но ако всичко мине добре си е заслужавало.

Определено не съм сама с бебешкия мозък 😂😂 И аз си мислех, че е рано но ето, че явно не.
При мен сутрешното гадене е обедно/следобедно пък. И аз работя хоум и не мърдам от леглото. Изтощена съм много и колкото и да спя все едно не се наспивам никога.

# 71
А имате ли менструални болки?

# 72
Аз имам много леки от време на време, казват че е нормално. Но ако усетя някакво течение и веднага бягам да видя да не е кръв.

# 73
Аз имам много леки от време на време, казват че е нормално. Но ако усетя някакво течение и веднага бягам да видя да не е кръв.
Аз също имам менструални болки, казват други момичета, че е нормално. Но и аз усетя ли някакво течение, хвърлям всичко и бягам да видя да не е кръв и аз….

# 74
Първият ми преглед все още предстои и не съм сигурна какво би било мнението на лекаря, но аз продължавам да си тренирам три пъти седмично, както досега, но с една идея по-малко натоварване. Някой друг има ли опит по този въпрос. Според google не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт