С термин ЮНИ 2025

• 34 604
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Как сте момичета? Как се справяте съм симптомите?
Моите болки в матката понамаляха, обаче за сметка на това ме боли едната?! гърда. Те и двете болят, но едната повече. Иначе са станали едни "тежки". В 6 + 6 съм днес.
Другото е, че боря гаденето с кисели краставички и помага, обаче ме разстроиха днес и ще трябва да мисля за друг вариант.

# 91
Аз нямам почти никакви симптоми...леееко чуествителни гърди и то при допир и от време на време леки придърпвания ниско долу. Обаче корема ми е подут и да искам не мога да си го глътна☺️. Искам да ви попитам  какво мислите за боядисването на косата? Имах час при фризьорката и го отмених, защото съм блонди и всеки месец изсветлявам корени. Не посмях да отида. Ще попитам на 21.10 като отида на преглед, но вие какво мислите?

# 92
Аз нямам почти никакви симптоми...леееко чуествителни гърди и то при допир и от време на време леки придърпвания ниско долу. Обаче корема ми е подут и да искам не мога да си го глътна☺. Искам да ви попитам  какво мислите за боядисването на косата? Имах час при фризьорката и го отмених, защото съм блонди и всеки месец изсветлявам корени. Не посмях да отида. Ще попитам на 21.10 като отида на преглед, но вие какво мислите?

То за боядисването всеки е на различно мнение , според мен ако има боя и в корените има шанс тази химия да попива през тях и да се отрази , но ако е само кичури или нещо такова , не мисля че е проблем .

Иначе за симптомите явно сме от късметлийките , при мен е също само придърпвания и болезнени гърди .

# 93
  • София
Аз реших да не рискувам, особено като съм си мечтала за тази бременност толкова време. Моята фризьорка ходеше с бели корени до 12 седмица и ми каза по-добре някакви спрейове да ползвам за корените, отколкото да боядисвам. После плацентата пази, но сега каквото ние поемаме си отива директно в ембриончетата.

# 94
Аз нямам никакво гадене от нищо. И жалко защото апетита ми е на вълк.
Гърдите ми са тройни, адски болезнени и не мога да спя по стомах от тях.
Изморена съм трайно, спи ми се постоянно. Това като цяло са ми симптомите в почти 7 г.с 😄

# 95
Здравейте. В коя седмица отидохте на преглед, аз съм в 6+2, и все още се чудя кога ще бъде удачно да посетя гинеколог? Вие какво мислите.

# 96
  • София
Първи преглед ли? Ами идете, понеже е много важно да се локализира сакчето. Пък в тази седмица може да се види и ембрион и в някои случаи сърдечни вибрации да се чуят.

# 97
Относно боята - и аз ще се въздържа от боядисване. С маникюра обаче... търся още аргументи "против", които да ме убедят достатъчно. Аз съм в 5+1г.с. Симптомите са ми доста (предвид 6 годишните ми "вглеждания" във фантазни такива всеки месец). Умора, задъхване и огромно подуване на долната част на корема са най-изразените. Ужасен апетит, качила съм 3кг за 1 седмица. Имам крампи отдясно понякога (но пия но шпа 2×1) + болки в дясната част на кръста. Запекът няма да коментирам, положението е ужасно, колкото и фибри да ям. Гърдите СЕФТЕ да не ме заболят, това бе нещото, което ми помогна да разбера, че този път сме успели.
ЗЕТ на две ембриончета
ЧХГ: 1298
Прогестерон: 110 (Циклогест 2×1)

# 98
Относно боята - и аз ще се въздържа от боядисване. С маникюра обаче... търся още аргументи "против", които да ме убедят достатъчно. Аз съм в 5+1г.с. Симптомите са ми доста (предвид 6 годишните ми "вглеждания" във фантазни такива всеки месец). Умора, задъхване и огромно подуване на долната част на корема са най-изразените. Ужасен апетит, качила съм 3кг за 1 седмица. Имам крампи отдясно понякога (но пия но шпа 2×1) + болки в дясната част на кръста. Запекът няма да коментирам, положението е ужасно, колкото и фибри да ям. Гърдите СЕФТЕ да не ме заболят, това бе нещото, което ми помогна да разбера, че този път сме успели.
ЗЕТ на две ембриончета
И аз съм 5г.с+1...след ЗЕТ на едно 5дневно ембрионче😊😊😊
Кога  е твоят преглед и къде прави ин витро?

# 99
Хей! 🤗 Прегледът ми е на 23.11, а докторът - Любомир Бойчев в Тутракан. Ти? 🫶
ЗЕТ на две ембриончета

# 100
Хей! 🤗 Прегледът ми е на 23.11, а докторът - Любомир Бойчев в Тутракан. Ти? 🫶
ЗЕТ на две ембриончета
Супер..вървим заедно! Аз съм на 21.10 д-р Стаменов  в Надежда.

# 101
Здравейте и честита нова седмица! 🍀🍀🍀

Боядисвам се, защото страшно бързо побелявам. Спрях се на безамонячна боя и с такава ще продължа, не смятам да робувам на “недоказани вреди” и суеверия. Мисля да продължа да ходя и на маникюр, както и да подстригвам косата си. Това че сме бременни не ни прави болни и не мисля, че трябва да изглеждаме по-зле
От преди или с по-ниско самочувствие заради липсата на нормални козметични процедури. И все пак, личен избор е.

Добре дошли на новите попълнения в групата 🍀🌸 успех желая от сърце на всички! ❤

# 102
Здравейте,
Относно симптомите, аз съм 5+2 по мои изчисления и почти постоянно имам чувствителни гърди на допир и на няколко дена леки крмпи ниско долу. Бях питала едната акушерка, докато ми взима цервикален секрет дали е нормално и тя каза, че е напълно нормално преди 6-7 седмица да няма изразени симптоми.
Иначе аз ходих на преглед, защото така или иначе имах запазен час и се видя сак в матката, който отговаряше на нужния размер по дата, следващия ми е тази седмица на 18.10 при д-р Чучумишев и вече го чакам с нетърпение.
Някой запознат ли е дали в 5+6 може да се чуе сърчице?

# 103
Ние чухме в 6+1, така че защо да не може и в 5+6? 🍀🍀🍀 късмет!

# 104
Здравейте в 6+4 съм, днес видяхме ембрион с пулс. Единствено ме притеснява на  гестационния сак формата. На вас как ви изглежда?

Общи условия

Активация на акаунт