С термин ЮНИ 2025

• 36 379
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
Сега видях, че и на мен ми е писала да отида в отделението по АГ, ама аз в паниката изобщо не съм отразила. То пък и от регистрация беше редно да ми кажат и да ме пренасочат, аз питах за дежурен...Очевидно Стоев не беше дежурен, а си беше на редовни прегледи с часове. Разсърдих него и няколко чакащи, ама здраве да е...

# 196
Абе важното е, че сте минали и та ви прегледали ще го преживеят другите. Стискам палци

# 197
Ivory как са нещата при теб?

# 198
Мисля , че по-добре . Вчера цял ден лежа и като цяло ми остана едно много светло кафяво зацапване само при избърсване, утре имам контролен и ще видим какво ще каже док . При теб как са нещата ?

Ivory как са нещата при теб?

# 199
При мен още вчера спря зацапването. Последно видях някакви остатъци бежово като слагах утрогестана вечерта. Цял ден лежах и ме боля корема, днес вече и болката е поизчезнала. Днес пак планирам цял ден да лежа и ще видим утре.

# 200
Аз нямам никакви болки което може би е добре . Надявам се да е било еднократно и за мен и за теб и всички момичета да имаме спокойна бременност с хубав финал. 😊

[/b]
При мен още вчера спря зацапването. Последно видях някакви остатъци бежово като слагах утрогестана вечерта. Цял ден лежах и ме боля корема, днес вече и болката е поизчезнала. Днес пак планирам цял ден да лежа и ще видим утре.

# 201
Дано! Може би е било просто добро напомняне, че е време да забавим темпото и да пренаредим приоритетите. Утре ще помоля личната за болничен. А някой има ли представа за болничен от комисия от коя седмица може да се вземе? Предполагам първо трябва да е регистрирана бременността.

# 202
И аз съм като теб, цял ден лежах, уж няма нова кръв, но корема ме понаболява. Нощта я изкарах доста напрегнато, будих се, скачам стресната, проверявам какво усещам-все тая тъпа болка ниско в корема. Стискам палци при вас да се закрепи положението!
Относно болничен, аз съм инвитро и на мен още сега ми предложиха 30 дни за тежко протичаща бременност. Не знам дали има разлика от естествената бременност, едва ли.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 10:50 от Xektora

# 203
Кой ти го издава този болничен, личния или лекарска комисия?

# 204
От клиниката ще ми го издадат, така че предполагам е лекарска комисия.

Кой ти го издава този болничен, личния или лекарска комисия?

# 205
Добро утро , момичета!
След като изчетох всички коментари относно зацапванията и всякакви притеснения , се замислих колко невероятно е как можеш да усетиш какво и е и как се чувства една непозната и да и стискаш палци . Ние напълно разбираме как се чувства всяка една от нас и ние всички знаем какви са ни притесненията .
Искам наистина да пожелая на всички нас от сърце безпроблемна бременност !

# 206
Определено! На мен много ми помага да мога да попитам и да получа подкрепа тук, някой да сподели опита си, особено като още не сме споделили с никого. Много от приятелките ми лежаха за задържане, но не мога да ги разпитам, без да породя съмнение 😃

# 207
  • София
Мен пък ми е неудобно да питам приятелките си, някак да не им връщам спомените за лошото.
Много е хубаво да можеш да питаш и споделяш без да се притесняваш.

# 208
Всички мои приятелки забременяваха лесно и за щастие караха леки бременности. Да споделяме тук ми е много полезно и ме кара да се чувствам малко по-нормално и не телкова изплашена. Благодаря ви!

# 209
Аз днес тъкмо се успокоих и сега си набих нов филм. Гърдите не ме болят както предните дни. Имаше вечери, в които не можех да се обърна, без да се събудя. Чудя се може ли от утрогестана да са се повлияли и да е намаляла болката или става нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт