БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Днеска я видях по пътя за Бояна. Това лилаво БМВ се вижда отдалеч. Т.к. не шофирах аз, а отзад стъклата са затъмнени, й теглих един поглед. Прекалено пластмасова ми изглежда. Прилича си на патица в профил.  Като не целя да я обидя. Смятам, че преди наистина е била много по-красива.

# 16
Днеска я видях по пътя за Бояна. Това лилаво БМВ се вижда отдалеч. Т.к. не шофирах аз, а отзад стъклата са затъмнени, й теглих един поглед. Прекалено пластмасова ми изглежда. Прилича си на патица в профил.  Като не целя да я обидя. Смятам, че преди наистина е била много по-красива.
И аз днеска я видях чисто случайно на светофара.Кола до кола бяхме.

# 17
Разшетала се е Наска, обикаля града 😃😃😃

# 18
  • София
Атанаска се облича зле за по- специални поводи. Чуди се сигурно как да изпъкне, но на мен повечето ѝ пайетени и перушинести дрехи ми изглеждат като от Димитровградския пазар. За сватбата и майка си подхлъзна с много нелепа рокля.

На ревюто на Кавали пред Александър Невски я видях на живо. Беше с бял изчистен костюм и изглеждаше страхотно. Ама ако се придържа към по- класически изчистен стил  съвсем няма да седи Ок  до ниския си мъж с клоунски костюми.

# 19
Даниел наистина не е от най представителните и се облича ужасно кичозно. Ако гони запомнящ се ефект с облеклото, не му се получава определено. Двамата за мен не си отиват външно изобщо. Хубаво ще е момчетата да са високи като Наска.

# 20
Миналата година в средата на октомври започна първият сезон. Сега явно няма да е от октомври. Иначе щяха вече да са го обявили.

# 21
Ако хипотетично има нещо между Гергана и Георги, то той въобще не й се пада никакъв дядо, даже и чичо не й е. Отделен въпрос е че тя го нарича така.
Ако имаше пък нещо между тях двамата, той щеше ли да каже, че си търси жена, но не намира подходяща ..

# 22
Ако хипотетично има нещо между Гергана и Георги, то той въобще не й се пада никакъв дядо, даже и чичо не й е. Отделен въпрос е че тя го нарича така.
Ако имаше пък нещо между тях двамата, той щеше ли да каже, че си търси жена, но не намира подходяща ..
Ами тя наистина не е подходяща за него

# 23
Мама Мери чака внуци… ще почака, ако Георги е с Гергана 😃😃😃

# 24
  • София
Кака Мими трябва да се радва за кака Гери, ако питате мен.

# 25
От логична гледна точка тази връзка ми се струва направо невероятна. Гери има 3 пораснали деца някак Георги е голям дечко за нея

# 26
Роза и тя е пострадала. С изкълчено рамо е.

# 27
Идеята ми е че той нямаше да го каже пред нея това че търси жена и не намира подходяща. Това изказване би било противоречиво или най-малкото би я обидило, а като я гледам е горда жена Гергана. Той говори за жена/момиче подходящо според мен.
Подкрепям Виктори, тя е с 3 големи деца ..
Подкрепям Виктори .. тя е жена с 3 големи, големи деца.
Не че няма връзки с големи разлики, видяхме ги в някои предавания, но тук .. не не ..
Ами тя наистина не е подходяща за него

# 28
Според мен майката на Емилия просто му помага и е до него в този труден момент. Както вероятно Георги е бил до тях когато се е налагало.
Има и такива хора, не е задължително да има сензация.
Всички разбрахме колко зает е Даниел с 1000 човека под него, жена му има свободно време, но не ходи (то предвид отношенията им и това, че е бременна не е много ОК да е в болницата).
Ако Герито има време и възможност да е до него няма лошо.

# 29
Гергана и горда?? След всичките излияния в обич към Даниел и другите Бачори ми е всичко друго, но не  и горда.
  Колко от нас имат такива отношения с приятелите на дъщерите си? Честно. Ходи при него, раздвижва го, остава да преспи/това са подозрения, не сме сигурни/ разни двусмислени постове..Намира го за най-секси Бачорски, което отново , говорейки за приятел на детето ми е неуместно,според мен.
   На мен не ми пречи , ако имат връзка де.Това ,което не ми харесва е отношението към Даниел на Гергана,ама тая дъвка вече я дъвкахме.
   Няма подходящи и неподходящи партньори, ако има искра, страст, любов между възрастни хора.Като се харесват, тяхна си работа.А очакванията на Кака Мими за внуци може да не съвпадат с  представите на Георги.

Общи условия

Активация на акаунт