БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Съгласна съм с Марулета.
Хайде, ако е дете на моя приятелка и го познавам от малко, дето се казва - бързала съм му дупето, защо да не ходя да помагам и обгрижвам в труден момент. Но приятел на дъщеря ми - предполага се, че тя може да му помогне и посещава, а не аз. Още повече, че в случая Георги не е оставен необгрижен и самотен. Просто в тази ситуация има някакви странни и нездравословни отношения, които дават храна за размисъл.

# 31
Важното е семейните връзки да не се губят. Само се сменят участниците.

# 32
От вчера до днес и никой все още не е коментирал как малък Дани спи при майка си и баща си, а Емели в леглото си?

# 33
Според мен от коментарите на Даниел за бащинството и децата, на Наска не и мърдат поне още две бременности. 100 % гони бройката на баща си + Георги, така че и пожелавам следващата наистина да са близнаци. Sweat Smile

# 34
От вчера до днес и никой все още не е коментирал как малък Дани спи при майка си и баща си, а Емели в леглото си?

Той се дотътряше сам в тъмното в едното стори Grinning. Емели обаче вече спи самичка в стая, което е добре за нея. Аз съм много против спането при родителите. Особено сега когато Наска е бременна. Все пак Дани е малък и може неволно да я изрита през нощта. Ох, а на дъртия Даниел тъпотиите са просто нелепи. Щяла да язди възглавницата.
Простак голям.

Относно Георги и Гери- ами ако е само приятел на дъщеря и едва ли тя ще стои в стаята му и той ще ходи по бельо.
Хайде с Емилия е ясно, че са доста близки.

# 35
Жива да не бях, съгласна съм с всяка дума на Лотус.
   Изобщо не се впечатлявам кое дете къде спи.И не е определящо в моите представи за добра грижа.

# 36
  • Пловдив
Даниел си е идиот, грозно беше това за язденето,  а за спането вече сме го коментирали ,те няма да си променят отношението. Но ако искат да са добре след като се роди бебето малък Дани трябваа да си знае леглото, че с новото човече ще е ужас.

# 37
Малък Дани ще свикне и ще си знае леглото, Емето кушетката ако няма други гости у тях като баба Сийка и всичко е точно. Не видях стори от Атанаска да мрънка, че Даниел им е в кревата. Проблемът са двойните стандарти, не желанията на децата. Според мен Атанаска обработва Даниел за по голяма къща, не вярвам да ражда повече от още едно. На нея й се живее. Даниел е огромен простак.

# 38
  • Пловдив
Двойните стандарти са ясни, но вината е на Даниел ,че позволява такова отношение ,все пак Атанаска не е длъжна да се държи с Емели все едно е нейно дете, много трудно да се случи това. Интересно ми е бебето дали ще спи на заветната кушетка  😂😂😂 .

# 39
Според мен втори сезон на този етап изобщо не се снима между другото. А Даниел говори за него, за да поддържа интереса. Първи сезон не беше особено интересен, но поне що годе беше автентичен, като изключим новосниманите любовни обяснения, които си личеше от километри, че са добавяни и за които никой не призна. Втори сезон Наска ще бъде перфектна или изобщо няма да я снимат. Чудно ми е също Наска и Даниел успяват ми да я монетизират тази популярност. Тя е с над 130к абоната, Даниел 160к, а рекламите са рядкост. Инфлуенсъри с много по малко се пръскат от реклами. Аз не бих наела фирма за почистване само защото собственика й си снима личния живот

# 40
Аз мисля,че си купуват последователи

# 41
  • Пловдив
Гледам сторито на Даниел, няма такъв идиот. Бременната му жена му казва, че я боли корема и да си ходят, а нашия "чакай да снимам механата" ,иначе много отговорен и грижовен ,но на думи!

# 42
Гледам сторито на Даниел, няма такъв идиот. Бременната му жена му казва, че я боли корема и да си ходят, а нашия "чакай да снимам механата" ,иначе много отговорен и грижовен ,но на думи!
Хич няма да й е лесно.То човекът отворен за живота, купоните.Хич не го виждам в 6 да е прибран в тях и да сменя памперси.Нали тя каза,че е обещал ,че в 6 ще се прибира.

# 43
Ще се прибира той!

# 44
  • Пловдив
Започва да ми става жал за Атанаска, Даниел винаги я снима в кофти моменти , вече си мисля ,че нарочно го прави, за да има интерес към профила му. Жената си го познава, разбирам я защо не иска  повече деца.
Емилия трябва да е благодарна на Наска, че я е спасила от Даниел!

Общи условия

Активация на акаунт