БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Малкият все между тях ли спи?
То е опасно вече за нея ,да не я ритне по време на сън.

# 46
  • Пловдив
Явно по някое време отива при тях, ще им бъде трудно да го научат да си спи в леглото. Имам дете на близка възраст, трябват нерви и търпение, а Наска все пак е бременна има си нужда от почивка.

# 47
Даниел е самовлюбен глупак!
  Има стори ,Атанас живее в Дружба,Емилия майка й и Олга са му на гости.Там има и някаква жена.

# 48
Явно по някое време отива при тях, ще им бъде трудно да го научат да си спи в леглото. Имам дете на близка възраст, трябват нерви и търпение, а Наска все пак е бременна има си нужда от почивка.

Атанаска ще спи с бебето, а Даниел с малкия. Няма да са всички заедно.
Дано осъзнават какво им предстои, защото отглеждането на 2,3 деца не е никак лесно ако нямаш помощ.

# 49
  • Planet Earth 🌏
Че те си имат помощ. Майка й не живее ли с тях? Grinning

# 50
Защо Наска и Даниел никога не пускат въпросници, хората ще ги залеят..

# 51
Че те си имат помощ. Майка й не живее ли с тях? Grinning

Не
То има ли място… ако не бяха направили цяла стая гардеробна, можеха да имат една стая за гости или евентуална бебешка стая като се роди новия член.

# 52
Обаче как е възможно майката на Емилия и Емилия да са в такива близки отношения с цялото семейство на Даниел ми е доста странно, а Наска да няма никакви отношения с роднините му. Това положение би било доста трудно смилаемо за всеки мъж покрай Емилия. Там вече е доста видно, че отново има разлъка.

# 53
Тя май Емилия и майка й са близки със семейството, само когато тя е разделена с гаджето.

# 54
Според мен Емилия и не иска сериозна връзка каквото и да говори. Струва ми се,че си е добре в положението което е и от помощта на семейството на Даниел не би се отказала. Не и лесно на Атанаска постоянно да се навъртат бившата и роднините ѝ.

# 55
Според мен пък Емилия иска и търси сериозна връзка и брак. Струва ми се, че тя колкото и да е хубавка не умее да оплита мъжете. Ако бях на мястото на Атанаска и на мене щеше да ми е неприятно, нея само Генерала я харесва, личи си, че й кака Мими не й фен, предполагам самата Атанаска е допринесла затова. Историите в това семейсто са наистина като от някоя сапунка.

# 56
Започва да ми става жал за Атанаска, Даниел винаги я снима в кофти моменти , вече си мисля ,че нарочно го прави, за да има интерес към профила му. Жената си го познава, разбирам я защо не иска  повече деца.
Емилия трябва да е благодарна на Наска, че я е спасила от Даниел!
Той все пак не й се е паднал от лотарията! Съвсем съзнателно е драпала  да прекрачи прага в Абдовица, хич не е е за жалене...
Във връзка с Георги и майката на Емилия аз се зачудих дали не съм чувала, че тя е лекар?!? Възможно ли е да е по тази причина там?

# 57
Някой беше писал,че е юрист. Да не би да е юрист на болницата.

# 58
Аз от Q&A на Емилия съм чела, че родителите ѝ работят на престижна държавна работа. Каква е не уточнява.

# 59
майката на Емилия е помощник-нотариус. Бащата не знам.

Даниел да се вземе в ръце като баща и да научи сина си, че всеки си спи в леглото. Едно на ръка двойния стандарт, че Еме не може да спи при баща си, ама и при положение, че момчето си има огромна детска стая, няма оправдание дете на 3+ да спи при родителите си.

Общи условия

Активация на акаунт