БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 35 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Според мен Наска не е по пиенето и смятам, че това е едно от нещата, които я дразнят много в Даниел и биха били потенциален проблем за тях. Емилия може би малко се изхвърля, но пък ако наистина пие толкова, добре е, че си дава сметка и дано си коригира нещата. От въпросите днес ми се стори, че май още си е с Петър

# 571
  • Пловдив
Наска сама е решила да си носи кръста, но това вече е минала история,  участниците нямат драма, та ние ли трябва да ги съдим. Изобщо не симпатизирам на Наска, вярвам и ,че има карма ,но минала история. А че Емилия е на светлини години в доста отношения в факт, като почнем и от отглеждане на детето дори, тя си е гледала Емели и то почти основно  ,а малък Дани при баба Сийка. Доста са нещата с които дразни Наска. Млада е има време да се научи.

# 572
За алкохола Емилия го каза със сарказъм. Атанаска не пие, много хора го потвърдиха.

Човека, който пие е Даниел. Той е много напред с пиенето.

# 573
  • Пловдив
Не е само Даниел, цялата фамилия са 🤣.

# 574
Атанас само го конкурира, но човека се лекува. Даниел дори не осъзнава.

# 575
Атанаска пак направи профил да плюе Емилия. Мразела пиещи жени😃 Защо бе, ние жените не сме хора ли да пийнем по някое вино? Аз пък мразя майки , даващи близалки  и други боклуци на децата си, за да им се махнат от главата.

# 576
  • на пистата
Само Атанаска не ме.бяха наричали 🤣🤣

# 577
  • София-Лагера
Aз на последната почивка с приятелки преди 10 дни си отворих бутилка розе в 12 часа и си я изпих.

# 578
Ауууу, Деси, цяла бутилка вино! Веднага да отидеш на лечение!😅

# 579
От днешните сторита на Емилия не разбрах защо държавното училище не е опция за Емели.
На много по известни хора децата ходят в държавни училища и не им се е случило нищо лошо. Емели Бачорски не е дете на Дейвид Бекам все пак. Не вярвам папараци да стоят и да я снимат пред училището или учителите да се претесняват, че и преподават.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:50 от Jules

# 580
Това за частното начално училище Емилия можеше да си го спести ако наистина са я питали..много лично решение обвързано със сериозни финанси. Предполагам тя има предвид, че би им бил удобен транспорта и разни други услуги за заети родители. Даниел обаче е с три деца не знам дали би плащал и за трите

# 581
От днешните сторита на Емилия не разбрах защо държавното училище не е опция за Емели.
На много по известни хора децата ходят в държавни училища и не им се е случило нищо лошо. Емели Бачорски не е дете на Дейвид Бекам все пак. Не вярвам папараци да стоят и да я снимат пред училището или учителите да се пртесняват, че и преподават.
Прозвуча сякаш нещата не зависят от нея. Същото и с частната детска градина. Емилия си беше супер доволна от бамбукинди, ама Даниел е натискал за градина в края на града, за да му е близо до офиса. Логистично за Даниел наистина е по-удобно, а и в крайна сметка който плаща, той определя правилата.

# 582
Звучи сякаш той води Емели на градина, което вече се случва на високосна

# 583
Ами нормално е двамата родители да избират училище и детска градина. И не става дума само за финанси, а за транспорт и др. екстри. И мисля още е рано да се търси училище, все пак детето е само на четири.

# 584
Детето е на 5 родено е август и предполам другата година ще е в предучилищна

Общи условия

Активация на акаунт