БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Гледах сега рийл на Роза- според мен са щастливи с майка си в София. Доста време прекарва с баща си и Емели.

# 646
Новото рийлс видео на Даниел е отврат Astonished Защо някой би си помислил, че ще спечели клиенти за механата си, като показва как някой плюе в чиниите… пък дори и “наушким”

# 647
# 648
Новото рийлс видео на Даниел е отврат Astonished Защо някой би си помислил, че ще спечели клиенти за механата си, като показва как някой плюе в чиниите… пък дори и “наушким”

Не съм расист изобщо, обаче, тези беззъби циганки да готвят…. В кухнята храната трябва да е най-важното за един ресторант, а тук само стари циганки за персонал. Не знам какви кулинарни умения и знания имат, но всеки добър ресторант има готвач професионалист, а тези жени приличат на общ персонал. Гнусно е за мен, тези хора не разбират , че има и лоша реклама. Ако четат тук, дано наемат по-добри готвачи, дайте по висока заплата - от това ви зависи и печалбата. Оркестъра мангасари, готвачите - мангасари, ами и клиентите няма да са по различни. Никога няма да ям тази храна.Бляксс

# 649

Радина си е с мъжа.  Значи е с тях, не с нея.

# 650
Явно са по двойки, ама се прави на ощипана. Как пък ще светна като лампа на почивката на приятелката ми и мъжа й.

# 651
Той Пепе пускаше сторита от Дубай дни преди Вероника да обяви, че заминава ..
Явно тя след тях е решила да иде ..

# 652
Явно има някаква игра с някой приятел на Пепе. Може би с него е отишла няколко дни по-късно. Едва ли е заминала сама да им свети.

# 653
Естествено Grinning Ние доматите не ги ядем с колците Wink

# 654

Вероника пусна сторита от Атлантис Роял в Дубай.
Този хотел е абсурд да си го плаща сама. Откриха го преди малко повече от година, Бионсе пя на откриването, целия каст на Дубай Блинк беше поканен за да го рекламира и най евтината стая е 2000 долара на вечер. Апартамента стига и до 5000 долара.
С нейната маркетингова агенция все си мисля, че го плаща сама.

# 655
  • София
Да започваме да гадаем кой е новия на Вероника ?🤣

# 656
Без да знам колко струва хотела, ми е ясно, че Вероника не си плаща сама честите пътувания тук и там. Не сме толкова тъпи. Да не се прави на много работна.

# 657
Отворих и сторитата, хеликоптер, вечери, че не плаща сама е ясно, или работи само за тези няколко дни. Друга ми е мисълта - защо хората ся толкова алчни, глупави и егоистични. Спомням си лейди Даяна - цял свят обичаше тази жена, заради доброто и сърце, а тези момичета дават всичко , за да харчат - и на никоя от тях не им минава през ума и сърцето да направят някоя добрина, а само да харчат. Боже колко са бедни тези хора. Гледам и Бачорски , атанаска с ботуши и тениска , с евтина жилетка и чанта в щампи на М.Корс. Бедни и глупави, да ви кажа момичета аз се отказвам да ги коментирам повече. Те са пример какви не трябва да бъдат младите момичета (защото дами не мога да напиша дори) Готови на всичко за пари. Атанаска казваше , че не иска деца - а второ ще ражда. Бащата на Даниел в предаването каза “ атанасия е грос майсторки  ход на даниел” и е така - трофей. Умна жена не би позволила мъж да се държи така. Даниела говори за нарциси, а Даниел е точно такъв мъж! Колко красива картинка са всички, а реалността убедена съм, че е различна!!

# 658
Всъщност ние не знаем дали не правят добрини/дарения примерно/. Даниел постоянно публикува различни кампании и предполагам участва в тях ..
А относно Даниела точно тя е абсолютен нарцис, така че би било хубаво да се занимава с Никса и да спре с напъните за втора Кобилкина. Бачорски може и да е нарцис, но поне е постигнал нещо.

# 659
По принцип не може да знаем дали не правят добро и не даряват на нуждаещи се. Тези неща по принцип не се афишират.

Иначе да и хеликоптера в картинката. Със сигурност тази почивка с тези места й струва няколко месечни заплати. Даже подозирам, че и за това се е развела. Разбира се, само спекулирам. Да харчат като има кой да им дава. Не ми пречи. Не е от моя джоб. Обаче нека да не се правят на много успешни, работни, богати. Това не ми харесва, че създават илюзията на малките момичета, че са топ мацки, а ако не си лягат с правилния, нищо от това няма да имат. Просто да не се бият в гърдите. Особено Вероника е с такова самочувствие, а всъщност… да не продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт