Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 150

Ето го.5лв струва с шишето,но трайността е уникална.Собственичката ми се разкрещя,когато я попитах за марката и каталог...Ужас...
Преди няколко дни гоних една жена по центъра на града,за да я питам за парфюма й. Тя ми каза името и магазинчето...
Имам оригинала и на Мартинез,но този ги бие по трайност и двата.
Направо нямам думи, как е възможно такова отношение. Имам чувството, че сме в студио Х. Изобщо как ще продаваш нещо за ползване без да има обяснение какво е и какво съдържа, кой е производител и всичко което е редно за една нормална търговска дейност. Тоя хора не са в ред и отгоре на това се карат все едно даром ти го дават с клизма...

# 151
Подозирам, че тайната им няма да остане дълго скрита...

# 152
да им имам и тайната 🤣
Гиза скоро ще пусне на byredo и ex nihilo, но не знам кои.

# 153
Аз днес съм с Уханието на Гиза под формата на  масло,страхотен ,трайност над 12ч на кожа
Ако сипго взема на спрей как ще е,по-слаб,по-силен.
При мен спреят е безумно траен,а стаята,в която се пръскам е както с ароматизатор-излъчва яко,но определяно не е моят парфюм,задушава ме и според мен ще стане супер полулярен като бакара.Всички казват на Гиза,че едно към едно с оригинала.

# 154
Интересен начин за продажба, ако някой се отнесе така с мен не само че няма да му купя "продукта", ами ще им пратя и проверка през КЗП на неведомите бъркочи. Пък ако ще и много да са хубави.
Но да сме по темата...
Тези дни взех от lidl agua marina за лятото. Хубав е, води се имитация на Acqua di Gioia. Но го купих защото ми се стори идентичен с един мини Avon Sea of Capri който вече не се продава (ясно че и той явно е бил вдъхновен от Armani-то). Доста силен и траен, но те лидълските в 100мл шишета всички са ми се стрували силни досега.

# 155
Момичета, попадали ли сте на сполучлива имитация на Addict 2?

# 156
Bargello мисля, че го имаха ,но не съм го пробвала.

# 157
  • 🌊
Аз както бях леко "хмммм" от отношението в Гиза, не мога да си представя някой да тръгне да ми крещи, че и на всичкото отгоре да купувам от нея. Трябва да има една сръчност в това да продаваш, хем да накараш клиента да мисли, че е невероятен труднодостъпен продукт, хем да иска да го купи и да привлече още хора.
Но анонимни бутилчици с кофти отношение... Фродо си го е казал
Скрит текст:

# 158
На DP беше много хубав Адикт2, но не съм го виждала в България от години

# 159
  • Deutschland
В Рефан си го има това грозно отношение към потребителя. Не навсякъде, но на много места.
Едно време купувах Роксан от малък магазин от сорта на тези за лев. Ама, купувах на литри. Собственикът обаче се почувства длъжен един ден да ме информира, че жениците в града ползвали La costa оригинал, пък аз съм се излагала с ментета. То защото La costa е чудо невиждано. Каза го с такава надменност, че ми стана смешно. Дали стъпих там повече? Не!

# 160
  • Истанбул
Просто не се е родил човек на този свят за да ми каже,че се излагам с "ментета".Още повече,че това не са ментета а аналогови парфюми.Имам и оригинални и аналогови.Ползвам си каквото ми душа иска.Ама заради всеобщия хайп по някой новоизлязал парфюм и напомпване от страна на инфлуенсъри  ,е няма да стане !Одеве подреждах есенните си парфюми и гледам на D@P Addict ,купуван през далечната 2010 .Не е мръднал!Упойващ,гъст,характерен.🥰😍

# 161
  • Сливен
В Сливен има едно магазинче на Рефан  сигурно от 90-те години или откогато съществуват,дамата е изключително любезна и внимателна.Имаме и Мартинез ,там пък е едно младо момиче ,с такава страст обяснява за парфюмите и има желание за работа.В ДиП дамата също е много приятна,имаме отскоро и на Парфен,там само като има видя през прозореца намусените им физиономии и ми се отщява да вляза.
Аз работя с хора,клиенти цял живот и ме дразнят неща като непоздравяване,натрапване на мнение,намусени физиономии.

# 162
oesi ,аз също съм от Сливен и Рефан си наливам от Камелия. Винаги са отзивчиви ,обясняват и обслужването е на ниво.
Но за жалост точно в нашият квартал ,където ми е на една ръка разстояние има Рефан ,но обслужването е под всякаква критика и за това ходя в центъра.
В кв. Дружба на пазарчето има едно магазинче на което пише Рефан.
Имаш ли идея дали са заредени и дали изобщо има парфюми там?

# 163
  • Сливен
Аз си вземам от магазина,който е на главната ,продават там и бельо.За Камелията ,не знаех,че има на Рефан,там обслужването винаги е добро,моя съученичка от много години работи там.

# 164
Аз си вземам от магазина,който е на главната ,продават там и бельо.За Камелията ,не знаех,че има на Рефан,там обслужването винаги е добро,моя съученичка от много години работи там.
Аз също пазарувах преди в началото на главната ,но с тези капки се увеличава цената ,а плюс това при нея цената е по-скъпа.
Последно ако не греша беше 1,80 лв. за10 мл. и 0,09 за капка.
А на Камелията не слагат капки ,защото парфюмите са им с капки ,така са ми казвали тези ,които ме насочиха там. На Камелия 10 мл. са 1,50 лв. и доволно си купувам от там.
Другото което е там можеш да цъкнеш списъка ,казват и кои са новите парфюми и дали има такива. Майка ми каза ,че е ходила тази седмица и са и предложили да помирише новият им парфюм. Лошото е ,че не може нито номер да ми каже ,нито кой е парфюмът. Но ако отида тази седмица ,ще разбера.☺️ Ако ти отидеш ,пиши да кажеш кой е парфюмът. 🌹

Общи условия

Активация на акаунт