Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 214
  • 746
  •   2
Отговори
# 300
Благодаря. Много объркана страница. Някак успях да видя каталога. Какъв е този парфюм Бял питон на Мансера? Ще ходя да си търся очилата, ако изобщо съм прочела правилно...
На каква цена са? И това не намерих къде го пише
Малко е трудно докато се ориентираш ,но свикнеш ли е лесно.
Има написани едно под друго парфюмите ,женски ,унисекс и мъжки.
Кликваш и излиза целият списък.
Тези със синьо ако не бъркам са на промоционални цени.
На един ред пише номера на парфюма ,самият парфюм на кой е ,мл. и цена.
Аз тази седмица си поръчах две стотици на промоционална цена.
Страхотни са. И дори си мисля ,че са много изгодни по простата причина ,че пръскалата им са най-добрите. Пръскат на фина мъгла и така парфюмът много бавно се изразходва ,колкото и да се подновява през деня.
Ако погледнеш на долу има обяснения и списъци ,които можеш да изтеглиш ,които изглеждат ето така и има парфюми ,които примерно ги няма в този списък на страницата.

# 301
Благодаря. Много объркана страница. Някак успях да видя каталога. Какъв е този парфюм Бял питон на Мансера? Ще ходя да си търся очилата, ако изобщо съм прочела правилно...
На каква цена са? И това не намерих къде го пише

Мансера нямат бял питон , имат wild python.
Силно белоцветен парфюм, мен ме задушава.

# 302
В този линк виждам, че продават и имитации на аромати от Avon. Някой срещал ли е имитация (или просто подобен аромат) на стария (зелен) Always?

# 303
В този линк виждам, че продават и имитации на аромати от Avon. Някой срещал ли е имитация (или просто подобен аромат) на стария (зелен) Always?
Защо стария? Не се ли предлага вече или е променен? Аз също го харесвам, но е изключително нетраен върху мен.

# 304
На сайта на Avon има парфюм Always, който е розов на цвят и със съвсем друга пирамида от зеления, който спряха да продават преди сигурно вече повече от 10 години. Вие от къде купувате от зеления?

# 305
Извинявам се за белия питон. Без очила толкова 😐

Обичам бели цветя и облаци от такива. Жалко, но им го няма в наличните към момента

# 306
няма за какво да се извинявате Simple Smile
И аз харесвам бели цветя , добре че имам малка мостра от него , много е силен, даже утре ще го пробвам пак да си го припомня.

# 307
В оригинал ли го имате или от Лорис? Ако случайно се появи наличен, да зная дали си заслужава

# 308
в оригинал , като цяло мансера и монтал не са много за на сляпо, ако имате възможност пробвайте.
На имитационните хубавото е че дори и да не ви допадне , няма да е голяма греда.
Имаше питане по-рано за имитации на Бакара, Мансера имат : Instant crush
и Swiss Arabian: Gharaam
Тези 2та съм ги пробвала и са много добре направени според мен, на swiss arabian цялата тази серия е много добра и си личи качеството.
Чела съм за mauboussin : in red mauboussin,  че е близък до бакара.
Имам няколко парфюма на марката и съм много доволна, трайни са и цената им е много прилична.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:06 от jarkira

# 309
Хора, в издирване съм на мъжки парфюм от арабските версии като че ли, типичен мъжкарски аромат. Заглеждам Alhambra Perseus, имитация на Pegasus на Марли, но не знам дали няма да е твърде сладък. Човека ползва Aqua di gio, Invictus няколкото му варианта, Sauvage.. класики и масово харесвани.

# 310
Добро утро на всички!
Искам да споделя нещо, което забелязвам от известно време. Винаги съм уважавала и харесвала имитаците на марковите парфюми,  защото (поне за мен) оригиналите в момента са неоправдано скъпи и надценени, а в същото време доста разводнени. От някакъв период, обаче, въпреки усилията ми и искреното желание да попадна на нещо, което ми допада и удовлетворява моите не толкова взискателни и изискани сетива, установих, че не мога да попадна на трайна и добра имитация. Продължих настоятелно да търся, опитвам и купувам, но не и не, не става. Улавям се, че само оригиналите, и то на шепа парфюми припокриват до някъде изискванията ми, които пак повтарям изобщо не са високи. Не знам на какво се дължи понижаването на качеството на имитационната парфюмерия, но това е факт, който изобщо не ми харесва. Sad

# 311
Това , което съм чела е че има промени в законодателството на Европейският съюз спрямо съставките в парфюмите.
Има забранени съставки , които се заменят с нови формули.
Идеята е да не са вредни и да не се използват животни .
Това е една от причините.
Зависи и от композицията на парфюма, комбинацията уд + роза, шафран винаги е силна.
Арабските парфюми много се купуват напоследък, но повечето от тях си имат химична нотка, няма как парфюм 100мл ,то шише, то опаковка, транспортни разходи, печелба и цена 25лв например. Какво да има вътре освен синтетика.
Хубавите парфюми с масла и качествени съставки са на по-висока цена

# 312
Доста професионално отстрана на Парфен

# 313
Хора, в издирване съм на мъжки парфюм от арабските версии като че ли, типичен мъжкарски аромат. Заглеждам Alhambra Perseus, имитация на Pegasus на Марли, но не знам дали няма да е твърде сладък. Човека ползва Aqua di gio, Invictus няколкото му варианта, Sauvage.. класики и масово харесвани.
Aqua Di Gio  не е мъжкарски аромат, а лек и летен. Ако харесва такива, вижте Megamare на De Marli, Gucci Guilty, Issay Miyake, VIP на Carolina Herrera, Man in Black Bulgari, Scent Boss. Ако ползва оригинали, дубайските варианти не са ок, защото не са оригинала. Моят мъж признава само оригинал и ако той е като него, ще се мръщи 😂🤣

# 314
Момичета и момчета, в емаг открих едни l'atelier erin perfume аналогови, гледам турски са, но понеже са ми тотално непознати, случайно някой да ги е ползвал?
Също така идва времето на черния петък, ще се радвам да споделите къде кога ще има намаления, ако знаете 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт