Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 029
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Демон,виж,не се влияй от мнението ми👍🏻,ако ти харесва,супер,масово се харесват Бакари и Извънземни,но моят нос просто не ги харесва.Всичко е субективно.Последната имитация,която харесах беше Devotion Заг, много добър сиаж и не я различих от оригинала,може и да се заблуждавам,но така я усетих.Също irish кожа Мемо на Заг ме плени,много добър dupe.Не са нещо уау,за което да посягам всеки ден,ако притежавах оригиналите,щяха да останат в забвение,нотките им са интерпретирани в десетки други неотличителни парфюми,затова не бих им платила ориг.цена,но пък по 15 мл да си имам за разнообразие,по-ми харесва идеята.Общо взето това е приложението на имитац.парфюмерия при мен.Минимални покупки на интересни аромати,които бих носила, чат-пат,но не бих полудяла да платя високата цена на оригиналите.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 13:09 от Calabria

# 91
  • София
Ново от Le Parfum :

# 92
Вчера си взех "Дракона" -Sehr Lattafa ,днес разбира се съм с него:) Тъна в блаженство.Много добре се усещат бадемите и тонката на фона на ванилията. Дали са го най-близък до Tom Ford Vanilla Sex, но за моя нос нямат нищо общо. Цената му скочи,кой взел, взел  Laughing Снощи си пръснах на китката на лягане и сутринта все още леко се усещаше. Нареждам си го в любими плътно до Khamrah Qahwa Lattafa.
Сутринта излизам от входа,качвам се в колата, виждам Atti (любима парфюмна Фея,която живее в съседния вход),отварям прозореца на колата и и казвам:'Ела да ме помиришеш,мириша страхотно". Тя идва,помирисва ме и казва" мм,ама аз това още като излязох от входа го помирисах" Laughing Ароматизирала съм предблоковото пространство доволно Satisfied

# 93
Вчера набързо си пръснах с четирите нови на Мартин лъв и ми направи впечатление Franc Boclet Cocaine.
Интересен и свеж аромат, но ми се омешаха ароматите и много не мога да кажа.
Във Фрагрантика оригинала има 3.20 рейтинг което ме озадачи и май е най-ниският рейтинг дето съм виждал изобщо.
Ще се радвам и други да споделят впечатление от него и другите им нови.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:55 от Versace_Dreamer

# 94
  • София
Versace_Dreamer тествала съм Cocaine на SanSiro мналата година в Одирн, от някаква по-специална серия беше, към 50 лв. Помня че беше УАУ-УАУ, едвам се сдържах да не го купя. Не знам как е както трайност и т.н, но беше разкошен аромат. Ще разгледам МЛ и ако намеря къде в София да тествам, с удоволствие бих.

# 95
Кои номера са при Martin Lion и SanSiro?

# 96
Днес в един град влязох в Елитис. Имаше пълен набор тестери на ML. Всичко, което пръснах слаба работа.Относно Кокаинът и на тестер същата вода, също като този който закупих онлайн.

# 97
Взех си малко количество от Guidance на заг и дълбоко съжалих. Нищо общо с това на гиза. Гиза са велики, такава трайност, толкова фин и добре направен аромат. На заг е просто нещо синтетично, което се превръща в пластмаса на кожа. Пробвайте по-дълго време, преди да купите.

# 98
никъде няма ли промоция

# 99
  • Стара Загора
Взех си малко количество от Guidance на заг и дълбоко съжалих. Нищо общо с това на гиза. Гиза са велики, такава трайност, толкова фин и добре направен аромат. На заг е просто нещо синтетично, което се превръща в пластмаса на кожа. Пробвайте по-дълго време, преди да купите.

И аз си взех 10 мл на Заг, и се учудих какво му е толкова харесвано, едно нещо като нищо....
Сега вече е ясно, и може би ще взема за проба от Гиза.

# 100
На Гиза е страхотен, но скоро мисля да мина до Заг да пробвам новите.
Иначе ще пълня Магнетизма и
Черешката на Ескада  и Екстаза на Нина Ричи - носят ми есенно настроение.

# 101
Аз да споделя за парфюмчетата на Евгения Борисова, които чаках с толкова и нетърпение (изпратиха ги 10 дни след като направих поръчката. Уведомиха ме, че поради обема от работа, изпращането ще отнеме м/у 7-10 дни),
и скептицизъм, след получените отзиви.
Поръчах Шанел - Coco noir и Омниа на Булгари- четох, че тя вече е спряна (Омниа-та), но пък много ми хареса! Не мога да описвам ароматите, този нов свят го отрих като открих групата тук, преди около година, и дори в началото се чудех как така всеки ден нов аромат, е, сега- виждам колко е хубаво да се наслаждаваш на нещо различно всеки ден или пък просто, когато ти се прииска нещо друго .. та така, малко лирично отклонение.. Но исках да кажа, че Омниата е някак- хем подправки, хем не ми е супер тежка, има нещо свежо сякаш, интересна ми е като аромат, много ми допада. Самият парфюм - в първите няколко секунди удря леко на спирт, но бързо изчезва. Иначе не е супер силен и траен (четох същото всъщност и за оригинала). И предвид, че аз не обичам да се нося в облак, сякаш не е толкова зле, за ежедневна употреба дори много добре.

Coco Noir - също ми харесва; слушах една мацка, че го класифицира нещо между Мадмоазел и Коко, т.е. има леко ретро уклон. Трайността е по-добра, но пак не е нещо зашеметяващо, но за мен както споменах е ок, така мога по-спокойно да си ги ползвам, че ежедневието ми съвсем не е толкова “glamorous” 😁 (без да искам да обидя никого, важното е всеки да си носи ароматите, които му доставят удоволствие или му правят деня по-хубав Simple Smile .. може би ми трябва и на мен още малко време, още година Wink )

# 102
Взех си малко количество от Guidance на заг и дълбоко съжалих. Нищо общо с това на гиза. ..
И аз си взех 10 мл на Заг, и се учудих какво му е толкова харесвано, едно нещо като нищо....
Сега вече е ясно, и може би ще взема за проба от Гиза.
При мен разликата както вече писах е основно в началото,на Гиза е по-плътен и лешников,на Заг е по-лек и крушов,но чак голяма разлика не усетих при мен. И двата са много хубави.
Въпрос на възприятие!

# 103
  • Deutschland
Писах лятото, че жената в магазина на Рефан, в който ходя всеки път и всеки път ми вдига скандали за нищо, ми даде два тестера на Парадокс и на Jadore l'or.
Ами Жадора е прекрасен, много цветен и много траен. На моята кожа усещам основно момина сълза. Очаквах нещо мега тежко, защото парфюма е на Francis Kurkdjian, но не. Прекрасен флорален аромат. Не го намирам в списъците, не знам имат ли го, спрян ли е, тепърва ли ще пуска, а и жената не ми каза разбира се. Бих си купила поне 100 мл, нищо че зимата не е много за цветни парфюми.

# 104
  • София
Рефан много добре са се справили с Мод Блуш на Ариана Гранде! Много добра имитация на оригинала!  Вчера бях с него. От 9 ч. до 19 ч. усещах аромата - нежен, има лека сладникава нотка. Има си и облак. Направо парфюмчето е супер!   Много мой аромат! Simple Smile Номерът е 313.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 15:32 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт