Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 307
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Това от имитациите ли е или аз нещо се бъркам? Доколкото разбрах the demon и Hariela нея визират

# 121
Вярра, а кое е магазинчето, къде се намира във Варна?

Аз да споделя, че във Варна попаднах на магазинче на Рефан, където толкова капсуловани на едно място не съм виждала. Почти нямаше някой за който да попитам и да го няма капсулован.
Относно жасминa, Pure poison и Beauty на СК са ми сред тези, в които се долавя най-отявлено

# 122
  • Sofia
Да, Bambie , имитация на Portrait of a Lady

# 123
The 13, аз понеже не съм от там, та обяснението ще ми е майко мила .. Пресича се на пешеходната пред ВИНС в посока центъра. Намира се почти срещу един доколкото разбрах много скъп хотел, който е на самата улица.

# 124
Срещу хотел Графити е магазинът на Рефан.

# 125
Благодаря 😁

# 126
Да, благодаря ви. Знам го, това е магазинчето, където и аз по принцип си ходя- най- ми е под ръка, а и момичетата, както и един път на собственика попаднахме- са много готини винаги.

Прегледах някои от марките в заглавния пост- да търся Омния и Коко Ноа.. на телефона по-бавно става. Омниа- гледам Рефан я имат (или са я имали?.. трябва да проверя). Видях и, че Дивайн я имат, иска ми се и техния вариант да пробвам 😀
Коко Ноа пък не видях друг, освен Евгения Борисова да я предлага, а пък тя разпродава всичко.. ще чета още,но, ако някой знае нещо за тези два парфюма- кой ги предлага и дали са добри, ще съм благодарна! 😊

# 127
Това от имитациите ли е или аз нещо се бъркам? Доколкото разбрах the demon и Hariela нея визират
Да,аз ползвам този и е имитация на Portrait of the lady Frederick Male. Други имитации не съм пробвала

# 128
Не можах да го понеса този artist 1.
На мен не ми допадна, може би комбинацията роза/пачули, като розата я усетих червена,тежка роза. Някакси ми донесе тъжно настроение и бързо се разделих с него.

# 129
  • София
Заг подсказват кои ще са двата им нови аромата :

Сещате ли се за първия? 🙂

# 130
В Дивайн има намаление на парфюмите, на цена 26 лева.

# 131
Здравейте,имам нужда от помощ-на коя марка Montale Intense Cafe e номер 031?Купих го от физически магазин,1:1 е с оригинала,който имам,но продавачката отказа да ми каже коя е марката на имитацията..

# 132
  • София
Днес от 6 30 ч. До сега разносвам Императрицата от Парфен - още го усещам. За мен е 1:1  с оригинала. Разкошен!

# 133
Здравейте,имам нужда от помощ-на коя марка Montale Intense Cafe e номер 031?Купих го от физически магазин,1:1 е с оригинала,който имам,но продавачката отказа да ми каже коя е марката на имитацията..
На флакона не пише ли нещо..?

# 134
На флакона не пише ли нещо..?
Само 031.Тайна била марката....Не могла да ми каже..
Трайността е брутална..
10-ина пъти си мих китката и
още много силно мирише.Видях,че и капки сложи,но едва ли е Рефан..

Общи условия

Активация на акаунт