Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 259
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Oesi, къде има парфюми на DP в Сливен? Може ли адрес?

# 166
Момичета,
онзи ден на летището за пръв път подуших оригинала на Нилските градини на Hermes и се в-л-ю-б-и-х! 😍
Има ли тяхна имитация, която да се доближава?

# 167
Здравейте!
Oesi, къде има парфюми на DP в Сливен? Може ли адрес?
Ако не греша са точно до магазина Берьозка в центъра.

# 168
Обожавам ниските градини и аз ще чакам за мнение за добра имитация.
Днес се разнасям цял ден в облак от блаженство с Bois Dore Van cleef от misterscent  е много му е хубав. Познавам и оригинала и мога да кажа, че го е пипал много сполучливо. Усещам, че бързо ще му видя сметката 😁😁😁
Чакам новите на Гиза да видим ще дали ще има
 нещо пикантно и там...

# 169
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Търся сполучлива имитация на Calvin Klein Eternity Aromatic Essence for men.

# 170
  • Сливен
да,до берьозка е

# 171
Тези дни разносвам нови, позабравени стари неща, на нов глас, този път от Мартинез: Галоп и Мон Гарлен. Не са достатъчно трайни (при мен май нищо не е), но са много добре направени. Галопът е по-добър от този на Дивайн и е малко по-траен, по-остър е от любимият ми вариант на Гиза, но той вече не съществува. Мон Гарлен е по-наситен и сладък от варианта на Гиза, нещо като зимна версия. За мен Мон Гарлен на Гиза е най-опияняващия компот от череши и посягам към него винаги, когато ми трябва нещо неангажиращо, но мадамско. Мартинез също добре са се справили, тъкмо за есен-зима, като са добавили екстра захар.

От мила форумна душа получих разменен Воаяж на Ермес, който беше точно това, което се надявах и ще го нося, когато имам ситуации, в които трябва да всявам респект. Много отдавна го исках, отива директно в унисекс кутията.

Бях и в Дъглас и Съркъл да пробвам разни неща с надеждата Барения да е новия Галоп, и да харесам нещо, което да си поискам за Коледа, но нито Барения е достатъчно добра, нито намерих топъл аромат, който да не е задушлив и мускусно биещ на Ерба Пура.

Започвам да събирам пари да подновя Белуга и да пробвам някои от новите, които изкараха напоследък. Хайде похвалете се, ако вече сте ги пробвали Simple Smile

# 172
Белуга е изчарпан , но от Гиза каза, че до края на годината ще го поднови.

# 173
Обожавам ниските градини и аз ще чакам за мнение за добра имитация.
Днес се разнасям цял ден в облак от блаженство с Bois Dore Van cleef от misterscent  е много му е хубав. Познавам и оригинала и мога да кажа, че го е пипал много сполучливо. Усещам, че бързо ще му видя сметката 😁😁😁
Чакам новите на Гиза да видим ще дали ще има
 нещо пикантно и там...

Аз също харесвам Нилските градини. Имитацията, която аз нося е на Мартинез. Хубава е многo, но не съм сигурна колко е близка до оригинала, тъй като не съм ги сравнявала паралелно. Не е достатъчно трайна, но и оригиналът не е. ☺☺☺

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:43 от Bonbonche

# 174
Bonbonche, да и оригинала не е  много траен, така е. Ще си го взема от Мартинези, аз в общи линии съм доволна от тях.

Я кажете сега на какво ще наблегнете за студените месеци. 😁😁😁
Сега чакам new York Nights Bond9, от много време съм му хвърлила око с този карамел 😊ще го видим как ще е...

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:55 от Ilianapetrova

# 175
Някой може ли да каже този парфюм на кой от оригиналите отговаря?

Връхни нотки: бергамот и цитрусови плодове
Сърдечни нотки: жасмин ,цветни тонове ,розово дърво ,иланг-иланг
Базови нотки: кедър ,пачули ,мускус

Купих си го от ДМ. За първи път го виждам и реших да си го взема на сляпо. Оказа се страхотен.
Нежен ,идеален за всички сезони ,ароматът се води дървесен.
Ненатрапчив ,свеж и доста дълготраен предвид цената.
Харесала съм си още два от марката и ,ще си ги взема.
Редовна покупка ми е на Elode Claire ,който е имитация на Chloe.

# 176
Бутилката ми навява асоциации с Coco Mademoiselle Chanel, по пирамида има доста сходства също.

# 177
Момичета, благодаря за адреса на DP!

# 178
Това ще са следващите, които ще бъдат пуснати от Гиза, като не знам точно кога ще се случи това. Както се вижда, ние мъжете сме доста ощетени този път. Не съм писал марките, но всеки може да провери във Фрагрантика:
1. Fleur narcotique extrait.
2. Brompton immortals.
3. Opulent shaik gold edition women.
4. Beatiful magnolia intense.
5. Royal saphire.
6. My way nectar.
7. Vanilla candy rock sugar 42.
8. Rouge chaotique.

# 179
Здравейте,може ли да ми препоръчате добра имитация на Сантал 33 на Ле Лабо

Общи условия

Активация на акаунт