Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 270
  • 746
  •   2
Отговори
# 240
Момичета, толкова ви благодаря за милите думи и топлото отношение. Наистина ме усмихнахте!!! Благодаря ви! Бъдете здрави и благословени с най-хубави неща в живота. Може да не съм се включвала от много време по ред причини, но ви чета и ви се радвам много често. Прекрасни сте! Май е хубаво да споделя поетапно впечатленията, които понатрупах в последните две години пробвайки и разносвайки доста неща.

Много ви благодаря за споделените мнения и препоръки! Версията на Зара за мен не е толкова впечатляваща. Относно Untold- Armaf, аз го харесах от служителка в семейната ни фирма, около която също се носеше облак, но с моя не е така, когато го сложи снаха ми също.
Поръчах версията на Lazurde, ще я пробвам с интерес и ще споделя. Много благодаря

Oтносно Оud Satin Mood ще пробвам с интерес на Сан Сиро. От 15 години не съм пробвала нещо тяхно. А този парфюм има много добра реплика Baroque Satin Mood- Maison Alhambra, за която беше писано и тук неотдавна. Наистина много добро копие, с трайност над 8 часа и добра наситеност. За цената си от 35/40лв. за 100мл е повече от отличен. Горещо препоръчвам! Имам и версията на Мартинез от когато беше намалена, мисля, че вече не е налична. Тяхната версия не е толкова добро копие, но сама по себе си е много приятна. Трайност около 5 часа с добра наситеност.

Виждам, че се коментира Сантал Роял на Гиза. Според мен е много, много добро копие. Със страхотна трайност и много близко до оригинала.

# 241
  • Deutschland
И аз се радвам, че allforone се завърна.
Сантал роял на Заг е много, много сполучлива имитация. Подарих го обаче, защото беше твърде хард за вкуса ми.

# 242
Тръгнах към Заг с идеята да пробвам Vanilla Diorama Dior. Жената каза, че само по поръчка. Не бил от много купуваните. Не съм голям ваниломан и не ми се рискува. Четох назад, че бил доста алкохолен. Нямам против алкохола , но зависи все пак. Втори път пробвам тяхната Лира и нещо все ме спира. Като се застуди пак ще я преслушам. Искам да намеря имитация на Герленската рокля. Рефан го имат само онлайн , а никога не съм го пробвала техния. Ако имате идеи, моля..

# 243
Le parfum имат хубава имитация на Роклята. D43 е номера.

# 244
  • Сливен
Парфен са пуснали 15% отстъпка с код SCARY.

# 245
  • Deutschland
Рефанската Рокля е страхотна. Заслужава си.

# 246
Относно питането за добра имитация на Бакара Руж малко по-напред. В ютуб за отлично копие спрягат този на Ориентика, но не е особено бюджетен. Аз нямам личен опит и не мога да потвърдя казаното в ревютата, защото така и не ме хвана вълната на БР. Не че не го харесвам и не бих го носила, напротив,  чудесен е, но имам по-големи фаворити.
https://www.fragrantica.com/perfume/Orientica-Premium/Amber-Rouge-69364.html

# 247
Парфен са пуснали 15% отстъпка с код SCARY.
благодаря това чакаххх. До кога е валиден

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:57 от waynubg

# 248
Фрау С, кой номер е?

# 249
Бакара Ръж мислех да поръчвам е аз от D&P, но не разбрах капсулованата версия също ли е нетрайна или тя си е наситена?

# 250
  • Deutschland
Фрау С, кой номер е?

320 е номера

# 251
  • BG-DE
Ама тя нали беше спряна 🤔 за МЧР на Герлен става въпрос, нали?

# 252
  • Deutschland
Писаха по-назад, че я имало само онлайн, но не писаха къде.
Моят беше капсулован. Ивчето в блога някога беше писала за него и тогава се зарибих. Прекрасен парфюм.

# 253
Няма я рефанската рокля вече и онлайн за съжаление. Скоро я виждах налична. Свършила е явно.

# 254
  • Deutschland
Има го в немския сайт на Рефан, но на тази цена не, благодаря.

https://www.naturkosmetik-refan.de/product/la-petite-robe-noire- … en-parfum-nr-320/

Общи условия

Активация на акаунт