Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 229
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
, установих, че не мога да попадна на трайна и добра имитация.......... Не знам на какво се дължи понижаването на качеството на имитационната парфюмерия, но това е факт, който изобщо не ми харесва. Sad
Последните ми покупки са 1 рефански на разчистване, няколко нови от ЗАГ и много(над 30) тестери от JFENZI. Не включвам Гиза, защото взимам само масла и сам си ги разреждам, демек съм малко производител хахаха.
Нямам оплаквания от тях, като според мен зреенето е проблемът(изключвам композицията). Арабските и аналоговите бързат да пуснат в продажба партидите, за да изпреварят конкуренцията. Докато оригиналите се пускат, когато са си втасали(поне така уж се обявява).
Коренна разлика усещам от нова партида на парфюм и такъв, престоял 6 месеца и нагоре.
Ей така, за тест, реших да фъсна в събота на обяд по един път от JFenzi тестерите(доста стари партиди) на Любимата - Armani Code Cashmere на десен ръкав и D&G The only one на левия ръкав на блузата ми. До днес се носи аромат и от двата на 40-50см, срам ме е да слеза до магазина с дамски парфюм по себе си. Хвърлям дрехата за пране.
Вчера синът ми си пръсна също за тест на сгъвката на ръката един Lattafa Ramz Silver. Четири часа по-късно, дори облечен със суитчър, усещах лесно аромата от него на разстояние приблизително метър от носа ми, докато бяхме в колата. А в началото при покупката(преди мисля 3 години вече ще станат) парфюмът беше с около средно представяне.
Ама чак толкова не трябва да се задълбочаваме. Все пак това е хоби, трябва да носи удоволствие, спокойствие, наслада, усмивка. Да съобразяваме обема и стойността на покупките с личния бюджет. И без това 99% от хората делят парфюмите на ХУБАВ, БИВА, НЕ СТАВА. Малко или много носим парфюм по себе си и за лична наслада, но и за да оставим някакво впечатление в околните.

# 316
Ще бъда благодарна за мнение - има ли парфюм на Lataffa, който е да е топъл, сладък, шоколадов - буквално ВКУСЕН гурме аромат?

# 317
Здравейте. Имате ли идея този мъжки вариант на ELODE, BOLD - на кой парфюм е имитация?

# 318
Здравейте,
Пак съм аз, какво ще кажете за Lattafa Khamrah и Кhamrah Qahwa?

# 319
  • Варна
Здравейте. Имате ли идея този мъжки вариант на ELODE, BOLD - на кой парфюм е имитация?
Това е boss bottled.
 Белият им е Acqua di Gio. Червеният е Fahrenheit. Синият е Sauvage. Златният е1 million.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:50 от D-frag12

# 320
Много благодаря, D- frag12. Би ли ми предложил нещо подобно  за младеж, който ползва този?

# 321
Много благодаря, D- frag12. Би ли ми предложил нещо подобно  за младеж, който ползва този?
Ще ти предложа аз, защото синът ми ползва този на Лидл и оригиналният Бос Ботълд и много ги харесва и двата. Та, останалите му любимци са: CR7 Origins Cristiano Ronaldo, Versace Man Eau Fraiche Versace /предлагат го и  Заг Зодиак/, Blue Seduction Antonio Banderas /той е на достъпна цена в оригинал/. И трите са невероятни, поне по мое и на сина ми мнение.

# 322
  • Пловдив
Дали това сладко чудо има реплика - Kayali Vanilla Candy Rock Sugar 42?

# 323
  • Варна
Аз лично предпочитам ЛИДЛ-ските копия, по-трайни са според мен. В момента имат постоянен асортимент X-bolt(boss bottled), копия на Sauvage, 1 million, Chanel Allure homme sport, Bleu de Chanel, но най-доброто им е в една цилиндрична бутилка Victory(Paco Invictus Aqua). Траен и доста качествено направен. Около 11лв за 100мл.

# 324
  • Deutschland
Дессислава, аз имам Kayali vanilla 28, също много сладък и траен. От Лорис е. Вероятно имат и търсения Candy Rock Sugar 42.

# 325
При Гиза е заплануван, но не знам кога ще го пуснат.

# 326
  • Sofia
Divain го имат, имат всъщност доста неща на Kayali, но не съм ги пробвала.

# 327
solar_fields, D-frag12, много ви благодаря!

# 328
Ще бъда благодарна за мнение - има ли парфюм на Lataffa, който е да е топъл, сладък, шоколадов - буквално ВКУСЕН гурме аромат?
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Nebras-78560.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Eclaire-93628.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Bade-e-Al-O … -Glory-84302.html
Тази имам аз от ванилено-карамелено вкусните

Здравейте,
Пак съм аз, какво ще кажете за Lattafa Khamrah и Кhamrah Qahwa?
Кометирали сме,че  Lattafa Khamrah е дюп на Angels' Share By Kilian - ябалково -канелен пай с ром:) Много топъл,много коледен.Кhamrah Qahwa за мен лично е по-хубав,тъй като към пая са добавили в началото  кафе:)

# 329
Днес си получих аромата от misterscent.co.uk. New York Nights Bond9. Какво да кажа 😁😁😁Много съм доволна още с отварянето, но  знам, че му трябва малко време за да се разкрие цялата палитра на аромати. .
 Това което мога да кажа е, че аромата е много вкусен. Аз усещам бананови мъфини с кленово сироп или карамел и нещо млечно.. Има и някаква нежна свежест от цветя в началото .. Не съм голям експерт в описанията..определено не е нещо което съм срещала до сега, но със сигурност ще го ползвам с кеф 😁

Общи условия

Активация на акаунт